UST pláště schwalbe nebo jiné???

8 nepřečtených
  • hanz

    protože už mám plný zuby bezproblémových kol tak pořizuji ust :-)))) A tak bych se chtěl zeptat s jakýma pláštěma na UST máte dobrou zkušenost, jako celkem solidní pláště se jeví schwalbe, na předek racing ralph a na zadek ještě nevím. Hutchinsony se prej blbě lepí a micheliny jsou prej zase „papírový“

    požadavky…min 2,1, dobrej záběr na suchu a vlhku a aspon slušná výdrž.

    můžete přihodit aj nějaké praktické rady k celému ust zázraku. dík Hanz

    0 0
    • BB  

      Po delsim pouzivani produktu Michelin a Hutchinson jsem zakotvil u Schwalbe Jimmy. Krome dobrych jizdnich vlastnosti se dobre lepi. Jedina nevyhoda je, ze par kusu co jsem mel, propoustelo drobnymi pory vzduch. Asi by se to dalo reklamovat. Kamarad, ktery loni vozil Racing Ralpha se vratil k Jimmy. Pry je lepsi, sam nemohu posoudit.

      0 0
      • Pekáček  

        Něco o propouštění vzduchu jsem četl i o Pythonech Air Light.

        0 0
        • Candy  

          Na suchy povrch som minulu sezonu vozil Pythony (nie AirLight-y – su desne nachylne na defekty) Mam z nich zmiesane pocity. Na jednej strane maju skvele jazdne vlastnosti (pohodlne, minimalny valivy odpor) nemal som anijeden defekt az na trn v plasti ktory som postrehol az pri prezuvani, Na druhej strane dezen vzadu vydrzal iba 2500km, na oboch plastoch sa objavila trhlina nad patkou – lepili sa naozaj nepohodlne ale oba pokusy boli na prvyraz uspesne.

          Obujem ich aj tento rok, plus si robim chute na Schwalbe little albert model 2005 – z vasich prispevkov jednoznacne vyplyva ze Schwalbe ma UST vcelku vychytane

          0 0
          • Pekáček  

            Teda bezdušáky nevozím, ale zkušenosti s klas. Pythonama následující: Žlutý s drátem – neubývající, ježděné až se trhalo vnitřní plátno (!). Zlatý kevlar – doslova zmizíky, jen na závody :o( Air Light černé drát – drží o poznání déle než Goldy, jeden jsem rozřízl při první jízdě, dva pomalé defekty na jaře a jinak klid. Pošilhávám po Schwalbe Racing Ralph 2,25".

            0 0
    • igor  

      mal som zatial tieto: Michelin front s a xls /perfektne do blata, ale tazke jak…+ziaden defekt/, potom Pythony /lahke, na mokrom nedrzia stopu najma vpredu, na Garde za 2 dni vzadu 8 malych dier/ Michelin comp s light /maly valivy odpor, da sa s nimi aj za mokra, od leta ziaden defekt, lahke…u mna nr. 1/ a neviem preco by si mal mat nejaky problem s UST? ked ti nevadi vaha navyse, tak tam ziaden problem nie je.

      0 0
    • Sipal  

      Stejný dotaz…co obout na Red Metal Zero? Hlavní využití bude na maratonech, spíš asi na pevný terén, úplné marasty moc nejezdím. Důležité jsou jízdní vlastnosti, odolnost a cena zas až tak nerozhoduje. Uvažoval jsem Rocket Rony 2.1 UST, je to rozumná volba, nebo máte jiný tip? Díky.

      0 0
      • ememem  

        ja mam na zerach obyc. schwalbe s no tubes mliekom a zatial ziadny problem. je fakt ze mam na to najazdene 200km.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.