zdravim.muzete mi prosim nekdo vysvetlit co se u toho nastavuje jak to funguje a jestli je to dobry?zkusenosti atd. dik moc
pro upresneni – www.koloshop.cz./index.php?…
zdravim.muzete mi prosim nekdo vysvetlit co se u toho nastavuje jak to funguje a jestli je to dobry?zkusenosti atd. dik moc
pro upresneni – www.koloshop.cz./index.php?…
firefox: lista google-zadat: Servo Wave (cs)/ treba prvni odkaz/vyhledat nazev na strance: vse cca 7 vterin :-) jde to i jinak, napr. pres b-f :-)
na pace jsou tri polohy (L-M-H), takze si muzes upravovat chod // Při stisku brzdové páky Servo-Wave je počáteční chod lanka rychlejší, takže stačí menší zdvih pro dosažení kontaktu s ráfkem. V tomto momentě začne výrazně narůstat silový poměr a zbývající větší zdvih páky lze využít pro vytvoření větší brzdné síly s vyšší citlivostí.
Vlastnosti V počáteční fázi zdvihu se špalíky rychle dostane do kontaktu s ráfkem. Následuje zpomalení při kterém dochází k nárůstu brzdné síly.
Výhody Větší část zdvihu brzdové páky je využita pro brždění jízdního kola. Citlivost brzd je vyšší, stejně jako brzdná síla. //
enjoy it
enjoy it je pekny:-),ale zkousel jsem to na XT pakach jednou a nejak jsem to vubec nepochopil:-D.ty pulmesicky me uplne dostaly,priznavam se,neprisel jsem na to:-D
ok dik a muzu ty paky koupit a vyuzit na obycejny v-brake?nemam zadny XT nebo LX(casem budu kupovat ale ted zatim ne)
Jo.
Ake mate skusenosti s SHIMANO hydraulickymi servo wave packami (XT 2008, SLX, SAINT). Je na pocit rozdiel v chode v porovnani s klasikou?
http://www.shimano.com/…vo-wave.html
Zvazujem upgrade pacok pre legendarne 755ky (XT 4piest 2001)
Packy SLX servo a Deore bez servo su takmer za rovnaku cenu a neviem sa rozhodnut.