• dessloch

    Hi, nedavno som riesil nahodenie brzdy XTR s IS na vidlu s adapterom, ale sme prisli na to ze adapter neni. Idem kupit novy trmen, ale rozmyslam ci XTR, nebol som celkom spokojeny s vykonom, mozno ze to robila makka vidla. Bol by velky rozdiel keby som kupil prasu Saint alebo XT? viem ze su tieto dve az na farbu rovnake, ale som uz aj cital ze Saint je lepsi ako XT. Je to pravda?

    0 0
    • kubad  

      Jen trocha teorie :-)) Shimano dělá řady komponentů pro určité použítí. Takže teoreticky XTR-brzdí z těchle tří nejhuř není od ní vyžadován takový brzdný účinek je to XC závodní lehká sada. XT-je na tvrdší hrubší zacházení měla by brzdit líp a víc. SAINT- je v podstatě sada určená už na nejtvrdší zacházení a měla by brzdit nejlíp. Prakticky ti to musí potvrdit uživatelé nemám tolik zkušeností s XT a Saint abych mohl objektivně hodnotit.

      0 0
    • dessloch  

      Takze moja otazka zjednodusene: keby sm kupil namiesto trmene XTR Saint alebo XT, vsetko ine zostane nezmenene (dosticky, kotuc), bude ten ucinok brzdy vacsi o 5–10%, alebo aj o 20%?

      0 0
    • CERWuska  

      Zdravim Vás. potřebuju poradit. mam nově brzdy XT a potřebuju si pohrát s chodem..kamarád má Saint a ten krok u něj je krásnej a po dostdu na desky dost tvrdej(nedá se páka dál moc zmáčknout) ale já je mam proti němu dost gumový. poradíte někdo jak na to??chystam se vymnit kotouč vzadu ale za ten samej tam rozdíl nebude. poraďte jestli někdo víte PROSÍM

      0 0
      • mar_tin1  

        bud su zavzdusnene, alebo krivo namontovane – dosticky nedosadaju celou plochou…

        0 0
        • CERWuska  

          díky za odpověď..zavzud­šněné nejsou to sem zkoušel tak 6× ale zkusim si pohrát s tim třmenem..možná je to tim že ten kotouč už má dost za sebou a neni zrovna rovnej..co myslíš???

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.