• °Guzmino°

    Kolům Zdar

    Chtěl jsem se vás zeptat jestli máte nějaké zkušenosti se značkou komponentů 3T ?

    0 0
    • Marccoo  

      Myslím že moc zkušeností nebude,je to tenhle rok nová značka.Bývalo to ITM,měl jsem od nich představec a dobrý,co chceš slyšet?

      0 0
      • Zdenda CUBE  

        Pokud se koukneš na osazení nejdražších Fonreistů na Kolokrámu, tak tam makaroni 3T dávají a dostávají se na dost dobré celkové váhy. Tak že: kvalitní a lehké komponenty s kterými chybu neuděláš.

        0 0
        • Marskatin  

          S těmi Fondriesty na Kolokramu si nejsem jistý jestli to tam dávají makaroni. Všechny „Fondriesty“ na Kolokramu jsou stavbou Kolokramu…

          U makaronu jsem viděl hodně FSA.

          0 0
          • Zdenda CUBE  

            Za to taky do ohně ruku nedám, zda to tam nahazují sami, nebo jestli ty specifikace už vozí komplet, pokud staví, tak určitě budou 3T komponenty k mání u nich. Každopádně případný zájemce ví alespoň kam se obrátit :-)

            0 0
        • treatt  

          No, jezdi na nich kazdopadne Cervelo Test Team, takze takovi panacci, jako Hushovd nebo Sastre…predstavce a riditka teda

          0 0
    • Smazaný účet  

      měl jsem od nich hrazdu, asi před pěti lety…

      po roce ježdění musela pryč, nevydržel jsem v ní dýl jak půl hodiny…teď mám Syntace a jsem spokojenej :-)

      0 0
    • black.horse  

      Mám od léta od nich řidla a představec na silnici. Váhově poměrně dobré, design a zpracování parádní, rozhodně neokoukané a nekonzumní, tuhost výborná, poznal jsem rozdíl proti starému (ale to bude u každých lepších komponentl obdobné). Za pro mě jasná volba kvůli rozumně plochému tvaru vršku řidítek, spodní oblouk ve stylu compactního oblouku mi sednul dobře. Jako bonus mají rozumné tvarovaní u představce, takže na řidla lze příležitostně přidat časovkářskou hrazdu, případně je to dobré pro montáž světel na večerní/noční tréninky atd. za mě maximální spokojenost! Jediné mínus asi bude cena a dostupnost, ale člověk když ví co chce, tak za to většinou musí ochoten něco zaplatit, to je život.

      0 0
    • treatt  

      No ja ted akorat dobrousil neskutecne hnusny loga z riditek Bio Morphe – diky „Hnoji“http://ww­w.bikez.cz ! Takze zkusenosti zatim napsat nemuzu, ale jsou vymazleny naprosto neskutecne :)

      0 0
    • doubleingram  

      Oživím téma.

      Shanim rodla na XC HT, 740, cerne, rovne, karbon, kolem 3k.

      Co rikate na tyhle? A obecne na znacku 3T?

      https://store.3tcycling.com/…lth-249.html

      Pripadne uvítám alternativy se stejnymi parametry,

      Predem díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.