• Smazaný účet

    Zdravím,

    už nějakou dobu hledám nějakou univerzálnější WiFi kamerku s přímým přenosem, která by se dala využít jako „zpětné zrcátko“ dozadu pod sedlo… (případně i jiné využití, ale primárně na kolo, případně na skrytý dozor během ustájení) Ano přiznávám, další magor, který rád chodí / jezdí se sluchátkama, ale když člověk nevidí za sebe a zárovneň nic neslyší, tak je to fakt riziko, tudíž nápad na kamerku…

    Samozřejmě existuje Garmin Varia (musela by to být ta nejdražší verze s kamerou, protože z pípání bych se zcvoknul, navíc sluchátka…) ale tak bohatý aktuálně nejsem, tudíž bych rád něco do 1500 – 2000.

    Např. ve stylu: https://www.spyobchod.cz/…-e126727.htm

    Kamerka výše se mi ale moc nezdá, co se úhlu záběru týče, který je až moc široký (160°) a bude tudíž dost zkreslený ale snad to nebude tak moc mást, těžko říci. O upevnění / napájení se nebojím, pokud to teda nebude nějaká vyloženě kulatá kamera :)

    Nic vhodnějšího se mi ale, v dané cenové relaci, zatím nepodařilo najít. Dají se koupit samozřejmě i různé „probe“ kamerky ale u nich se bojím, že budou mít fixní ostření jen na několik cm, tudíž nepoužitelné…

    Rovněž by nevadilo, kdyby kamera byla přes kabel, i když WiFi je samozřejmě mnohem lepší varianta.

    Díky za rady

    0 2
    • novas752  

      To bas ale se sluchátkama musel furt čučet na displej aby to bylo k něčemu, ne? Otravné pípání radaru mi přijde mnohem praktičtější – je otravné = člověka upozorní i když se věnuje zrovna něčemu jinému, například čučí někam do pole.

      0 0
    • McBlacky  

      Jen pro zajimavost, myslis ze kdyz budes koukat na mobil a lustit co chvili co je v kamere to bude bezpecnejsi nez koukat plne dopredu ?

      2 0
      • rasto  

        přesně. prostě nemáš šanci uhlídat provoz před řídítkama a na mobilu.

        radar je velice praktický v tomto ohledu. na vyzkoušení kup model bez kamery

        0 0
      • Breakpain  

        Mne to pripomina telefonat operatorky, co mi nabizela TV po netu. Pouze TV a kdyz jsem rekl, ze jezdim na kole a neni cas, tak mi barvite licila, jak je to idealni na vylety, ze muzu slapat a divat se u toho na mobilu na TV.

        Nechal jsem ji trosku rozvasnit a nedelala si srandu, myslela to vazne, takze ja myslim ze kamerka v pohode ;0) :D…

        0 0
    • roman 3D  

      P,,,v..a

      0 0
    • Dan205  

      Kup si zrcátko, je to levné a blbuvzdorné. Sorry za ot, ale každého se sluchátky na cyklostezce nebo silnici bych nejradši skopnul do škarpy.

      4 1
    • kubad  

      Dávno vymysleno říká se tomu zpětné zrcatko

      1 0
    • xtonda  

      Ten radar s kamerou stejně nemá živý přenos. Nahradit zrcátko kamerou fajn, dá se nahradit levé i pravé jednou kamerou, displej umístit do ergonomičtější pozice než to zrcátko, ale místo věci za pár stovek budeš vozit kameru a zobrazovač za tisíce, které budeš muset krmit elektrikou. Ale stejně na to nejde čumět furt stejně jako do zrcátka, schopnost vnímat zvuk je zásadní. Podle použitého přijímače se dají zvuky z radaru pouštět do sluchátek, existují otevřená sluchátka která zvuk propustí, nebo se dá mít nasazené jen jedno sluchátko.

      2 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce