• peeet

    V Praze sem jí zatim nikde nesehnal:o/Jen malou na Karláku, máte jí někdo? Jaká je? Předem díky za info.

    0 0
    • Bub  

      Mam tu letosni a jsem moc spokojeny. V uzsim vyberu jsem mel Giro Havoc a Bell Delirium. Vic se mi libila Havoc, ale Delirium mi sedela lepe a tak ji ted mam:) Dobre vetra a taky je dost hluboka(mam vetsi pocit bezpeci:)) Minoulou Mango jsem odrovnal ranou do spanku a bylo to dost na hrane.

      0 0
    • Luke  

      mam ji asi rok a nemuzu si stezovat. hlava do ni zapadne docela hluboko, vetraci otvory jsou velke a dobre tvarovane, takze vetra paradne. kdybych musel kupovat druhou, tak zase tuto

      0 0
    • Koala  

      Mam ji asi dva mesice a zatim jsem nanasel chybu. Je dost hluboka a aspon mne dobre sedi. Mozna by nekomu mohla vadit mensi mezera nad usima kvuli brylim, ale to je dost individualni a chce to zkusit. Predtim jsem mel asi pet let starou Giro (nevim jaky typ) a s Bellkou se citim rozhodne lip.

      0 0
    • poiko  

      Mam loňskou, je super. Jediny, co mě štve, že nemá nastavitelný štítek

      0 0
    • Honzas  

      mam ji asi dva roky a vyhovuje mi. z tech, co jsem tehdy zkousel mi sedela asi nejlip. jo a tak 14 dni zpatky jsem ji tusim videl v komersii v podoli.

      0 0
    • tomaschek  

      Mám novou, sice model 2003, ale co jsem viděl letošní katalog, tak tam není žádná tvarová změna.

      Když jsem ji kupoval, šel jsem naslepo – bral jsem jednu přilbu po druhé od různých výrobců a tahle byla jediná, která mi opravdu perfektně sedla, tak, že ji na hlavě prakticky necítím – a to jsem zkoušel i ten typ, co jezdí Armstrong (teď z hlavy nevím název). Prostě jediná perfektně seděla a to se potvrdilo už od první vyjížďky – vůbec o ní nevím. I váha je dobrá – pokud nelže ta nálepka uvnitř, tak v mé střední velikosti má 265 gr.

      Není to sice přilba nejvyšší kategorie, ale mě naprosto vyhovuje, a to jsem docela náročný. Samozřejmě to je otázka tvaru hlavy, co sedí mě, nemusí pasovat jinému, ale i ostatní ohlasy na Delirium mi potvrzují, že jsem volil dobře. Jinak jsem z Ostravy a tady jsem ji viděl v několika obchodech.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.