Životní + úrazové pojištění

29 nepřečtených
  • Adam1985

    Teď mi skončila jedna pojistka a řeším, kde uzavřít druhou – chci to zase nějak takto: pojištění + spoření (měl jsem to teď na 10 let, takže jsem dostal ty uspořené peníze). U jaké společnosti to máte vy a za jakých podmínek? Chci se zeptat nezaujatých lidí, protože těm rádoby fin. poradcům (co ještě minulý týden jezdili s traktorem) nějak nevěřím – jde jim jen o provize za smlouvy. Bylo by fajn, kdyby to pojištění krylo i případnou nemocenskou a ne jen v případě úrazu. Platit jsem ochotný do 1000kč měsíčně, víc ne. Díky za případné tipy. Adam

    0 0
    • Smazaný účet  

      Čoveče, to nevim.

      Tak prostě di do nějaký pojišťovny a nech si to tam pečlivě všechno do posledního slova vysvětlit. Pokud si váží potencionálního klienta tak ti to všechno vysvětlí.

      A když nebude smlouva splňovat tvé požadavky, tak řekni nashledanou a odejdi.

      Oni maj peněz dost, takže si nemysli, že kvůli hodině s tebou naprázdno nebudou mít celej tejden co do huby.

      0 0
    • mrozu  

      Pokud chceš pojištění, pojisti se přesně proti tomu, co potřebuješ, pokud chceš spoření, dej peníze na termínovaný vklad nebo spoř na spořící účet. Spojovat dohromady dvě zcela nesouvisející věci je nesmysl, je to akorát lákadlo, jak z klienta vytáhnout peníze navíc. Ne nadarmo jsou přesně těmahle produktama živeni všichni ti finanční pseudoporadci.

      0 0
      • Smazaný účet  

        plne souhlasim s timto prispevkem… pojisteni urazove se da sjednat uz od nejakych 150 Kc na mesic… takze nevidim duvod proc platit mesicne litr… ja nemam rodinu ani zadnou pujcku tak jsem vsechny pojistky zrusil… pokud budu chtit tak si vzdy muzu pojistku zalozit novou.

        docela by me zajimalo kolik autor za 10 let na tom pojisteni zaplatil a kolik mu vratili…

        0 0
        • Adam1985  

          Měl jsem něco takovéhoto: http://www.ceskapojistovna.cz/…ho-pojisteni

          platili mně to rodiče po 500kč měsíčně – tzn. 60tis. kč/10 let a nyní pojišťovna vyplatila 50tis. kč (měl jsem v té době dva úrazy), takže to není zas takový propadák. Ale jedná se mně o nějaký podobný produkt, jak uvádím v odkazu, ale u jiné pojišťovna než je Česká (pro srovnání). Spoření mám taky – celkem tři, takže korunky se snad trochu hodnotí.

          0 0
          • mr.antik  

            tak to už bych se na další pseudospořící produkt vykašlal a šel čistě po pojistkách, ať vidíš kolik to stojí. A když ti někdo nabídne nějaký kombinovaný produkt, aspoň uvidíš jestli se to vyplatí

            0 0
          • Smazaný účet  

            ja muzu rict ze jsem mel kooperativu…

            0 0
          • mrozu  

            Je fakt, že podlě těchhle parametrů to nevychází nijak špatně, záleží jaké byly pojistné limity, ani nepíšeš, kolik ti za ty úrazy vyplatili… Kdybys spořil stejnou částku třeba na stavebko, máš za 10 let 70 tisíc. Samozřejmě je možné, žes na tom pojištění i něco vydělal, ale už z principu pokud někdo vydělá, několik dalších musí prodělat, aby ti to zaplatili ;)

            0 0
        • madcat  

          Záleží trochu taky na tom co a s jakýma limitama si za těch 150,– měsíčně pojistíš. Zrakvit se na doživotí a dostat pak od pojišťovny 50 nebo 100 tisíc jaksi nic neřeší, když seš pak do konce života neschopnej vydělat nějakou slušnou korunu a zůstaneš někomu na starost (= na obtíž).

          0 0
    • honzour  

      Zvažuju taky pojistku hlavně kvůli delší nemoci a zatím se mi nejvíc líbí Kooperativa, ještě chci nabídku na Flexi od Spořky. Rád bych ale slyšel názor člověka, které má tento produkt a už měl i nějakou pojistnou událost. Nejvíc se bojím toho, že budu platit litr a když se něco stane, tak mi řeknou, že se na tohle ta pojistka nevztahuje.

      0 0
      • mr.antik  

        tak tak, například vyloučení úrazů ze „závodů nebo přípravy na ně“. Což se dá u cyklisty zrovna vyložit všelijak

        0 0
        • honzour  

          Při uzavírání by mi slíbili všechno, ale co když pak dojde na lámání chleba ? I když asi záleží i na doktorovi, jak to napíše. Jediný co se mi moc u Kooperativy nelíbí, že budou platit max 365 dní.

          0 0
      • Meluzina  

        U Flexi můžeš závodit celých 30 dnů v roce:-) Jinde 365 dnů v roce, pokud nejsi oficiálně registrovaný sportovec a nebereš za to prašulky:-)

        0 0
    • Meluzina  

      Muž, nar. 1985, pojistná smlouva do 70-ti let:

      smrt obecná 10.000, invalidita /úraz i nemoc/300.000, trvalé následky 500.000, denní odškodné v případě úrazu 500,– denně, hospitalizace /úraz, i nemoc od první noci/ 500,– denně, spořící složka 181,–Kč, rizikové pojistné 723,–, celkem měsíčně 904,–Kč. Předpokládaná hodnota na konci pojištění 145.823,– za garantovaného zhodnocení 2,4%.

      0 0
    • krykra81  

      Nech si něco poradit, doporučit od nějakého nezávislého finančního poradce. Vytvoří ti více nabídek od různých pojišťoven a můžeš si vybrat tu co ti nejvíce sedí. Pokud půjdeš na konkrétní pojištovnu nabízejí ti jen svůj produkt a budou ti říkat, že zrovna to co ti nabízí je to nejlepší pro tebe. Samozřejmě se zeptej někoho z okruhu známých, jestli ti někoho můžou doporučit. Když jsem šel na pojišťovnu, tak mi vytvořili nějaký návrh a když se si stejný produkt nechal navrhnout finančním poradcem, tak jsem ročně ušetřím 15% na nákladech za stejnou věc. A pokud nemáš co dělat s časem, tak můžes chodit od pojišťovny k pojišťovně a vybírej z těch známějších a větších (zajištěných) a které plní.

      0 0
      • Adam1985  

        Chození po pojišťovnách není zrovna můj oblíbený druh turistiky…Teď jsem právě ve stádiu hledání toho nezávislého fin. poradce, který mně nebude nutit určitý produkt – tady u nás každý takový jedinec vidí za vším hned provizi a z toho se mně slušně řečeno dělá nevolno hned u dvěří…

        0 0
        • AsiJura  

          Zatímco všichni ostatní krom poradců pracují jen pro dobrý pocit:D

          0 0
          • Meluzina  

            Všichni pracují za provizi, ale málokdo jak ten blbec v noci nespí a pořád uvažuje, jestli pojistnou smlouvu skutečně nastavil pro klienta ideálně…:-(

            0 0
    • buba CZ  

      Mě a dalším 90% lidí kolem mě pojištovna zkrátila nebo úplně zamítla plnění,vždy si najdou nějakou klauzuli aby nemuseli nic vyplatit.Už jsem vše zrušil a mám klid.

      A spořit tak nějak zatím není z čeho.Pouze moje malá má spořící účet na 20 let tak tam to snad dobře dopadne.

      0 0
      • Meluzina  

        nám zatím plnili: moji zlomenou ruku 14tis., manželův výron palce 8 dnů v sádře 2.600,–, dcery šlic na dlani 3.900,–, dcery popáleniny na zadečku od mořské sasanky 9tis.:-) Roční pojistné zatím vždy z těchto pitomin zaplaceno…

        0 0
        • felix.org  

          Tak musíš to chválit, když to prodáváš :-) Nic, jen rýpu, taky dělám pro pojišťovnu, ale ne jako obchdník.

          Vždycky mě pobaví ty kecy o tom, že pojišťovny neplní, nebo plní málo. Ty miliardy, co vykazujeme na na vyplaceným pojistným plnění tak asi hážeme do kanálu.

          Ano, ne vždy pojišťovna plní, nebo plní míň. Ale kdyby se lidi pojistili správně, nebo četli pojistný podmínky, tak pak nemusí brečet na internetu.

          0 0
          • Meluzina  

            asi tak…:-)

            ale vážně, nedávno jsem měla co do činění s paní od Avivy, tak jsem jukla na jejich pojistné podmínky a zjistila jsem, že snad ani nemůžeš skákat na dětském dnu s dětmi v pytli, protože je to závod a v tom případě se neplní:-(

            další věc, pokud jsi déle než 3 měsíce mimo státy EU, a něco se stane, nedostaneš nic, to bych vážně nabízet nemohla…:-)

            kromě toho mám slušnou zpětnou vazbu od klientů a za loňský rok mi jen jeden klient zrušil smlouvu týden od sjednání pod vlivem manželky:-)

            0 0
            • felix.org  

              Lidi nečtou a pak brečí :-)

              Od 1.1.2014 už to bude trošku jinak. Pojišťovny, finanční poradci apod. budou muset klienty celkem rozsáhle informovat, poučovat a vysvětlovat ještě před uzavřením smlouvy. Novej občanskej zákoník je celkem přísnej, co se předsmluvních informací týče. Teoreticky by pak při podpisu smlouvy měl klient vědět o všech výlukách atd. a nemělo by ho následně nic překvapit :-)

              0 0
              • Meluzina  

                Jo, už takhle jsou mé informační listy ze schůzek hotovej román, to se mám na co těšit:-(

                0 0
              • buba CZ  

                No tak to mám taky rád reakce od pojišťováku: Jste to nečetl?

                Číst můžeš jak chceš,ale každej si to vykládá po svém a hlavně jak je potřeba,že?

                Příklad:pojistíš auto na potopu a nakonec zjistíš,že to byla záplava!A nedos­taneš nic,aha?!

                Příklad:Úraz zad na lyžích.Nedostaneš nakonec nic,protože jsi se před několika lety léčil na bolavá záda a marodil jsi stím měsíc.Nazdar,dos­taneš hovno!

                Příklad:Převrátíš návěs při sklápění,stává se dost často,nedostaneš nic,protože šofér nebyl v kabině,ovládal to kabelem vedle kabiny asi tak metr.

                Myslím,že nemá cenu pokračovat.Stačí se podívat na kočáry se kterými pojišťováci jezdí a jaký maj haciendy.Pro mě je to ksindl kterej zneužívá lidskou finanční negramotnost,nemám co dodat.

                0 0
    • lukas.lakomy1  

      I když je to staré téma jelikož už se nemohu dívat na vaše příspěvky protože buď máte špatného pojišťovacího zprostředkovatel a nebo ještě hůř jste si to zakládali sami tak pak se nedivím já mám koop za rok jsem vybral 30tisíc a zaplatil celkem 5000 za kotník 6 tisíc jsem dostal za zlomené prsty 19tisíc jelikož jsem jen makléř prostředník mezi všemi tak vím a význam se co hlásit a jak tak ctu tak polovina lidí to nemá ani vysvětleno co hlásit aby dostali co nejvíce moji klienti mají mě jako asistenční linku 24hodin denně co se stane hned volají a já snema řeším hned co mají dělat takže pokud by tu někdo měl dotaz rád zodpovim na lukas.lakomy1@seznam.cz jde vidět že pojišťovací prostě dělají opravdu debilní práci a kašlou na klienta tak pište. Alespon se nemusim styděť za to co dělám jelikož se snažím změnit názor lidí na pojišťovny pokud to opravdu umí. Jinak udělat čistě úrazovku + zvlášť spoření nikdy nevíš do jaké situace se dostaneš atd. a hlavně vždy je urazovka podle typu člověka já mám Koop jelikož mám takovou práci a hlavně jezdím i Motocross kde plní jen Koop. nevím jaká je vaše situace kdyby jste chtěli si něco ověřit třeba jen napište jo a zpětně rok se dá nahlásit uraz a pokud neplnili tak se můžeme odvolat záleži na vás.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.