• pitris

    Čauec lidi, Chci kotoučovku do 3000Kč. Rozmýšlím se mezi Avid bb7 nebo M525 hydraulic. Prosím o radu, která je lepší, co se týče funkčnosti v mokru a doby zajetí. Děkuj za rady!!!

    0 0
    • wroum  

      525 bude za vsech okolnosti lepsi.

      0 0
    • vinca  

      pred tejdnem jsem to resil taky, ale vybral jsem M 525, a sem spokojenej, ale nemam jak srovnavat, tak si kup ty avidy, a muzem se pak hadat, kdo je na tom lip :-)

      0 0
      • pitris  

        Hmm. Tak uvidím. Je pravda, že mám řazení Deore i s brzdovejma pákama v jednom a nechce se mi kupovat nový řazení. Nebo že bych vzal pilku, kladivko, pilník a černou barvu? :-) Tak asi vezmu BB7 a 185mm kotouč.

        0 0
        • Pá-dlista1  

          To je zajimavy pristup. Mohl bych mit supermarket nebo super kolo za stejny prachy… no vlastne to lepsi vychazi i levnejc, ale musel bych si k nemu koupit pumpicku. Tak radsi to horsi.

          0 0
    • fousac  

      rozhodne 525ky.. avidy maj akorat tu vyhodu, ze maj hezci kotouce.. a pokud se ti prici menit paky/razeni, tak vez, ze k mech. avidum stejne potrebujes PAKY a ne packy.. a deore packy sou podle vsemoznych referenci dost mizerny..

      P.S. v mokru stejne kvili snad vsechny kotoucovky… ale brzdi..

      0 0
    • RomanH  

      Tak ja hlasuju pro Avid (teda pokud kolo casto prevazis a zalezi ti na 100% servisovatelnosti na danem miste). Nechci tu ynovu otevirat polemiku, komu se co a jak zavydusnuje a jak je to snadne opravit, to se mrkni do historie. Avid bude porad lanko se vsemi ±. Jako minus vidim to, ze nikdy na miste nebude mit takovy ostry konec (ale za jizdy to nepoznas) a ze v dlouhych sjezdech (ktere v CR snad ani nejsou) Te budou bolet prsty jako z V. Jinak brzdi vyborne.

      Mrkni i do recenzi – v loni jsem jej poradne otestoval i v Alpach.

      0 0
      • jpl  

        RAdeji nehlasuju, ale doplnim RomanaH. Jsem cerstvym majitelem AVid BB7, predtim jsem jezdil XT „V“ na keramice, vse vepredu. Co se tyce pouziti na XC a normalni jezdeni, ne FR, tak je ucinnost uplne v pohode, bez ohledu na „tvrdsi“ konec, ktery ani nevyuzijes a co se tyce bolesti prstu, s ohledem na znatelne vyssi ucinnost oproti V je to v pohode. Zatim super zkusenost, brdi kdyz potrebuju a jeste maji bohatou rezervu. A proc to pisu? Kvalitnich mechanik se vubec neboj …

        0 0
        • wroum  

          avidy brzdej dobre, dost dobre, rekneme skoro stejne jako hydry, ale rozdil je jinde. v davkovani a v lehkosti chodu paky. pocit z brzdeni je uplne jinej.

          0 0
    • vlk  

      hlasuji pro 525.Mrkni do historie-snad nejčastější téma.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.