• frof

    Nevim jake zkusenosti mate vy,ale skoro pravidlem v posledni dobe se mi stava po zvednuti ruky jako nespokojenosti nedani prednosti jizdy na krizovatce,vy­tlaceni nebo omydleni zrcatkem ,ze ridic zastavi a chce mi dat po hube.

    0 0
    • CZiko  

      jo to se stalo i mi… prostě ho pošli do pr*ele

      0 0
    • emarco  

      Dneska me nedala jakasi blondynka s Fabii prednost a tak jsem si pekne zanadaval, ale ona po 20 m zastavila a vynadalami. Prej kdyz se bojim jezdit na kole tak nemam lezt na silnici. (Asi ji nedoslo, ze ja mam vic najeto na biku nez ona v aute). Tak jsem se s ni vratil na tu krizovatku a ukazal ji ten cervene oramovanej trojuhelnik a ona hned ne me, ze se me omlouva a takovy kecy…

      0 0
    • Eila  

      me comi zpod helmy dlouhy vlasy a s chlapem si me nidko nesplete a nejak musim rict ze vsichni jsou hned prijemnejsi.. dokonce i zensky, ale fakt je ze jezdim tak na kraji ze skoro vymetam pangejty a i na krizovatce kde mam prednost zastavim..

      0 0
    • Dopitak  

      já stále častěji mávám prostředníčkem, ale občas se fakt bojím, že někdo zacouvá a budu s kolem zdrhat ze silnice.. ale když lidé jsou neuvěřitelně bezohlední, jezdí, aby všude byli o pár vteřin dřív a umírají kvůli těm pár vteřinám a člověk na kole je trošinku slabší než v autě.. stojí to za to?

      0 0
    • Glum  

      No většinou jen povykujou z bezpečí svý popelnice. Jednou na mě vylít u Sobotky nějakej trotl: předjížděl mě, postrčil při tom zrcátkem a aniž bych mu cokoli stačil říct, zastavil a vylít na mě z auta. Myslel jsem, že se počurám smíchy, protože byl asi o dvě hlavy menší a hlavně jak vylít, tak zapomněl na ruční brzdu a auto mu mezitím odjelo do příkopu. Možná je tam dodnes!

      0 0
      • Manas  

        Tak to bych chtel videt :-) Nicmene pokud se pohybuju po silnici tak je to o dost vetsi adrenalin nez cely sjezdovy jezdeni.

        0 0
        • frof  

          Dobra story.To je dukaz o jeho schopnostech bezchybne ovladat vozidlo v silnicnim provozu.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.