Manitou Axel Comp TPC remote control Lock-Out

8 nepřečtených
  • Summit

Mám teď novou Axelku a slyšel sem, že se TPC vidle mažou jenom olejem ale ze třeba Axelka vazelinou. Tak co mám použít a kam to mám narvat aby to pružilo fajn? A ještě sem slyšel že nová vidlice se musí dobře zajet. Jak ji mám „dobře“ zajet aby podala ve své službě co nej výkon?

0 0
    • gobike  

Podívej se tady suline! http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… Použij vazelínu dovnitř, silikonovej olej na nohy a olej do patrony.

0 0
    • Mamutt  

Jestli je na vazelínu (fuj), budou maznice (malinké dírky) na zadní straně nohou pod ReversArchem. Budeš na to potřebovat mazací pistoli. Zajet znamená, že 100% fce dosáhne až po pár desítkách kilometru, když se zaběhnou gufera a všechno si sedne… měla by pak být malinko citlivější a s plynulejším chodem, než vyndaná z krabice. Alespoň u Marz. to tak bývá.

0 0
      • gobike  

Já tu vidlu viděl a Microlube to nemá, stejně je to záhada, některý axelky to maj a některý ne.

0 0
        • gobike  

A eště se mrkni do návodu jak je to s mazáním a kontrolou hladiny oleje. Tam to všechno je.

0 0
        • wroum  

ty co to nemaj se musej kvuli mazani rozebrat a ty co to maj lze mazat skrz maznice, ale nevim o jedinym axelovi, kterej je olejovej. vsechny byly vazelinovy.

0 0
          • gobike  

no ono je to stejny i se sixema ti taky někteří maj Microlube některý ne. Máš pravdu všechny sou vazelinovy.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.