• JMT

    co si myslite o tehle plastich ? jezdite je nekdo ?

    0 0
    • cabbage  

      uz sem se tu ptal, prej si mam koupit RR:o) jinak vypadaj duverihodneji nez vyse zminovane…

      0 0
    • RomanH  

      Na letosnim SportLifu jsem se mimo jine dival na vhodneho kandidata na zadni plast. Dost me zaujal prave ExiWol 2.1 DNA – poradny balon, rozumny vzorek a o neco horsi vaha (640g), ale tu zkousnu. Mate s nim nekdo zkusenosti ? Jak jede na suchu, v bahne, na tvrdem podkladu, jak se ojizdi atd. Puvodne jsem uvazoval o Maxxis Ranchero, ale ten prostredni pas u me nebudi duveru (spatne zkusenosti s podobne resenym no-name plastem – na korenech a trosku vlhcim podkladu to vubec nezabiralo a klouzalo). Diky.

      http://www.wtb.com/…ExiWolf.html

      0 0
      • Pekáček  

        Ranchero vozím od léta, má nadprůměrnou životnost a co se týče bahna – nic moc. Spíš nic než moc :o) Ale jako rychlej pláš? na tom není tak špatně jako třeba Pythony a Rubeny Winner. Zůstávám u něj jakožto tréningový gumy co jede dobře i po asfaltu (nemám to štěstí se mu vždy vyhnout).

        0 0
    • JMT  

      zkusenosti po pul roce : plast vubec nejede, je tezkej z cehoz plyne spatna akcelerace, dost se sjizdi a ze by me nako ohromil tim ze drzi, to se taky rist neda… (proste charybdis co tam mam ted je ve fsem lepsi…)

      0 0
    • JSt  

      dost se sjizdi. spatne se cisti – v blate to je skola :). a je to ludra zakerna – dost spatne drzi. v zatacce ma tendenci bez varovani ustrelit. conclusion: nebrat

      0 0
      • RomanH  

        No to jste me moc nepotesili, ale diky. Ten vzorek vypada opravdu dobre a balon to je taky poradnej.

        0 0
        • JSt  

          zapomnel sem napsat, ze se jedna o verzi 1,95.

          0 0
          • JMT  

            dej tam raci ralfa

            0 0
            • RomanH  

              Aha, toz to ne. Mne opravdu zajima 2.1 Kevral DNA. Racing Ralfa nechci, po spatnych zkusenostech z Pythonem neverim sirokym plastum pod urcitou vahu (trhali se mi boky o kameny). Krome toho jsem si zvykl na vzorek, co podrzi (Meduza). Prestoze jsem s ni moc spokojenej, tak bych ted chtel zkusit dozadu neco o kapanek pohodlnejsiho. Na predek pak dam meduzu 2.1 V clovekovi to porad hloda, co takhle zkusit jiny plast, nebude lepsi nez muj soucasnej a tak :)

              0 0
              • JMT  

                moc to resis, ja vozim zasadne na zadnim to samy co na prednim, nejlip mi sedej asi ralfy a charybdisy-super v terenu ) mozna koukni po rubenach…

                0 0
              • mastihuba  

                neco o kapanek pohodlnejsiho – třeba tlumič? :)

                0 0
              • Corbett  

                Měl jsem je na kole, které jsem koupil loni a nepřišly mi tak špatné. Je fakt, že jsem u nich nezůstal, ale zůstal jsem věrný značce WTB a po experimentu s Weirwolfem zůstanu u Moto Raptoru Ale teď už kupuji drát, protože mi zas tak na váze nezáleží a v drátu mají nadprůměrnou životnost proti kevlaru.

                0 0
                • Karaya  

                  Jakou teda maj životnost MotoRaptory v kevlaru? V dratu na zadnim 2000 a je z toho skoro slick… Drzi vyborne, ale kdyz jsem prezul na Raplhy, tak jsem mel pocit, ze snad letim…

                  0 0
                  • Corbett  

                    Nevím ještě je mám plně funkční s dobrým vzorkem po necelých 1000km. Já si myslím, že to bude velmi podobné s Weirwolfem, kde by měla být obdobná směs, jen ten vzorek je rychlejší.

                    0 0
                • pavitas  

                  muzu se zeptat, jako si udelal zkusenost s weirwolfem? dik

                  0 0
                  • Corbett  

                    Dobrou, jenom jsem měl problém vyndat kolo přes v brzdy díky bočním výstupkům na plášti. Vozím trojbarevné BBB a ty jsou pěkně tlustý. Musel jsem upouštět kola. Proto jsem přešel k motoraptorům.

                    0 0
    • lith  

      mám je na kole v 1,95 a myslím že jsou ok…

      0 0
    • civetta  

      Dovoluju si exhumovat tuhle zalezitost. Nandal jsem je tam ted na Krale (predtim vyzkouseny jen jednou na mokrym, ale ne blativym zavode, a to mi prislo ze drzely skvele) – predek v klidu, ale zadni mi neskutecnym zpusobem litalo ze strany na stranu. Premejslim, jestli to neni tim, ze jsem ho dal protismerne (je tam napsano ‚REAR OPTIONAL‘) – na Malevilu jsem mel nanoraptory, tam je predepsanej stejnej smer, a spokojenost. JAK JE VOZITE? Diky!

      0 0
      • rarášek1  

        Exiwolf je spíš suchá guma. Vzorek je dost hustý a zanáší se. Jinak vždycky nasazuji po směru.

        0 0
        • civetta  

          Clovece hustej mi neprijde a na wtb.com jasne pisou, ze jsou na „loose XC“, na sucho ze jsou nanoraptory. Ale zkusim ho otocit a uvidime.

          0 0
    • Maynard  

      mám je v 2,1"…na asfaltu jedou luxusně ale nechutně se sjíždí, v terénu pokud není moc řídké bahno tak se pěkně zakousnou…když je to moc měkké tak když jedu do kopce tak se zahltí a začnou prokluzovat:-/…jo a taky mi docela popraskaly boky pláště ale nevím jestli to není tím že sem je vozil v zimě…

      0 0
      • Daf  

        Po asfaltu jedou luxusne? Ja teda linejsi gumu na asfaltu nemel :)

        0 0
    • Belin  

      Jezdím verzi 2.1 kevlar. Najeto asi 500 km a zatím velká spokojenost. Možná je to tím, že jsou to mé první 2,1, ale v terénu mi připadají velmi dobré a spolehlivé. Na asfaltu jsou trochu líné, ale to naštěstí nemusím moc řešit. Po těch 500 km vypadá přední plášť jako nový, ale na zadním už je trošku vidět úbytek vzorku. Uvidíme jak dlouho vydrží.

      0 0
    • Martinkaa  

      No ja jsem si tedka koupila jeden 2.1 na zadni kolo. Ja jsem si libovala jak mam dobry plast podobny Pythonu za polovicni cenu a Zirecek se mi sice posmiva, ze je to jak plast na bagr nebo co :-) Zatim jsem s nim jela jen Silesiu. Zda se mi ze docela jede a i v bahnitych usecich me popdrzel. I kdyz je pravda, ze ta vaha by mohla byt nizsi. Toz jsem zvedava, jak rychle se sjede.

      0 0
      • Bulda  

        je to supr plášť na tvrdej sníh a led, kdo jel zimní pražskou50, tak ví ......a kdo viděl Dafa, jakna tom v poho sjel středem tý ledový plotny dolu do šárky (ten sjezd cca 1km po startu) a předjel tak skoro celej balík… nahoru taky držely super, prej to vyjelo cely asi jen pet lidi a jeden byl Daf, druhej ja, oba na Exikach, je to mekka smes, na asfaltu lina, dost se sjizdi, do blata bych rek moc siroky takze taky velkej valivej odpor, hmotnost vyssi, ale zas prorazit je umeni (zdravim timto umelce Marryho :)))

        0 0
    • Mow  

      Mám 2.1 vepředu i v zádu a na suchým nebo vlhkým povrchu mi přijdou dobrý. Včerejší bahno bylo dostatečně hluboké na jakýkoliv vzorek, takte mi nepřišlo, že by do kopce nějak moc klouzaly. Aby se dostatečně čistily, tak se musí jet trochu rychleji, ale to se pak zase špiním já :-)

      0 0
      • civetta  

        Do kopce to bylo v pohode, vyjel jsem vsechno na co stacily sily 8-))) ale ve sjezdech jsem si pripadal jako na windsurfingu bez zadni ploutvicky 8-))) naproti tomu s nanoraptorama na malevilu to bylo jak po kolejich

        0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.