• Richie

    Rok se s rokem sesel a je proto cas si opet pripomenout jednu neblahou udalost a to vrazdu naseho kamarada, trialisty Martina Richtara, o ktere se, pokud je nam dobre znamo, nic moc nezjistilo. Nastesti jsme tu my, bikeri, kteri mame tu moc upozornit a uctit Martinovu pamatku.

    Nebudu to moc protahovat, protoze to psani mi moc nejde a vsechny bych tu jenom nudil. Jde proste o to, se znovu sejit v pokud mozno co nejhojnejsim poctu a projet se mestem, mozna trochu neco ukazat ze sveho umu a proste prijemne ztravit den. Predesle rocniky bych oznacil za velmi prijemne..

    Termin je tentokrate sobota 22.3. a to v 13:00 na vlakovem nadrazi ve Frýdku-Místku (cast Frydek). Timto koncim a doufam, ze se nas sejde co nejvic a prekoname lonske i predlonske pocty. V pripade spatneho pocasi je sraz ohrozen a to tim, ze se presune na jiny vikend… Definitivni rozhodnuti bude uverejneno kolem ctvrtku vecer na webu frsite.wz.cz kde taky (kdyz zalistujete na, myslim, patou stranu novinek) najdete nejake to povidani k predeslym rocnikum vzpominkove jizdy.

    Dekujem za kazdou ucast. :-)

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.