• Petr 1

    Mám dotaz.Kdo používáte a jaké máte zkušenosti s brýlemi s výměnými skly.Silně o nich uvažuji protože při delším švihu by našly uplatnění/asi Axon/.Drží po několikeré výměně skla?Dají se skla při zničení dokoupit? Vozíte raději dvoje brýle bez výměných skel?
    Díky Petr

    0 0
    • RapMan  

      Ja si koupil s vymennyma sklama, sice je moc nevymenuju, ale obcas tmavy vymenim za bily, kdyz nesviti slunicko… koupil jsem nejlevnejsi co mi sedly, nejaky American way za 350Kc i s temi vymennymi skly, futralem a hadrikem… http://americanway.inshop.cz/inshop/

      0 0
    • mn  

      Axony bych nedoporučoval měl jsem je a dvakrát mi u nich prasknul rámeček při výměně skel. jo byl to model „eagle“.

      0 0
      • Petr 1  

        Dík za tip.O Eaglech jsem uvažoval.Teď je už nemusím,asi zlatá střední cennová cesta.Budu hledat dál.Za málo peněz hodně muziky,většinou nefunguje/aspoň u sport.nářadí ne/.
        Petr

        0 0
      •  

        ja mam naky Axony kolem 400 a mozna to sou ty Eagle a taky mi praskly, tak sem tam natvrdo nalepil oranzovy/zluty

        0 0
        •  

          ted sem si vzpomel ze mi praskly kdyz sem je mel v batohu a oprel sem se o zed, sice jenom trosku ale stacilo to,tak ze to nebylo pri vymenovani skel, jinak skla stojej 70 kacek

          0 0
    • danno  

      Tak muzu doporucit BBB Ventilator, 3 sady skel, oranzova, cerna, cira. Cerne na snih a na slunko, oranzove jsou skvele za sera, cire sem prozatim nepouzil. Drzi dobre na hlave, nemlzi se, cena necelych 700kc

      0 0
      • kubajs mtb  

        já viděl u nás v Liberci nějaký Point asi se třema druhama skel za cca 400

        0 0
      • mike!1  

        bbb ventilator mám taky. můžu taky doporučit. předtím jsem měl axony a dvakrát se mi zlomil rámeček a to jsem je jen sundával z hlavy

        0 0
    • ddd - andy  

      Oakley – myslim nepotrebuje komentar.. (i ta cena.. :-))

      0 0
    • teebee  

      Mám s Axony také špatnou zkušennost. Měl jsem Eagle a jakmile jsem se zpotil, vůbec nedržely na nose. Ale možná mám blbej nos :-). Vyměnil jsem je za R2 a úplná spokojenost.

      0 0
    • Vrci  

      http://www.bikecentrum.cz/images/img.php?…

      Skla měnim poměrně často, protože je vozim i na běžkách. Měl jsem tmavý, žlutý a čirý, který jsem ztratil. Protože je potřebuju docela často, tak jsem koupil druhou sadu s tmavý, modrý a čirý. Jestli jdou objednat samostatně nevim. Drží dobře.

      0 0
    • LukasX  

      Ja mam od lonskyho leta Axony (taky myslim eagle) a uz koukam po novejch. Mam silene podreny skla (a to jsem se k nim choval navysost uctive), v kopcich se mi mlzi skla. Vyndavani a zandavani .. nejdriv slo ztuha, ted uz to jde skoro samo .. jsem zvedavej, kdy to pujde „uplne samo“ :o)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mám Axony Eagle, 2 roky asi, a nemám s nima (na rozdíl od zbytku světa) zatím problém. Teda oloupala se barva, to je mi ovšem fuk. Na měnění skel to chce mít správnej grif, aby to člověk moc nelámal. Ale mam 90% času žlutý skla, tak možná taky proto. Jo eště se mi svlíkla bužírka z jedný nožičky, ale navlík jsem tam bužírku z kabelu a není to ani poznat. Že se mlžej je jasný. Cokoliv bez antifogu se v zimě zamlží. Skla se u nich myslím dají dokoupit. A dvoje brýle nevím kam bych cpal.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Ste mě nasrali, kdybyste mi neřekli že eagle praskaj tak by mi o víkendu nepraskly! Kruci! No co, zalepim tam žlutý skla natvrdo, tmavý skla sem vozil stejně jen na nudapláž.

        0 0
    • Luke  

      já mám asi rok za pětikilo BBB Navigator 2 http://www.bbbparts.com/…glasses.html mají tmavé sklo, modré rozjasňovací a čiré. mně sedí perfektně, můžu jedině doporučit

      0 0
      • DeX  

        chci se zeptat kde si je poridil? nebo kdo je u nas dela?

        0 0
        • Luke  

          poridil jsem je ve Francove Lhote, ale to asi budes mit z ruky. pokud vim tak ty bryle tam vozi nekdo z Belgie

          0 0
        • danno  

          Tak pokud ti to pomuze tak to k nam vozi:

          CYCKLOCENTRUM Tel: +420 648431293 E-mail: Cyklocentrum-mikulicka@mybox.cz

          napis jim e-mail kde bydlis nebo v jakych mestech se pohybujes, napisou kde to distribuji.

          0 0
    • MARIN  

      Tak k tem AXON Eagle, kdysi jsem je taky vychvaloval ale pak mi praskly 2 behem 3mesicu a nakonec jsem poridil RudyProject Skeey. Ty Eagle jsou jejich nepovedena kopie. U RP jdou bez problemu prihnout konce nozicek, ramecek je celokovovy a tak se neni ceho bat. Axony jsem sice vyreklamoval i po druhem zlomeni ale uz 2roky lezi ve skrince nevyuzite. Navic se neda srovnat kvalita skel, ktera je jasne ve prospech RP.

      0 0
      • rb  

        O kvalitu se nepřu,ale nedá se srovnat ani cena :-)

        0 0
        • MARIN  

          No ja ty RP Skeey poridil i s dioptr.klipem za 1000,– takze u me vse hovori pro RP

          0 0
    • homat  

      Jsou drahý, ale dobrý: http://www.diablo.cz/…AAL-FYOL.jpg

      pozor nevydržej přejetí od auta, takže má manželka už druhý :-(

      Já používám tyhle dioptrický s výměnnými skly: http://www.diablo.cz/…RCEPTION.jpg

      0 0
    • steel is real  

      s byrlemi mam pomerne hodne zkusenosti – rudy project – jsou opravdu dobre bryle, avsak nejak podrazili, mozna bych doprucil (ted je vozim) briko prodava lom trading cena 1900,–, nebo cebe dodava bretton taky je poridis do dvou, ty brikosky maji opravdu kvalitni polykarbonatovy plasty – myslim, ze pokud ty bryle chces na „tvrdsi“ zachazeni je to o.k., jediny problem (ale to asi vsechny sportovni bryle) jsou koncovky nozicek – vetsinou to vydrzi tak 2–3 roky, podle agresivity potu

      0 0
    • K2  

      Vozím Pointy. Dělají více typů, ceny jsou okolo 400 Kč včetně obalu a šňůrky, skla měním dle otřeby, zatím vše drží. Jestli jdou koupit náhradní nevím (při té ceně bych to neřešil) Mám model Sirio a jsou to jedny z prvních brýlí, které jsou velmi dobře odvětrané a nemám z nich pocit opilého pohledu – což se u některých brýlí s blbě zakřivenými skly stává. Celkově spokojenost a doporučuju.

      0 0
    • vasek  

      Mám axony s výmennýma sklama a dioptrickým klipem. Mam nasazený žlu?áky, v létě střídám s tmavýma. Zamlží se mi jen když zastavim, jinak v pohodě i do kopce. Mam je druhym rokem a spokojenost. Ale než jsem je našel tak to trvalo (byla mi jedno značka, klidně bych dal i víc peněz, ale tyhle mi prostě seděly)

      0 0
    • banditos  

      Pokud můžu poradit tak já mám Catlike (dělají i přilby), u brýlý jsou 3 výměná skla + futrál. Při koupi jakýchkoliv brýlý doporučuji volit model dražší. Brýle nevyměníš za rok, ale třeba za 4 a skla respektivě plasty jsou dost důležitý.

      Nevím kolik teď stojí, ale můžeš mi zavolat a já Ti je za good price seženu, myslím, že vycházejí něco okolo 1400,– ale stojí za to skla drží jak přibitý.

      0 0
      • Siddha  

        ja nevim, ale u me to vychazi asi jednou do roka, bud se smotam, spadnou, rozslapnu, nebo nekde zapomenu, absolutne bych za bryle vic jak 600 nedal. nejdrazsi sem mel v lednu ztraceny Uvexy Airwingy a uz taky byly skrabnuty asi za rok pouzivani.

        dneska sem zkousel novy Meridy a temer verna kopie Airwingu je verna jen temer. nic moc mi nesedi…

        0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.