• Floydie

    Mam na nich najeto neco pres 5tisic a prijde mi ze odchazi lozisko v pravem pedalu, mate podobne zkusenosti?

    0 0
    • vlk  

      Jak odchází, měl jsi to rozdělané, nebo jen vakl.Mě se po nějaké době povolity a trochu cvakali oba.Sem to rozdělal, promazal a dotáhl.A zase je vše OK. Vevnitř byly jako nové.Ale km nepočítám.

      0 0
    • frof  

      Ano po 7tisic jsem je dal pryc/loziska.Moje prvni pedaly uzily jsi sve.Ale pritelkyne je ma dodnes a vse v poradku.Ma najeto na nich tak 8tisic.

      0 0
    • MartinXC  

      Ano, konusové pedály od Shimana to tak dělají (i M540 i M959). Lehké dotažení a před tím namazat tomu pomůže.

      0 0
      • mekac  

        Jsou bezproblémů a s promazáním a dotažením se musí počítat, pak jedou zase parádně dál. Asi nejlepší co se dá ted kolem tisícovky koupit;)

        0 0
    • kolesar  

      ja jsem zvladnul na techto pedalech 16 500 km (vse na silnicce mozna to je tim cha) ale je pravda ze jsou uz dost vykloktany ale v nouzi se na nich jet da,

      0 0
    • quidos  

      sikovky nebrat! Mne se teda neutrh cely prstenec, ale „jen“ se sežvejkly ty zuby. Nakonec jsem to ale rozdělal, po „opravě“ zubů. Ten klíč se mi nepovedlo sehnat, s pedálama jsem ho nedostal, v „kolárně“ maj jen jeden, ale půjčili mi ho. Máme doma nějaký tmel, když vzpomenu, kouknu na název, dvousložkový v tubě, ty dvě složky nejsou zvláš?, vypadá to jak plněný párek. Po prohnětení se to aktivuje. To servané ozubení jsem očistil, odmastil, dal do toho klíče a natemoval do mezer, kde měly být zuby. Jen je třeba klíč buď vymastit, nebo oddělit nějakou folií (já vzal primerosku, skvěle se osvědčila!:-) ), aby se to nestmelilo dohromady. Ten tmel po vytvrzení (tvrdý je tak za 10minut, po nich jsem to vyndal a nechal ještě tak3hoďky uzrát) je dobře brousitelný, drobné nálitky jsem ubrousil a pak v pohodě rozdělal, zuby drží OK.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.