Cyklostezky - svitani na lepsi casy ?

21 nepřečtených
  • Manas

    Co tomu rikate?
    Myslite ze se situace rapidne vylepsi ? Je pravda ze se u nas stavi slusna cyklostezka co propoji par mest dohromady. ale zase ten asfalt .. tss tss.

    16:12 – Města a obce mohou od státu čerpat 100 miliónů korun od státu na podporu budování cyklostezek. Je to o 40 procent více než loni.

    0 0
    • McBlacky  

      se obávám že to zase shrábne nějaké občanské sdružení napojené na radnici, vykáže masivní činnost a nakonec bude cyklostezka po silnici III. třídy a polnačkou okolo JZD :) rád bych se mýlil. konečně by někdo měl začít dělat MTB cyklostezky vyšší obtížnosti, kde se uplatní i malá pila a odpužení není jenom na okrasu

      0 0
      • Manas  

        Tak to se bojim ze v tomto planu nebude. Spis predpokladam ze se bude jednat o klasicke asfaltove rovinky. Maximalne tahly kopecek.

        0 0
        • cabbage  

          me ty asfaltove rovinky vedouci napric prahou vubec nevydily…; jinak budovani cyklotras povazuju za blbost…

          0 0
      • JMT  

        no, panak koupil fulla .-D

        0 0
    • Smazaný účet  

      na druhou stranu, neska sem zrovna čet, že 1 km kvalitní cyklostezky (nikoli trasy) stojí 4 melouny. takže to není moc. a údajně města žádají na projekty cykostezek ještě víc, takže na všechny se nedostane.

      0 0
      • enjoy  

        nechtel bych moc myslet na to ze kazde cca 2 minuty me jizdy stoji 4 miliony..:-)

        0 0
    • marhi  

      Cyklistické ztezky jsou všeobecně jen na turistiku. Uzký a dost mizerný povrch na silniční kolo. Moc dobrý povrch ha horský kola. Obtížnost 0 dojem –1.

      0 0
      • Vilém  

        Zalezi jak kde.U nas v moravskem krasu, je par mist ktery jsou oznaceny jako cyklisticka stezka,ale kdyz tam potkam nejaky turisty s nalozenejma trekingama nebo dokonce silnicku,tak je mi jich lito.Stejna situace je na nekterych mistech v Beskydech,tamni cyklostezky jsou semtam vrazda,me se libi ale chudaci turisti co se po nich vydaji.

        0 0
    • VICI  

      Cyklostezka? Zpravidla místo pro kočárky, venčení psů (divokých = bez vodítka, či nastražených = s vodítkem, vždy však bez košíku), promenádní trasa pro rodiny šťastných majitelů „strojů z hypermaketu“ a důvod pro super kšeft pro dodavatele cedulí „Zákaz vjezdu cyklistům“, které se současně rozmístí všude okolo. To neplatí pro propojky těchto cyklostezek, které legalizují jízdu v protisměru v jednosměrce. Čest výjimkám!

      0 0
      • mawerick  

        Zapoměl jsi ale na spoustu slečen na kolečkových bruslích (aspoň v praze) jezdídch ze zásady ve skupinkách přes celou šířku stezky…

        0 0
        • VICI  

          Naprostá pravda. Nejen slečen, věkové rozmezí je docela široké. Tady je však třeba dodat – máme to ale pěkný baby!

          0 0
        • Honzas  

          no ale kdyz je musis objet po travniku, tak se aspon dostanes do terenu;-)))

          0 0
    • orca  

      myslím že je to chválihodné , jen mám obavy aby si stavitel nějak moc neřekl za tu „cestu“ . Ale jinak jsem rád . Je třeba si uvědomit pro koho to je dělané takže stezky bikerů na fullu jsem žel out. Ale pro rodinky s dětma popřípadě propojení vesnic či okolí měst fajn věc . za rok si povíme kde se něco „hnulo“ a kde zůstalo jen už řečí…

      0 0
    • louda  

      Ono to trochu souvisí s tím, jak si Úředník ******** předtavuje cyklistu. Podívejte se na Krkonoše. Ideální horský cyklista dle ÚZ vyjede na kopec lanovkou a pak jede pomalu dolů, a v každý hospodě trochu utratí. Je ukázněný, neodbočuje, neremcá a hlavně na to všechno platí daně jak mourovatej. ÚZ pak už jen inkasuje obálečky, za stavební práce, za údržbu, za to že stezka vede kolem chaty XY atd.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.