• Gatier

    Rad by som sa spytal, co si myslite o tomto rame (nie ze by ste mi mohli nejako pomoct:). Pocul som, ze tam boli problemy s tuhostou, tlmicom, alebo ze praskali. Pre tych, co by nevedeli a napriek tomu chceli napisat svoj nazor, jedna sa o karbonovy softtail :)

    0 0
    • jaski  

      brrrrrr to vypada…no radsi nic :)

      0 0
    • Vilém  

      Kamos ho rok zavodne jezdil a za tu dobu se mu pekne oddelil lak od karbonu na sedlove trubce.Sice to pry nic nedelalo,ale mel bych strach a navic to vypadalo pekne hnusne.

      0 0
    • panacea1  

      nemám s tímhle rámem žádný zkušenosti, ale vozím termoplastej rám na fullu GT. Obecně jsem se o to zajímal a na karbonový rámy se nanášej vrchní laky nebo pryskařice podobné laku, které jsou měkké aby při práci kompozitu nepopraskaly a hlavně ho chránily před UV zářením. Pokud by tam ten lak nebyl, kompozit by rychle ztrácel své vlastnosti a rozpadl by se… Takže jestli je ta vrstva poškozená na sedlový trubce, asi by to chtělo odborně přelakovat, protože když se na to vybodneš, tak viz. výše. Jinak na karbon nedám dopustit…hodně pruží když má, je pohodlnej..musíš bejt trošku opatrnější, to samý o laku jsem četl o SCOTTu Endorphin…ale to byl HT kde pružila celá zadní stavba v řádově centimetrech… snad jsem ti trochu pomohl..

      0 0
      • Gatier  

        dik, som to predebatovla s kamaratmi a asi to nie je az taky zazrak. Pruzi to tiez len asi 3cm, namaha to tlmic, pasuje tam len jeden specialny model, moc sa ich nepredalo. Ale hmotnost je fajn- 1850g

        0 0
        • scret  

          Ve svou dobu jsem tenhle ram hrozne chtel,ale bylo to jen v mych financnich snech. Koupil jsem si ocelovej KHS softail,kterej vazi sice uz cca 2000g,ale zato stoji jen cca 13 koliku. Ta 400 stala tusim ve svoji dobu nejakych 50koliku? Jinak taky jsem slysel,ze byl pomerne mekkej a nic extra to nebylo,za ty prachy:( To bych sel radis uz do titanu. Jinak softail je paradni vec,ale nikdy to full nebude!proste vzdycky to bude chodit jen ty 3cm.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.