• th74

    Doporučte, prosím, nějaké rychlé UST pláště (něco jako Conti Twister, Miche Jet, až Python). Další požadavky jsou nízká váha a přiměřená odolnost proti defektům. Případně poraďte kde nakoupit.

    0 0
    • Daf  

      Mam zkusenosti s Pythonem, Comp S Lightem i JET Skem. Ty plaste vsechny jedou paradne. Jet s je hodne sirokej a idealni pouziti je na suchu. S JETkem jsem mel ale hodne defektu. Python je na tom o dost lepe. Comp S Light je perfektni na kazdem povrchu a je i lehkej. Mam na nem ale malo najeto takze zatim bez defektu. Twister jsem mel v normalni dusove verzi. Ten je podle me na UST moc uzkej. Mozna bys mohl zkusit jeste Racing Ralph od Schwalbe.

      0 0
      • prema  

        Ten Comp S light byl docela super. mel jsem ho taky, perfektni vlastnosti hlavne na blate, ale moc jsem na nem nenajezdil (oproti ostatnim plastum), protoze byl dost slabej vuci bocnimu protrzeni. Vydrzely (vpredu i vzadu) cca 1.500 – 2.000km. To me na nem moc nepotesilo. Oba skoncili zhruba stejne (rozdil cca 100 km)

        0 0
        • Daf  

          Ted jsem koukal na stranky Zitneho. Vyprodavaj tam Bezdusove Comp S Light za 690kc.

          0 0
          • Banjo  

            http://www.bikemarket.cz/page1_3.htm#2 Tady to je jeste min, ale nevim ,jakej je rozdil mezi Comp S vs. Comp S light.

            0 0
            • Daf  

              Com S uz se nekolik let nedela. Docela me prekvapuje ze ho jeste nekdo ma v nabidce.

              0 0
              • th74  

                Diky, M. Compy se mě moc nelíbí, Pythony by taky docela šli, ale to bych raději zkusil Schw. Ralfa. Ale nejvíc to vidím na ty twistery, měl jsem je jako dušové supersoniky a na ten terén kde je budu provozovat jsou asi to nejvhodnější. Jenom nevím, jestli díky hodně nízkému vzorku nebude moc defektů.

                0 0
    • climber  

      Nedoporučuji Hutchinson Spyder, šli do kontejneru

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.