17.-.19.9.10 - porada kritickych clenu a neclenu CeMBy

159 nepřečtených
  • zbartos

    Vazeni byvali, soucasni i prip. budouci clenove CeMBy,

    na zaklade faktu, ze VV CeMBy neresi kauzu vzniku firmy Tomase Kvasnicky Singltrek s.r.o., kauzu zadosti Tomase Kvasnicky o ochrannou znamku Singltrek a s prihlednutim k nebezpeci, ktere pro legalnost jizdy bikeru po stavajicich povolenych cestickach znamena dohoda CeMBy (zastoupena Tomasem Kvasnickou) a AOPK, rozhodla se skupina ve slozeni Zdenek Bartos, Juli, Jecnak a Sobi, usporadat pro kriticky vystupujici bikery vikendovou bejkovacku u Juliho na chalupe/chate (pobliz Jihlavy), ktera bude spojena s diskusi na tema „Jak dal s CeMBou“.

    Termin: Pa 17.- Ne 19.9. 2010

    Program: jezdeni, jednani, zabava (bude upresneno, podle vasich odpovedi)

    Rezervace ubytovani, misto srazu, prip. domluva na stravovani (pokud bude vynikajici sefkuchar Juli ochoten ho opet zajistit, jako na cembavikendu v Brtnici): pokud mi potvrdite ucast, posleme vam blizsi informace

    Abychom vedeli, kolik lidi do Jihlavy vubec prijede a co si o tomto pozvani vubec myslite, napiste mi prosim na zdbartos@seznam.cz:

    1, zda na poradu prijedete a od kdy do kdy tam budete

    2, zda mate vubec zajem situaci resit a prijeli byste alespon na letosni clenskou schuzi (kdyz na porade u Juliho, ci pozdeji, dohodneme pro vas prijatelne zavery).

    BTW1 Bohuzel nove stanovy CeMBy neumoznuji hlasovani pomoci plne moci, takze pokud chcete neco v CeMBe zmenit, budete muset prijet osobne (ci v zastoupeni jinou osobou).

    BTW2 Nezapomente, ze je treba byt clenem nejmene 7 dni pred konanim clenske schuze ! Sledujte proto pozorne web CeMBy ! Clenska schuze by mela byt v cca 11/2010, ale mam takovy neprijemny pocit, ze letos bude o hodne drive…

    P.S. Jakmile bude dosaženo ubytovací kapacity chalupy, kde by se mělo bydlet, budeme bohužel muset případné zájemce odmítat…

    Vice informaci o soucasnem problemu najdete napr. na:

    http://www.cemba.cz/clanek.shtml…

    http://www.cemba.cz/clanek.shtml…

    http://forum.cemba.cz/…c,825.0.html

    http://forum.cemba.cz/…c,832.0.html

    http://forum.cemba.cz/…c,835.0.html

    http://mtbs.cz/…orie/ostatni

    http://www.cemba.cz/clanek.shtml… (zejmena upozornuji na presny text dohody s AOPK na http://www.cemba.info/…_CeMBA_F.doc ). Svuj nazor na tuto smlouvu jsem vyjadril m.j. tady: http://www.bike-forum.cz/…-nazory.html#…

    Na Facebookove strance CeMBy http://www.facebook.com/… v cca 50 komentarich k vysvetleni Tomase Kvasnicky z 23 květen v 19:30

    P.S. Na cembim foru se objevilo info od Alese Gaby, ktery jim zpochybnil tvrzeni Mirka Kolomba, ze CeMBA nema zivnost na totez co Singltrek sro. Kouknete na to: http://wwwinfo.mfcr.cz/…darv_rzp.cgi?… .

    Mejte se krasne.

    Zdravi

    Zdenek Bartos.

    Anketa: Co by mělo být hlavním cílem ČeMBy ?

    0 0
    • zbartos  

      Sorry, netušil jsem že se text anketních otázek takhle ořeže. Celý text otázek (který jsem si zapamatoval) je níže:

      Budování bikeparků na zelené louce kvůli snížení nezaměstnanosti v chudých regionech

      Přesvědčování majitelů lesů a luk a činitelů ochrany přírody o tom, že současná síť cestiček je někde poškozená a že by se tedy po ní nemělo jezdit (už si nepamatuji, co jsem měl v tom původním textu)

      Vyhledávání poškozených (či chybějících) míst na současné síti cestiček a nabízení majitelům jejich opravy podle metodiky singltreku od IMBA

      Průběžné odstraňování vegetace bočně vrůstající do profilu cestiček

      Organizování protestních akcí při snaze ministerstev o zpřísnění současného právního stavu jízdy na kole v přírodě

      Propagace Kodexu bikera a ohleduplného chování bikerů k přírodě i k ostatním uživatelům cestiček

      Organizování společných vyjížděk

      Informování mládeže o správných zásadách pohybu a pobytu v přírodě

      P.S. Samozřejmě možností je více a mnohé z uvedených (i neuvedených, ale existujících) možností se mohou dělat současně. Ale odpovědí může být jen 8, tak jsem tam dal, co mne zrovna napadlo…

      0 0
    • gard  

      Z ankety jsem si vybral 5. možnost. Osobně vidím hlavní smysl Čemby jako lobbistické organizace za bikery (cyklisty obecně, včetně turistů). Takže je to spíše o vyjednávání a směrování státní správy a majitelů pozemků tím správným směrem. A současně popularizace základních pravidel mezi bikery, aby nevznikaly zbytečné konflikty např. s pěšáky.

      ad1) Porady se nezůčastím, ale její závěry by mně zajímaly

      ad2) Pokud bych v tom viděl smysl, tak se schůze zůčastním. V opačném případě jsem rozhodnut pouze letos nechat doběhnout členství.

      0 0
    • coolboy  

      Chtěl bych vyjádřit podporu této iniciativě.

      Sám si myslím, že Čemba by měla lobbovat za cyklisty v případě možnosti omezení našeho pohybu. Nějaké budování stezek není potřeba a jen by stačilo „oprášit“ stávající stezky a dát jim určité značení, ať můžou sloužit všem. Myslím, že tuhle funkci dost dobře dokážou zvládnout skupinky lidí okolo různých cykloobchodů a cyklistických klubů. Funkce Čemby by zde byla jen jako rádce, podporovatele a bojovníka s byrokracií. Singltrek © ať si budují podnikatelé třeba v lyžařských střediscích jako svou letní nabídku služeb. Já mám kde jezdit…

      To je můj názor na věc.

      0 0
      • scalar  

        Souhlasím, jezdím na horském kole už 20 let právě pro ten volný pohyb přírodou, nějaké uměle budované stezky mne nezajímají.

        Ale jezdím převážně v CHKO Blanský les, mimo asfaltky tu moc cyklistů nepotkám, jejich vliv na přírodu je nulový a nejsou nijak omezováni (kromě pár km na Kleti). Takže důležité pro mne je, aby to tak zůstalo a pokud by chtěl někdo něco změnit, tak aby se za nás cyklisty někdo postavil a nemuseli bychom situaci řešit individuálně. Do takové organizace rád vstoupím a budu ji podporovat.

        0 0
        • Sobi  

          100% souhlas :-)

          0 0
        • rud1k  

          Taky souhlasim

          0 0
        • rbcrx9  

          Máš můj hlas

          0 0
          • scoty  

            Ty jezdíš po stezkách, které nikdo nevybudoval? Rád bych je také viděl…

            Jinak preference zachování současného stavu je samozřejmostí..to už zde bylo řečeno mnohokrát..

            patří pod scalara

            0 0
    • mr.antik  

      Já mám takovou menší vyšlenku, která možná bude k ničemu – ale ke zvážení stojí.

      Nedalo by se vymyslet nějaký text otevřeného dopisu k vedení čemby (ve smyslu co „obyčejným“ cyklistům, současným členům a lidem okolo vadí nebo co by chtěli změnit) – tento dopis by mohlo např. v elektronickém petici podpořit celkem dost lidí.

      Jde mi o zjištění reality a ukázat, zda se za pouhým rejpáním skrývá nějaká hlubší myšlenka a kolika lidem to není lhostejné – zda jich bude 4, 100 nebo víc než členů…

      0 0
      • Sobi  

        ;-)

        0 0
      • weekend warrior  

        to si myslím, že stojí nejen za zvážení, ale i za provedení. otázkou je zda před, či po této „schůzi“. Trochu mě záráží ten nulovvý souhlas s nápadem i odezva. Trochu se bojím, že čenda, jako taková, je u svolavatelů odsouzena k zatracení.

        Jenže je tomu opravdu tak, že je hlavní iniciativa čendy=TK(rovnítko lze dnes, obvzláště v mediální rovině jen stěží zpochybnit) protěžování a budování singlů alias bike parků, zakázání pohybu po lese? Jak to opravdu a na sto procent zjistit? Jak zjistit kolik lidí je proti, kolik pro, kolik lidí něco dělá(čistí a udržuje ty stávající stezky a cesty, jedná s úřady a majiteli pozemků o způsobu propojit jednotlivé fajn úseky do celků, map, značení atd…), kolik lidí jen kecá? Nebo je tu drtivá většina lidí, kteří nechtějí ani to? Spousta otázek, spousta odpovědí a ještě více práce: pro čembu, čendu, pepu i jarina…:)

        0 0
        • Sobi  

          Tohle by mělo být výstupem a už jsme to i naplánovali! :-)

          Jinak k druhému odstavci, myslím že poslední mé ankety, jsou dost vypovídající a s jejich výsledky budu i pracovat. Je důležité co si myslí bikerská veřejnost! :-)

          0 0
          • weekend warrior  

            no a nestálo by ti za to, sebrat výsledovky anket, zpracovat je do nějaké přehledné tabulky(html, xls, jpg) a dát to sem, k ječnákovi na net nebo kamkoli jinam?

            0 0
            • Sobi  

              Jasně, dobrý nápad, večer to zpracuji a pak to sem hodím! :-)

              0 0
              • drbo  

                Sobi, zpracoval jsi to nebo to mas jeste v procesu nebo jsem nekde neco prosvihnul ?

                0 0
                • Sobi  

                  Ještě jsem se k tomu nedostal… ale vrhnu se na to dnes v noci. A zítra ráno to tu beude! :-)

                  Omlouvám se.

                  0 0
                  • karliner  

                    Sorry Sobi, ale takhle je to u tebe se vším…

                    Můj názor.

                    0 0
                    • drbo  

                      je pravdou ze tyhle sotky aktivite nijak neprospejou, ono dle meho nazoru cela aktivita je tak trochu degradovana formou Sobiho vystupovani

                      0 0
    • Volf  

      Bohužel budu tou dobou v Chorvatsku, ale pokud by se dala použít moje podpora ve smyslu třeba nějaké petice, tak se mnou počítej. Do čemby nebo čehokoliv s tímto názvem, mě ale nedostaneš. Zrušte ji a pak to může být opravdu cesta, protože i ten tvůj seznam častníků je zárokou rozumné cesty.

      0 0
    •  

      jak psal Volf, pokud bude nějaká forma petice rád hlas/podporu dám, do něčeho co má název Čemba a bude spojeno s kýmkoliv ze současného VV (Kolombo musí taky zmizet) by mně nikdo ani za boha nedostal, zrušit Čembu a pokud má někdo sílu a chuť tak začít úplně znova s „čistým“ štítem, potom ta podpora bude jistě o ničem jiném.

      0 0
      • Vilém  

        Kdyz uz je stale kritizujes, tak by ses aspon semtam mohl podivat na jejich stranky, kde bys zjistil, ze Kolombo ve VV neni.

        0 0
        •  

          právě proto jsem tam Kolomba připsal, ten ať si na singlu dál vylejvá kýblema vodu z pěšinky a v suchých dnech tam může ovečkám dělat průvodce aby nezabloudili

          0 0
      • Sobi  

        Proto jsem poslední dobu dělal ty ankety a diskuze, abych zjistil jaké názory a postoje mají ostatní, protože na tohle se musí reflektovat. :-)

        0 0
    • treatt  

      Bavil jsem se o tom s Tomášem. Zajímá mě to eminentně. Jako bývalý a dnes velice nespokojený člen mám stále chuť s tím něco dělat a opravu mě mrzí, že ta počátneční iniciativa v Praze se rozpadla..

      Jestli budu mít čas na ten víkend ještě zatím bohužel nevím..

      0 0
      • Sobi  

        Ahoj, jsem rád, že jsi se ozval. Velice rád bych tě tam viděl! :-) Právě proto, že to takhle všechno dopadlo a ve víru věcí nových vznikla zase tahle! :-)

        0 0
      • karliner  

        Jestli ještě nevíš, zda budeš mít čas, znamená to, že iniciativě moc velkou váhu nedáváš :-)

        0 0
        • treatt  

          Mno, máš pravdu přecedo :)

          Dobrá tedy, udělám vše pro to, abych mohl přijet!

          0 0
          • zbartos  

            Ale dejte mi pak vědět na zdbartos@seznam.cz , zda skutečně jeden, či oba, přijedete. Je omezený počet míst na spaní a jednací den a časové období v něm ještě není stanoveno, aby bylo možné domluvit se hned teď jen na jednodenní návštěvě bez spaní… Díky.

            0 0
            • Volf  

              Mail co mám v profilu je funkční…

              0 0
              • zbartos  

                Já jsem to tedy psal především treattovi a karlinerovi, kteří zde naznačují, že do Jihlavy přijedou.

                Tebe jsem o kontakt prosil v jiném tématu a to proto, že v Tvém profilu já osobně vidím jen toto:

                Nick: Volf

                Věk: 47

                Datum reg.: 20.11.2003 11:01

                Typ: Vášnivej cyklista/ka

                Fotka žádná…

                E-mail žádný…

                0 0
                • Volf  

                  Promiň. Já see do vého profilu nedíval už spoustu let. Naposledy když jsem mazal kolo a až do teď jsem si myslel, že tam mail mám vidět :-)

                  0 0
          • Sobi  

            Opravdu budu rád když ti to vyjde! :-)

            0 0
            • Volf  

              Sobi, jak se tak koukám, tak to opravdu může dopadnout. Udělejte prosím i nějakou elektronickou formu petice, kterou pak můžeme poslat do Vela, protože je potřeba celé to zmedializovat. Zde přikládám i stanovy KČT, protože je tam i spousta zajímavých věcí a hlavně si myslím, že pro cyklisty je potřebné dělat něco v regionech / a singletack to opravdu není :-) / a KČT má místní nebo regionální organizace. Já bych se snažil o užší spolupráci právě s touto organizací.

              0 0
              • Sobi  

                Všechny tyto věci chci řešit, ale jaká forma vyjádření bude, musí být na základě shody. Z reakcí vidím to, že naprostá většina, cítí potřebu bikerské organizace, ale založená na koordinaci, pomoci a poradenství. A ne na proncipu strašení, lhaní a vlastního byznysu. Neboj budu o všem pak informovat :-)

                0 0
                • Volf  

                  Uvidíš sám jak se to bude dále profilovat. Můj názor není až tak podstatný. Doufám, že konečně vznikne něco na základě skutečné poptávky a potřeby. V první fázi je ale potřeba úplně odstavit čembu. Neměl by to být hnací motor společného nepřítele, ale naprosto pragmatická úvaha. Úplné odříznutí od jejich vedení, názvu a aktivit.

                  0 0
              • Sobi  

                Já jsem tak uvažoval jakou formu by to mělo mít. Teď je jen VV a pak ostatní. Dokážu si představit, že by to fungovalo jako v kynologii. Tam je vedení a pak místní organizace ZKO, ty podléhají kraji a kraj vedení. Tady takový počet členů asi nebude, tak bude stačit založení např. Základní bikerské organizace ZBO ( min počet např 8.členů, možnost volit delegáta, který na VV reprzentuje názor a postoje ZBO a má hlasovací mandát ZBO ) Takže může vzniknout např 10 ZBO z celé ČR a potom na vrcholné schůzi nemusí jezdit všichni, jen zvolený delegát ZBO, který bude hlasovat za svojí ZBO.

                Hele každá skupina má jednoho vyčnívajícího, který to víceméně vede, tak proč tomu nedat ofiko mandát. Krajská organizace mi v tento moment připadá jako zbytečná…

                0 0
                • Volf  

                  Jak říkám. Můj názor není až tak důležitý. Také bych předpokládal, že nová organizace bude mít jednoho ,, pána ,, který to bude celé zastřešovat. Já to asi blbě napsal. Nemyslel jsem tím, že by jsme měli mít nějaké krajské nebo místní organizace po vzoru KČT, ale že by jsme měli mít zájem na místních úrovních spolupracovat. Třeba formou společných akcí, značkováním a podobně. Myslím si, že máme s turisty hodně společných zájmů a i stejných problémů. Tak jsem to myslel.

                  0 0
                  • Sobi  

                    Jo jasně, já jsem to jenom rozvedl, jak mne to už kdysi napadlo… tohle mi to jenom připomělo :-)

                    0 0
    • mastihuba  

      současný stav se mi nelíbí, ale momentálně nejsem schopnej zaručit že přijedu hlasovat na členskou schůzi proti TK.

      momentálně je můj názor takovej že pokud se má něco zlepšovat na regionální úrovni tak to závisí pouze na aktivitě místních viz „černej“,„Rychle­by“… a žádná zastřešující organizace pro todle potřeba není.(když ano tak ve formě školícího střediska zajišťující poradenskou činnost)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Přiznám se, že čím víc s tím sympatizuje Volf, Roman II a Sobi, tím méně to má mojí důvěru, že z toho vznikne něco smysluplného. Ale uvidíme co se vyvrbí.

      0 0
      • Volf  

        Tvůj názor ti nikdo nebere. Řeknu ti teď můj. Od začátku jsem odpůrcem čemby, protože její vznik a implantaci výsledů vzniklých na základě podmínek v USA byl od začátku mylný. Podpořím jakoukoliv smysluplnou a legální aktivitu, která povede z zániku čemby. Protože stále nejsem přesvědčený o tom, že je zde potřeba nějaké všeobjímající skupiny, která se bude starat o blaho cyklistů, tak moje podpora bude spíše v rovině finanční, než že bych byl nějakým zapáleným aktivistou. Abych pravdu řekl, moje vidění světa je takové, že nejlepší pro českou cykloturistiku / protože většina z nás spíše cykloturistí ve smyslu, že jede od někud někam /, by bylo založení nadace, která by vybrané peníze dávala na místní projekty, protože celý pohyb přírodě po značkách je o penězích. Musíš je udělat a minimálně udržovat a dobrovolnictví se v českých zemích dnes již nenosí. A co se týká legislativy, tak tam opravdu vidím cestu ve spolupráci s KČT. Jejich tradice, kontakty a vliv, který získali mnoha desítkami let své činnosti jen tak lehce nenahradíš. No a když nevznikne nic, jen zanikne čemba, tak si toho většina lidí stejně ani nevšimne a nic se pro ně nezmění. Takže za moji osobu asi tak.

        0 0
      •  

        za mou osobu strach mít nemusíš, nepotřebuju ke svýmu ježdění organizaci žádnou a když po rozpadu/zrušení čemby (to je fuk jak se tomu konci bude nakonec říkat) a pokud nějaká nová vznikne a bude mít dobré nápady a podporu (členskou základnu a příznivce) pro volné bikování v Čechách tak rád tuto aktivitu podpořím finančně, osobně se v žádné organizaci angažovat nehodlám (možná sem tam nějakou tu anketku rád vyplním svým názorem).

        0 0
      • treatt  

        Souhlas. To je úskalí celé akce, protože Sobi nemá zrovna reputaci klidného vůdce :)

        Mimochodem, celé to vnímám jako snahu změnit a posunout jiným směrem Čembu zevnitř, nikoli její likvidaci a rozhodně bych nechtěl, aby se výhradně plivala špína na celou její existenci. Nejsem spokojený s tím, kam směřuje, ale rozhodně jí nechci ubírat kus dobré práce, kterou odvedla!

        0 0
        • mr.antik  

          to je rozumně řečeno…

          0 0
        • honzah  

          Otazka smerovani je na miste vic nez jiste. Ve chvili kdy spravu singletracku pod smrckem prevezme jedna s.r.o. a vznikne druha k budovani singlu, je otazkou zda nyni Cemba nezacne delat to, po cem zde vsichni touzite, protoze reference a zazemi jiz poskytla.

          A jinak souhlas… :)

          Cim dal vic si vazim chlapu v rychlebkach, kteri dobrovolne odvadeji neskutecnou praci.

          0 0
          • mr.antik  

            přesně v tomhle by mohlo být řešení, jenže ten propletenec lidí a čemby a investora je teď docela chaotickej.

            0 0
        • Sobi  

          :-) právě proto to organizuje a řídí ZB. Já se za vůdce nepovažuji, třeba spíše za šedou eminenci! :-)))))))

          Uvědom si, ale jednu věc a to jsou fakta:

          Vytáhl jsem na světlo:

          1. založení s.r.o.
          2. ochranná známka
          3. vytvoření účelové veřejné zakázky

          Proto se v tom angažuji. Ten co to způsobil, tak se nevyjadřuje, já se vyjadřuji více a proto jsem i více vidět a tím jsem i více kontroverzní, ale já jsem na nikoho podraz neudělal…

          Sice mám svůj způsob boje a vyjadřování, ale tímhle chci dát na jevo, že je to nutné řešit napříč spektrem bikerů, každý má své zastánce i odpůrce, ale tady jde právě o společné řešení, na kterém se shodneme. Kdybych tomu nevěřil, nejdu do toho.

          0 0
          • Volf  

            Sobi myslím si, že první věc k řešení by měla být otázka, zda nejak resuscitovat čembu a nebo jít cestou úplně jiné organizace. Ozývají se zde hlasy, že ne všechno udělala špatně. Lidskou vlastností je, že brzy vytěsňujeme z hlavy to co bylo špatné a dál tam udržujeme jen to dobré a tím vznikají v budoucnu ničím nezaslouřené glorifikace něčeho. Myslím si, že jakákoliv snaha, která povede jen k odvolání vedení a prezidenta je věcí, která nebude mít výrazný vliv na nějakou ,, očistu ,, . Je potřeba si pořádně rozmyslet, co s tím udělat. Můj názor je takový, že čemba je dítětem Kvasničky a vždycky to tak bude. Kvasnička a čemba téměř jedno jsou a bez Kvasničky by nebylo čemby a je otázkou, zda u partnerů má větší váhu výraz čemba nebo jméno Kvasnička. Prostě to je fakt, který vnímám a dokonce si nyní už myslím, že založení s.r.o. byl logický výstup ve smyslu, že tam ho nikdo z jednatele společnosti s většinovým podílem neodvolá, což u předsedy občanského sdružení může být otázkou jedné schůze, protože nikdo z nás z venčí netuší co se uvnitř čemby vůbec děje. Tím to neschvaluji, ale dokážu to i pochopit. Tím, že si Kvasnička založil firmu, by měla čemba prostě ukončit činnost. No a jestli někdo chce věnovat svůj čas pro ostatní, tak v jiné organizaci, která nepotáhne za sebou jméno zakladatele. Takhle já vnímám souvislosti. Není to nic osobního, ale myslím si, že je to asi ta nejsprávnější ces­ta.

            0 0
            • Sobi  

              Myslím si že tohle je poslední pokus o resuscitaci, pak už je jen eutanasie…

              Ale jsem přesvědčen, že tohle bude mít smysl. :-)

              0 0
        • Sobi  

          Ještě jedno když jsem byl vždy proti čembě, tak to bylo proti tomu čím se vyznačovala:

          1.arogantní přístup TK a spol

          2.zaměření na jedinou alternativu Singltrek

          3.podvod na bikery se vznikem Singltrek s.r.o.

          Já jenom chci aby se bikerstvo očistilo od těhle podvodů a šmejdů, kteří tvrdí, že bojují za nás a při tom konají jen pro svůj byznys. Problém je i VV, které nebylo schopno tomu zabránit, tím to umožnilo a stalo spoluviníkem.

          Ano udělala spoustu práce, ale podle mne vše bylo na 5% potencionálu, protože zbytek se orientoval na byznys a singltrek v NmPS z důvodu který již všichni víme. Ano něco vyjednala ( zpřístupnění tras ), ale v kontextu věcí mám strach jestli to není „převzetí staveniště“.

          A co udělala čemba pro tebe? Ano dala odkaz že něco pořádáš ( jen je otázkou jestli více oslovila ona přes svůj web, nebo ty tady na B-F ). A když jste chtěli řešit kokořínsko a TK, řekl, že ofiko nic nebude, že si nemáte brát občanky a udělat to! Vím, makal jsi na točný, ale jak konkrétně tvojí a i pražský iniciativě pomohla, podle mne tě v tom nechala pěkně vykoupat!?

          A tohle je právě špatně, to se musí změnit. To je smysl týhle akce, domluvit se a společně se vyjádřit. Vidím širokou shodu v tom, že provázání soukromého byznysu a čendy je špatné.

          Podle mne by tato organizace měla fungovat jako poradenská, koordinační. Prostě máš problém, tak ti ho pomůže vyřešit.

          Já netvrdím, že můj názor je absolutní, jen jsem ho vyjádřil. :-)

          Zkus přijet! :-)

          0 0
          • Sobi  

            Smyslem je změnit to špatné na dobré, a to dobré ponechat! :-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              Běž do politiky. S tou spoustou keců nemůžeš neuspět.

              0 0
              • Sobi  

                Nechci se s tebou bavit… protože z od tebe nikdy nic konstruktivního nepřišlo a tam kam to posouváš je podle mne zbytečný.

                Končím naší diskuzi.

                0 0
                • Volf  

                  Sobi klid. Ptej se komu to prospívá :-) Prostě jsi někomu nebo spíše něčemu šlápnul na kuří oko a musíš počítat s tím, že se budou útoky množit. Myslím si, že už musíš být za ty roky odolný. Nějak cítím v kostech, že podle zvyku se za chvíli objeví někdo jiný, kdo zaútočí :-)

                  0 0
                  • Sobi  

                    :-) proto tu diskuzi ukončuji, myslím že už jsme si zanadávali dosti, útoků bylo již taky dosti.

                    Teď bych dal možnost, řešení a diskuzi, ale jen s těmi, co můžou něco do toho vnést, nějakou myšlenku, konstruktivní připomínku či tak. :-)

                    0 0
                • Smazaný účet  

                  :oD nenazývej monolog diskuzí.

                  Jenom mne teď napadlo, že by nebylo špatný udělat takový roubování, Sobi a TK. Jste úplný protiklady. Spodek z TK by běhal po úřadech a po Singlu, hořejšek ze Sobiho by seděl za klávesnicí a zlepšoval komunikaci vůči členům a bikerstvu.

                  0 0
          • karliner  

            Pleteš si treatta s twisterem vole…

            0 0
            • Sobi  

              Aha, tak to jsem si je poplet, ale to jedno, pozvání platí pro oba! :-)

              0 0
              • treatt  

                Ha, ani nevíš, kdo jsem – právě jsem se urazil :)

                0 0
                • Sobi  

                  Promiň :-)))) Nějak mám v těch nickách bordel! :-))))

                  0 0
      • karliner  

        Také si myslím, že veřejná podpora čehokolov romanem, volfem nebo sobim je spíše „polibkem smrti“ než čímkoliv jiným…

        0 0
        • Volf  

          Myslím si, že už jsi dost starý na to, aby jsi přestal s tím svým : není důležité CO kdo říká, ale KDO to říká :-). Až jednou řekneš rozumnou věc / a ty na to určitě máš /, tak tě rád podpořím a nebudu řešit, že jsi to řekl zrovna ty…

          0 0
          • karliner  

            Samozřejmě, že je důležité CO kdo říká, ale úzce s tím souvisí KDO to říká. Vezmi si příklad, že třeba Paroubek řekne, že lhát se nesmí. Je to pravda, ale když to řekne tak krystalicky čistý prototytp profesionálního lháře, nejradši bys mu dal facku i ty, to jsem si jistej. Ale abych byl korektní, klidně můžeš dosadit za Paroubka Topolánka, Johna, Kalouska atd…

            0 0
            • Volf  

              To je jen takové kočkování z mé strany, abych tě malinko ,,rozhýbal ,,. A s těmi profesionálními lháři naprosto souhlasím. Chtělo by to klacek a vypráskat je až do Vltavy.

              0 0
        •  

          pokud by to měl bejt polibek smrti čembě = Kvasničkovi tak to bych byl náramně spokojenej a nebyl bych jistě sám ;-), ale tak jednoduchý to určitě nebude, ale věřím že to pude

          0 0
    • dada  

      Tohle není vůbec dobrý co se tady děje. Dostali ste nabídku od lidí který se o něco snažej a zvrhlo se to v pomlouvání sobiho a spol. což je dost zlý protože to sou lidi který nikdy nic nikomu špatnýho neudělali. Tak se na to vykašlete a pokud nemáte dost síly udělat něco proti TK sami tak aspoň neházejte klacky pod nohy tomu kdo se o to snaží. Uf.

      0 0
    • jecnak  

      Rad bych podotknul, ze po ruznych vystoupenich Sobiho a i jinych jsem ztratil v akci duveru, a tak me s ni nadale nespojujte, jelikoz se ji nezucastnim a ani nepodporim.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Doufal jsem že Tvoje a Juliho účast tomu smysl dá…

        0 0
        • Jenda  

          mam obavu ze se to tu velmi rychle dostalo do stavu mnoho psu myslenkova smrt :-(

          0 0
      • treatt  

        V tom případě je osud této akce sepsán. Otázka zní – kudy dál? Tím to necháme vyhnít?

        0 0
        • mr.antik  

          napsat dopis do Čemby včetně spousty podpisů by se snad dalo, ne?

          0 0
        • JSt  

          jakoze bez jecnaka se protiakce neobejde? :-)))

          s odstupem casu si myslim, ze opravdu zadna organizace netreba. jednou se spalit stacilo, ne? ;-) klidne bych to nechal, jak rikas, vyhnit. kdo v cembe vidi budoucnost, stoji mu za nejakou namahu svrhnout kvasnicku a cembu revitalizovat. osobne to vidim jako plytvani casem a energii. kvasnicka vpodstate dosahl, ceho chtel, cemba poslouzila a ted ji ma u paty mozna vic nez ja. jen si myslim, ze nepocital s tim, ze u toho tak zaspini :-)).

          0 0
        • Peslezedirou  

          Hoši hoši, kapitán Ječňák opouští loď a vy skáčete také přes palubu :-)))) To sou věci…:-)

          0 0
          • zbartos  

            Nedělej prosím paniku. Ječňák jasně napsal, že tam přijede. Ostatní tři svolavatelé akce a již přihlášení zájemci tam přijedou také, takže jezdit i jednat se bude. BTW Je ještě pár volných míst, takže se můžeš (můžete) přihlásit taky.

            0 0
            • Peslezedirou  

              Děkuji za pozvání, ale nejsem pro vaši věc ten pravý.

              0 0
            • Peslezedirou  

              Paniku nedělám, jen vidím ty bojovníky jak házejí flinty do žita, pokud bych to měl k něčemu přirovnat.

              0 0
            • Vilém  

              Tak nevim, ale kde jasne napsal ze prijede? Tady psal neco jineho „jelikoz se ji nezucastnim a ani nepodporim“

              Edit, ted koukam, ze o par radku nize se situace zase meni, takze jako bych nic nepsal.

              0 0
              • zbartos  

                Sorry, zapomněl jsem, že se moje předchozí odpověď zařadí před Ječňákovo poslední vyjádření. Takže Ječňák svoji definitivní účast oznámil v příspěvku 07.09.2010 16:28:10.

                0 0
      • Pijer  

        No tak to mě moc mrzí :-(

        0 0
      • jecnak  

        Tak jsem napocital do deseti. Nechal jsem se zas jednou vytocit.

        Vadi mi co tu pise Sobi, vadi mi ty nesmyslny kecy kolem. Nepodporim tu akci, ze bych vas na ni zval, to si kazdy rozmyslete sami za sebe a ani s ni nechci byt spojovan, kdyz se tu zas roztaci nesmyslna diskuse lidmi, kteri toho spoustu naslibuji a pak nic z toho nedotahnou do konce. Zaroven se omlouvam Zdenkovi Bartosovi.

        Takze suma sumarum, abych dostal te pohadce o odvolavani odvolaneho a slibovani slibeneho. K Julimu se vypravim, ale jen na otocku ciste jen na tu diskusi.

        Kdo ma zajem nabizim odvoz Praha > Jihlava > Praha nejspis na sobotu vecer/odpoledne s tim ze se podelime na benzin.

        0 0
    • tonik666  

      Tohle vlákno je přesným obrazem toho, jak těžké je přejít od sáhodlouhých diskuzí na netu k nějaké akci. Ještě nedošlo ani k setkání těch pár (v první chvíli) našenců, kteří se rozhodli něco změnit, a už tady dochází k myšlenkovému rozkolu.

      Jestli chcete opravdu něco změnit, budete se přes to muset přenést, přes Sobiho „nesmyslny kecy“ a vůbec všechny počáteční neshody.

      Zároveň je vidět, jak zájem debatovat je velký, ale když se koná akce, tak se většina lidí omluví, že „nejsou pro věc ti praví“.

      Takže pokud se vás sejde aspoň deset a na něčem se dohodnete (na něčem jiném než že to nemá smysl), tak si budu myslet, že se snad i něco změní a rovnou vám pogratuluju.

      0 0
      • Peslezedirou  

        „nejsou pro věc ti praví“

        Asi narážíš na mě? :-) Hele proti čembě nevedu antikapmaň a o této aktivitě v tomhle vlákně si myslím to samé co o čembě. Kdybych měl za poslední dva roky hubu plnou keců jak je čemba na …, tak by byla ostuda to co jsem výše napsal, v mém případě je to jen rýpnutí nad tím jak jsou lidi stádní typ.

        Každopádně přeji klukům hodně štěstí.

        0 0
    • karliner  

      Myslím, že se z chvályhodné a žádoucí iniciativy podařilo udělat kabaret ještě před jejím začátkem :-(

      0 0
      • jecnak  

        To jo spousta lidi toho tady nakeca a pak nemaj cas a nebo je jim zatezko se nechat na misto odvezt autem a venovat tomu jeden vecer. Ono je pohodlnejsi kritizovat u piva a nebo za klavesnici.

        0 0
    • duch  

      ahoj,podporuju vás,je dobře,že se snažíte něco oficiálně s tímto stavem něco dělat. Sobi, keep it up!

      0 0
    • mr.antik  

      Chápu to tak, že ještě není úplně jasný cíl akce. Tato zchůzka je pro lidi, kteří s tím chtějí „něco dělat“ a tam se vydiskutuje (a pár lidí asi pohádá:-) najaká konkrétnější vize?

      0 0
      • juli  

        V každém případě doufám, že budeme schopni diskutovat bez emocí a hlavně konstruktivně.

        Jinak je to jak píšeš. Z názorů zúčastněných by měl vyjít společný cíl i jak ho dosáhnout. Prostě navrhnout řešení, jak by mělo o.s. fungovat dál ve prospěch bikerům.

        0 0
        • mr.antik  

          no hlavně to přiliš neuváženě „nehroťte“, jinak dopadnete stejně…

          0 0
      • duch  

        no, tak aspoň tím,že se sejdou přestanou být těmi „internetovými křiklouny“. Sobimu se každopádně podařila neuvěřitelná věc(ze začátku jsem ho taky bral jako křiklouna), kterou nedávno svým postojem potvrdilo i Velo.

        0 0
        • dada  

          sobi je křikloun o tom žádná…ale má pravdu!

          nesnášim když se lidi koukaj jen na obal…to je jak z malýho prince ta scéna s tím přednášejícím turkem…:(

          0 0
          • bochov  

            Nebyt Sobiho a BF tak se radovi clenove nedovi o levarnach TK take jsem si myslel.ze je krikloun bohuzel neni to tak,a udalosti tohoto leta mu davaji za pravdu.A myslim .ze posledni rana byla udalost kolem casopisu VELO a jeji prekrucovani tiskovym mluvkou PS.Ale je tady otazka jak dale proto se budu snazit prijet a neco vymyslet snad nejaka dohoda s KCT UVIDIME.

            0 0
            • Sobi  

              :-) dorazíš tedy? Každý konstruktivní názor a nápad bude vítán! :-)

              0 0
            • karliner  

              Co furt máte s tím KČT??? To je hrozná kravina.

              0 0
              • Sobi  

                Řekl bych že je to tím, že často jezdíme po „jejich“ značených stezkách, a případná spolupráce by mohla napomoci v případné kolizi pěšáci/cyklouši.

                Navíc máme mnohé společného, jen se lišíme v botách vs. pneu.

                0 0
                • karliner  

                  To, že KČT čmárá po stromech v lesích, které jim nepatří nějaké symboly a pak si takto vyznačené cesty nárokuje pro sebe (svoji zájmovou skupinu – pěšáky) je pro mne záruka neseriózního přístupu, který se cyklistům vymstí.

                  0 0
                  • scoty  

                    Přesně. Kdyby se o vyznačené stezky alespoň trochu starali. Po založení organizace prostě označili stávající stezky ..a zdar..

                    0 0
                • Volf  

                  Ahoj Sobi. Za cca 4 hodiny odjíždíme do Chorvatska. Dej vědět jak jste dopadli a jestli bude vůle nějaké nástupnické organizace, nebo alespioň výměny vedení.

                  0 0
                  • Sobi  

                    Pěknou dofču! :-) Určitě dám vědět' :-) Užij si to! :-)

                    0 0
              • HKou  

                Neni to zase takova blbost. Stacilo by vymoct jednu vetu, jakoze „cyklisti a chodci se maji navzajem respektovat a neohrozovat, pricemz chodci maji na stezkach prednost, ale kdyz vidi cyklistu, tak maji uhnout, cyklisti mohou na znacene stezky KCT, pokud to neni vyslovne zakazano.“

                Tak, jak je to v civilizovanych zemich. Bikeparky, singletracky a dalsi specialni akce by pak byly na dohode s majitelem pozemku (lesa). Kdyby Cemba, nebo jakakoliv jina organizace, byla schopna tohle prosadit, uplne by to stacilo a byl by klid. Mezi cleny KCT je jiste rada cyklistu.

                Vety „mate dost singltreku, jezete si tam“ bych se taky nerad dockal, to si myslim, ze je hlavni problem.

                0 0
                • náčelník  

                  „chodci maji na stezkach prednost, ale kdyz vidi cyklistu, tak maji uhnout“ :))

                  Přečetl sis to po sobě?

                  0 0
                  • HKou  

                    Znamena to, ze kdyz jede nekdo na kole po pesine, tak neprejede, neomezi a neohrozi chodce (zejmena zezadu). Chodec je naopak tak neobycejne laskav, ze kdyz vidi nekoho, jak jede (treba zepredu), tak uhne.

                    Sice o tom uhnuti se tam nic nepravi, ale v praxi to tak funguje. Je to jinak volny preklad tohoto:

                    http://www.flims.com/…-Guide_d.pdf

                    (druha strana vlevo dole, nemuzu najit tu anglickou verzi).

                    0 0
                    • náčelník  

                      Já vím, že jsi to myslel dobře. Jen ta původní formulace je velice úsměvná :)

                      Na druhou stranu si nedovedu představit vymahatelnost tohoto nařízení.

                      0 0
            • Smazaný účet  

              Voni v tom Velu taky nejsou samý svatoušci. ;o)

              0 0
              • karliner  

                Hehe, to mi připomíná slova jednoho exredaktora Vela, který se v soukromém rozhovoru vyjádřil o zrovna testovaném kolu jako o „neskutečné mrdce“ a několik týdnů později se člověk mohl ve Velu dočíst o skvělém biku, který každý prostě musí mít. Shodou okolností výrobce kola patřil mezi stálé inzerenty ve Velu :-)))

                0 0
          • duch  

            Nemyslel jsem to špatně. Vyjádřil jsem jemu i klukům podporu a že má pravdu, vo tom žádná :o).

            0 0
    • jecnak  

      Takze reakce Prazskych bikeru zadna? To se mi nechce verit, pri pohledu na mnozstvi napsaneho textu na tema CeMBA tady na foru.

      0 0
      • karliner  

        Možná to pražští bikeři, kteří to myslí vážně, řeší přímo se Zdeňkem, bez potřeby hromad balastu na B-F?

        0 0
        • jecnak  

          Neresi, ticho po pesine.

          0 0
        • drbo  

          a muze to nekdo se Sobim myslet vazne podle toho co tady predvadi ?

          0 0
          • jecnak  

            Minimalne Zdenek to vazne mysli a jemu verim, takze si to jedu aspon poslechnout na vlastni usi, abych si udelal nezkresleny nazor. Jeden vecer a par korun za benzin tomu s radosti venuju.

            Kazdopadne cekam, ze vysledek cele akce bude. Ze ho i hodne lidi nakonec podpori a ze bude znamenat meznik v byti ci nebyti CeMBA.

            0 0
            • drbo  

              Vazne to asi mysli, o tom nepochybuji. Nicmene zatim od nej nevnimam nic konstruktivniho, co by me presvedcilo o tom abych tam jel. Mozna sem nekde neco prosvihnul, mozna to je jenom jeho specifickym, z meho pohledu agresivnejsim, vyjadrovanim, ne­vim.

              Kazdopadne moje stanovisko k soucasnym problemum jsem na Cemba foru napsal, sem ho psat nebudu neb v tom nevidim smysl (v kontextu toho balastu). Pokud bys chtel v tematu pokracovat, doporucuju odbocku do jineho komunikacniho kanalu :-).

              0 0
              • jecnak  

                Nejsem clenem, takze netusim. Kazdopadne nekdy je lepsi „agresivni“ argumentace nez nic nerikajici tiskova zprava maskujici skustecny stav veci. A nechci byt hnidopich, ale ony vyjadreni, at uz jsou kdekoli, maji smysl asi jako si stezovat na Hlavnim nadrazi.

                0 0
                • mr.antik  

                  To máš pravdu. Skoro to vypadá, že obyčejný lidi maj zakázáno cokoliv pouštět ven, uzavřenost jako v nějaký sektě důvěryhodnosti moc nepřidává. Jako by za těch pár set Kč měli mít nějaký exkluzivnější informace.

                  0 0
                • drbo  

                  Agresivni v uvozovkach ano :-). Jenze ja nevnimam ze by se agresivni=akcni nebo agresivni=kon­struktivni.

                  Souhlasim ze vyjadreni soukrome osoby v globalnim pohledu je jako stiznost na hlavaku, nicmene ja ho prezentoval pouze jako svuj soukr nazor, jako zpetnou vazbu do Cemby, nic vic. Nedelam si iluze ze si z toho nekdo sedne na prdel, to je prece jasne. Kazdopadne se z toho muzu ponaucit a priste neudelat stejnou chybu, obecne receno ;-)

                  0 0
                  • mr.antik  

                    ale víš jak, když třeba řešíš nějaký problém s autem – budeš víc věřit vystylizovaný tiskový zprávě ohledně závady od výrobce nebo sprostě nadávajícímu servisákovi?

                    0 0
                  • jecnak  

                    Takze pouceni pro priste je obcansky se neangazovat, protoze by ses mohl spalit?

                    .

                    0 0
                    • drbo  

                      Jecnaku, to urcite ne ! Angazovanost mi naopak dava smysl, nicmene mela by byt podle meho nazoru konstruktivni, s jasnym cilem vcetne urcite profesionalni formy prezentace, tak aby oslovila co nejsirsi skupinu plebsu.

                      Nic z toho nevnimam, ze by bylo splneno:

                      • jsou Sobiho a spol prispevky konstruktivni ?
                      • vime co chceme dosahnout nebo jenom kopeme do nekoho kdo se namnelibi ?
                      • ma Zdenek/Sobi podporu sirokeho spektra bajkeru nebo jenom nekolika tluchubz BF ?
                      0 0
                      • jecnak  
                        • Sobiho z bych z toho prozatim vynechal, protoze krome detektivni pracetoho moc nepredvedl, ale myslim, ze Zdenkovi prispevky jsou konstruktivni­minimalne v tom, ze se snazi svolat dohromady lidi, co jim neni lhostejny stav.Co se dohodne na miste se resilo pomerne obsirne po mailech a dovolim si tvrdit,ze z hlediska taktiky je nanejvys vhodne se o tom verejne nesirit.
                        • vime, kazdy mozna trochu neco jineho, ale prave proto je tady ta schuzka,aby se vyjasnilo nejen jak dosahnout moznosti neceho dosahnout, ale i co s tim nasledne delat
                        • a kdo ma, snad ne VV CeMBA, Svaz cyklistiky?

                        POdle me je to smysluplnejsi nez vetsina pivnich debat nad smyslem zivota. Tady je aspon jakasi sance na to, ze od slov se prejde k cinum.

                        0 0
                        • drbo  

                          Jestli tam ta sance je, uvidime po tom vikendovem setkani. Zatim jenom predjimas, zrejme protoze asi vis neco jineho nez ja :-). Kazdopadne predpokladam ze z neho bude existovat verejny dokument, to jestli bude mit hlavu a patu oslovit, se uvidi.

                          0 0
                          • jecnak  

                            No s timhle pristupem je to tady se se vsim. No nic. Pockej si tedy na vysledek, ale pak si nestezuj ;-)

                            0 0
                            • drbo  

                              Jecnaku, ja si nestezuju, jenom sem prezentoval svuj pohled na vec, nikomu ho nenutim, nikoho nepresvedcuju.

                              Kazdopadne jedna vlastovka jaro nedela, obzvlast kdyz zatim ani nevypada ze bude umet letat ;-).

                              0 0
                              • jecnak  

                                Ja jen, ze vsichni ochodtne pisi rozhorcene nazory, jak je vse spatne, ale nic pro zmenu neudelaj. To si jen tak zbrblam nad tou Svejkovskou mentalitou.

                                Zas ted ale predjimas ty ;-)

                                0 0
                                • drbo  

                                  To ze nepojedu na ten vikend jeste podle meho nazoru neznamena, ze nejsem ochotny pro zmenu neco udelat. Tak to vidis ty, ja jsem svoje duvody popsal vyse.

                                  Sam jsi napsal, ze jsi v tu aktivitu ztratil duveru ;-).

                                  0 0
                                  • jecnak  

                                    Nevztahuj to na sebe, psal jsem obecne, a ani tady to nase dohadovaci vlakno neber osobne. Proste me jen stve stav veci vezdejsich.

                                    Clovek toho napise. Dulezitejsi je co udela.

                                    0 0
                                    • drbo  

                                      Kecani na BF je pravda extrem :-(.

                                      Na druhou stranu, aby jsme se nekam posunuli, jaky housle teda hrajes v tomhle koncerte (rozumej aktivite) ? Kontakty mam kdyztak v profilu.

                                      0 0
                                • JSt  

                                  jecnaku, existuje nejaka paka, jak zrusit kvasnickovi sro? neni mi znama :-/. bohuzel jsme to nechali zajit prilis daleko a na meneni cehokoliv uz je vpodstate pul roku pozde…

                                  0 0
                                  • mr.antik  

                                    Myslim že nějaké s.r.o. nezmění můj pohed na bajking v česku.

                                    Spíš čembisti by měli hlídat, zda TK zrovna v jeho 16hodinové pracovní době nemaká pro své s.r.o. nebo partnerské o.p.s.

                                    0 0
                                    • JSt  

                                      to v zadnym pripade nic nezmeni. jen musim priznat, ze diky kvasnickovi se stydim za clenstvi v cembe. a tohle Spíš čembisti by měli hlídat, zda TK zrovna v jeho 16hodinové pracovní době nemaká pro své s.r.o. nebo partnerské o.p.s. snad nemyslis vazne. ten clovek tam nema co delat, ne aby ho nekdo kontroloval :-)). v tuto chvili me k opetovnemu vstupu muze prinutit jen 100% jistota svrzeni stavajiciho vedeni.

                                      0 0
                                      • Pijer  

                                        Mám tomu rozumět tak, že jsi vystoupil a teď už to vlastně nemůžeš ovlivnit? Jestli je to tak, tak je to od tebe teda pěkná blbost :-(

                                        0 0
                                        • JSt  

                                          vystoupil, resp. neprodlouzil jsaem clenstvi po dvou letech existence cemby. kdybych zaplatil clenstvi na tento rok, tezko rict, jestli bych nevystoupil v prubehu roku…

                                          0 0
                                          • Pijer  

                                            Aha, měl jsem za to, že jsi s tím seknul v průběhu roku.

                                            0 0
                                  • jecnak  

                                    Ne, ale existuje moznost, jak Singltrek a CeMBA odseknout od sebe. Za sebe muzu rict, ze neni moc velka sance ze CeMBA prezije pristi rok, ale myslim, ze ted je cas, kdy je jakasi sance neco zmenit a nebo minimalne k tomu vyzvat a pak rict, fajn sami jste si vybrali.

                                    0 0
    • weekend warrior  

      několik dotazů:

      • od kdy tam v pátek budete, můžu možná maximálně v pátek večer,pak stejně odjet, ale nic neslibuji, spíše bohužel nebudu moct, nehledě nato, že cesta na 4h a na otočku je celkem dost…
      • kde to je?

      Koncepční dotaz v.1: Jak chcete řešit situaci, že se nakrásně na něčem dohodnete a na základě této dohody někdo z vás připraví jasný a úderný program(kdo, sám se neudělá)? Mé varianty, které mohou nastat a tak mě i zjímají:

      • přihlásíte se zpět do čemby(sobi, jecnak), navrhnete program, alenenajdete pak podporu ve stávajícím vedení? co pak?
      • podaří se prosadit program, vedení jej nebude „schopno“ provádět,co pak? nové vedení, kdo?
      • podaří se vám odvolat vedení, prosadit nový program, kdo ho buderealizovat?
      • nebo chcete zakládat něco nového? kdo to povede, kdy, za kolik?

      Koncepční dotaz v.2:

      • nebo vám jde „jen“ o to sepsat ten dopis na současné vedení, avyjádřit hlas veřejnosti, ať je jakýkoli? kde vemete ten mandát?

      Díkys

      0 0
      • zbartos  

        Pátek vypadá špatně, zřejmě tam většina lidí bude až v sobotu dopoledne.

        Přesné místo ubytování jsem zatím nezjišťoval, ale bude to v Jihlavě.

        Problematika, na kterou požaduješ hned odpověď, se bude na poradě teprve řešit. Je ale dost pravděpodobné, že tam rozpracované výstupy se budou ještě dále upřesňovat e-mailem či telefonicky, nebo že nakonec k žádné společné dohodě nedojde.

        0 0
        • weekend warrior  

          hmm, té škoda, v sobotu vážně nemůžu

          nečekám odpověď hned, možná to tak vyznělo, jsou to mé dotazy do diskuze „co dál a jak“. dám asi dohromady i nějaký kloudnější text, můj názor na celou věc s čendou, nápady atd… a pošlu ti ho na mail…

          0 0
      • jecnak  

        V patek nejspis nic nebude, ale v sobotu vecer tam na otocku jedu. Jestli chces, muzu te vzit s sebou, ale chci se urcite vratit jeste v noci.

        1 souvisi se 2 a opacne. Ale treba ja predstavu jak by vse melo probihat mam. Nech se tedy prekvapit a nebo se stav a uvidis sam na miste.

        0 0
        • weekend warrior  

          jestli ti nevadí výjezd nejdříve ve čtyři, půl páté, tak se rád svezu. Na béňo samosebou přispěju. Nástup uhříněves, háje, opatov?

          0 0
          • jecnak  

            Ve ctyri by myslim bylo ok. Domluvime se presneji koncem tydne, ale predbezne rikam ano. Nastup treba Uhrineves, jak se ti to hodi, pojedu z Pocernic.

            0 0
    • jecnak  

      Jen kratka informace k akci. Sesli jsme se vcera vecer v Jihlave v plnem poctu. Vznikla pomerne rychle dohoda. Hmatatelne vysledky budou koncem pristiho tydne. Zatim prosim vsechny o trpelivost. Diky.

      0 0
    • jecnak  

      Na Cembaplus.cz naleznete text otevreneho dopisu. Pokud s textem souhlasite, podporte nas. Myslim, ze cokoli dodavat neni treba.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.