• kankrlicek

    Byl jsem přizván k výjížďce s mladým hezkým párem. Neodolal jsem. :) V sobotu jsme jeli z František do Boru, po žluté do Zderazi, okolo Pivnic do Luže. Cestou jsme si Petrem vyměnili kola, u Bílého koně jsem mu ohnul patku, jinak bez následků. V Luži jsme si spravili chuť i náladu bezchybnými cukrářskými kousky a vyrazili zpět směr Rychmburk. Kousek za Luží si to vybral Šutřík. Asi se jí seknul kufr po těch dobrotách (naprostý nesmysl!). Pebe hodil záda až u nás na chatě. :) No vyjížďka to byla vypečená.

    0 0
    • kankrlicek  

      Ještě pár fotek ze soboty.

      0 0
    • kankrlicek  

      Neděle už byla výrazně méně adrenalinová, bylo to moc pěkné. Z František přes Damašek okolo Rybenských Perniček na 4 Palice. Tady Šutřík ještě nebyla úplně fit, co se týče morálky. Nejeli jsme ten náááádherný sjezdíček z Palic, ale vzali to na druhou stranu okolo Zkamenělého zámku, Cínovou cestou (to byla chyba – velmi hrubý makadam po celou cestu) až ke golfovému hřišti, nahoru na Karlštejn, do Svratouchu. Tady jsme našli krásný lesní sjezdík a žluté do Čachnova. Bez pádů, bez nepříjemností – supr!

      0 0
      • kankrlicek  

        Ještě fotka Pebeho, jak zkouší nájezd na můstek. Nezdá se to, ale byl to špek. :)

        0 0
      • Krutor  

        Kde jste našli krásnej sjezdík? Jezdívám tam párkrát do roka (Krásné), tak ať jedu něco novýho :-)

        0 0
        • kankrlicek  

          První zmiňovaný je ze 4 Palic na asfaltku, která vede pod nima z Milov nahoru až na Čachnov. Je to myslím žlutá, nahoře je to moc pěkné mezi velkými balvany, dole rychlá rozdrbaná cesta. Celkem asi tak (když moc) 1 km.

          Druhý sjezdík (ten se mi moc líbil) není obtížný, ale hezký :) Najdeš to takto: Z Karlštejna směr Čachnov, první šotolina vlevo je tvoje, pořád dolů po ní až k prvním barákům. Je to asi nějaký dětský tábor. Pod ním se les po levé ruce otevře, dolů vede asfaltka, přímo rovně vede nepoužívaná lesní cesta, plná jehličí a šišek :). Po ní dolů až to končí nějakým bývalým lomem. Spíš lůmkem :)

          Jestli to najdeš, tak si to užij. mk

          0 0
    • Pebe  

      víkend to byl opravdu parádní, počasí vyšlo, společnost taky super, v sobotu akrobacie, v neděli to bylo taky moc pěkný. Děkuju za provedení a vyprávění.

      fotky jsem včera večer už nestihl, dnes to napravim a dám sem odkazy.

      a děkujeme za fotky ;-)

      0 0
      • kankrlicek  

        Já děkuji za totéž :). Ale nejvíc si cením, že nedošlo na sprostá slova, jednání všech zúčastněných bylo až gentlemanské :). Nejblíže k hysterii měla dáma vedle spolujezdce :), ale zvládla to.

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Tsss, aby ne, když sis zahrál na srnku… Pěkně mně zatrnulo. Chce to dávat bacha, Létající muži!

          0 0
        • Pebe  

          to bylo hlavně tim, že jsi se ty nehádal, přiznal vinu a tim jsi komukoli sebral důvod nadávat. Hlavně že se ti nestalo nic vážnýho.

          0 0
        • Medunka  

          Teda, co jsem slysela, tak jsi mel vic stesti jak rozumu v tom momente. Hlavne ze jsi OK, Kamziku

          0 0
    • kámen úrazu1  

      víkend to byl opravdu parádní, počasí vyšlo, společnost taky super, v sobotu akrobacie, v neděli to bylo taky moc pěkný. Děkuju za provedení a vyprávění. :-)

      Bylo to perfektní. V sobotu mně sice po Tvým akrobatickým kousku do smíchu už nebylo, podruhý ses narodil, ale cukrárna a neděle to vylepšila. :-)

      0 0
    • Petres_CZ  

      Pěkný terén, tam by se dobře řádilo.

      0 0
    • Krys  

      Kurníkšopa. Jak si všetci užívajú to pekné počasie. Neznášam tieto peľové „prázdniny“.

      Ale fotky sú výborné. Prihoďte ešte nejaké.

      0 0
    • Luka  

      koukam ze ste se vyradili! :) a zavidiiiim :D

      PS: my radili s timhle: stavba + dodelavky… na fotce je jen 1/4 realu :)

      0 0
      • Pebe  

        už jsem koukal v Kde spí …

        moc hezky udělaný, fakt se to povedlo ;-)

        btw.hezká barva na zdi :-)

        0 0
      • kolda  

        to nahore jsou spacaky? skladovat je takhle sbaleny znamena vystavit jim stopku ve funkci..

         
        0 0
        • JSt  

          to mi rika kazdej a spacak vesele hreje uz sedmym rokem ;-)

          0 0
        • Luka  

          4roky a funguji porad skvele… at si rika kdo chce co chce…

          0 0
          • kolda  

            no, staci porovnat spacaky skladovane v rozbalenem stavu a v obalu a je to myslim jasne.

            ale jak rikas, at si kazdej rika, co chce a skladuje spacak klidne slisovanej :) 

            0 0
            • MlokCZ  

              Tak, tak. Ono to totiž skoro nikomu nepřijde. On se tak zničí poměrně rychle a pak už má vlastnosti konstatní. A pak se většině lidí zdá, že vlastně funguje ok, protože nemají srovnání s novým kusem (nebo se správně skladovaným).

              Já mám už taky jeden hodně let a skladuju ho také špatně. Původně je určený do –12 extrém a kolem 0 komfort. Když jsem s nim ale pak spal v mírném mrazu (odhadem –2–3, těžko říct přesně, jen ráno byla zmrzlá voda v láhvy, která byla na kraji stanu u vchodu) a nic moc, musel jsem spát tepleji oblečený. Kdyby byl skladovaný jak má, tak to mohlo být výrazně lepší. Ale protože jsem ho používal stejně hlavně při teplotách o něco vyšších, tak mi to nijak nevadilo.

              0 0
    • kolda  

      pekny fotky, musel to byt fajn vikend.

      0 0
    • kajulka2  

      Musela to být pěkná akce, a při vzpomínce na zákusky v Luži se mi sbíhají sliny… Jaká že to byla nebezpečná akrobacie?

      0 0
      • Pebe  

        to musíš na pana aktéra, my o tom nesmíme mluvit :-D

        a zákusky byly opravdu výborné, hlavně ten dortík s jahodama, mňam, už se tam zase těšim :-)

        0 0
        • kajulka2  

          Já doufám že zařazený to mám správně, něco o nebezpečný akrobacii sem zachytil v odpovědích, tak se ptám akrobata ;-) S Kankrlíčkem jsem jezdil 2 dny na akci Čemby v Maštalích, nedalo se nevšimnout, že má náročný a technický „mňamky“ rád, tak mě zajímá jaká mňamka ho vytrestala ;-)

          0 0
      • kankrlicek  

        Když jsem vyzván :) Z mého pohledu to bylo takto: Měl jsem Pebeho kolo, jelo to samo. Přede mnou ploché údolíčko asi tak 100 m, nájezd z asfaltečky, 30m sjezd, snaha co nejvíc nabrat rychlost, abych ji neztratil v tom blátíčku uprostřed a hlavně vyskočit ten 2m hodně prudký svah na druhou asfaltku. Zleva byla hned před vjezdem na asfaltku zatáčka a vysoký prudký svah, takže na auta bylo vidět tak 15 m. A co čert nechtěl, vyskočit se mi to podařilo, ale byla tam červená 205 a jela přímo na mě. Kolo bylo hodně odlehčené, možná se stykem s asfaltem, ale na nějaké manévry nebyl vůbec žádný čas. Auto mohlo být tak 2 m ode mě. Řidič, ač stár, zareagoval velmi bystře, vzal to do protisměru a trefil mé přední kolo tak, že se mi otočilo o 90°. Šel jsem na předek, viděl střechu auto z nadhledu, svezl se po boku. Vzadu jsem spadl, odnesla to patka. Šel jsem do kotoulu a hned běžel se omluvit, že teda ať mi prominou, že jsem naprostý debil, ******* a tak :) Moc jsem se omlouval, mě nebylo vůbec nic, ani jsem se nelekl, prostě lidé okolo mě na tom byli určitě hůř. Vybral jsem si špatnou chvilku, naštěstí jen s finančními následky. Žádná krev, nic. Chovat se jako blbec může i starší člověk :)

        0 0
        • kankrlicek  

          Ještě pro dokreslení: Za celou dobu, co jsme tam tu situaci vydýchávali, neprojelo žádné auto :)

          0 0
          • treatt  

            No jo, zakon schvalnosti…tak hlavne, zes to v poradku prezil…

            0 0
        • Zlatka  

          OMG, no smrtku jsi oje***, to se budeš muset mít na pozoru jako ftom filmu imho :D

          0 0
        • kajulka2  

          Pokud je to to místo který jsi nám ukazoval v neděli s Čembou v Maštalích kousek před Luží, tak vím přesně kde to je, učil si nás sjíždět ten dvoumetrovej hupík dolů, je to tam nepřehledný. Hlavně že to dobře dopadlo.

          0 0
        • Krys  

          uf, plieska s tebou puberta?

          0 0
        • Pebe  

          pro dokreslení přidávám fotku akorát že jsme to jeli obráceně, fotím to z tý první asfaltky, sjezd těch 30 metrů, rovinka a vzadu jak je vidět Luka je ten cca 2 metrový hupík na další silnici.

          a pohled z mojí strany byl asi takový, že jsem viděl zmizet Kankrlíčka v tom sjezdíku, potom jak nabírá rychlost na rovince, ale to už jsem se soustředil na ten sjezdík, byly tam nějaké koleje. A najednou slyším divný zvuk a pískání gum na silnici. Hodně mi zatrnulo a bylo mi jasný že tam zrovna jelo auto, pustil jsem brzdy pospíchal k místu. Než jsem dojel k tomu hupíku, tak jsem už viděl Kankrlíčka jak se omlouvá u auta, tak se mi ulevilo. Říkal, že je v pořádku, tak jsem šel uklidit Koňu do příkopu. 6e je ohnutá patka jsem zjistil až později, svěrák to dal dopořádku.

          a byl to Peugeot 206 ;-)

          0 0
          • Zlatka  

            Jak se Ti jezdilo s pučenym kankrlickovim rohlíčkem, povídej.. :-)

            0 0
            • Pebe  

              oproti mýmu kolu, kde taky obsluhuju pouze jeden ovladač zas tak moc rozdíl nepociťuju, s přesmykačem by to bylo určitě jinačí. A navíc se naše kola liší docela dost, takže jsem měl spíš ukočírovat kolo a nevyválet se. Jinak to rozhodně neodsuzuju, ale peníze na to stejně nemám. Ale svezení hezký, to určitě…

              0 0
          • kámen úrazu1  

            Kvílení brzd, smykot gum, rána… :-( Rozhodilo mě to na zbytek vyjížďky, i když to dopadlo dobře. Ještě teď se klepu, kdžy na to vzpomínám.

            0 0
          • Luka  

            m to napadlo, ze to bylo tam… no, hlavne ze zijete, ale stat se to s nama, tak jeste K pretahnu cvicne pumpickou, bo bych byla asi na prasky

            0 0
            • Pebe  

              trochu to odlehčím ;-)

              on si Kankrlíček sypal popel na hlavu tak vehementně, že bys ho stejně v tom prachu nenašla :-)

              říkal jsem to už předtím, hlavně že se nikomu nic nestalo, čert vem peníze a podobný věci, zdraví především, to je nejdůležitější

              0 0
        • kolda  

          gratuluju k druhym narozeninam… vzhledem k tomu, ze ridic mel asi 1 sekundu na reakci, tak jsi mel obrovske stesti.

          jeste jsi nepopsal,jak reagoval ridic? co skody na autu?

          0 0
          • kankrlicek  

            Dal jsem mu na sebe kontakt s tím, že opravu platím. Před chvílí volal – 7k Kč. Něco podobného jsem čekal. Takže dovolenou jsem už měl :)

            0 0
            • kámen úrazu1  

              To byla ale krátká dovča. :-) Příště jedeš poslední, za mnou si podobný kaskadérský kousky nebudeš moci dovolit!

              0 0
        • MlokCZ  

          Tak to taky gratuluju, že se nikomu nic nestalo.

          A aspoň vidím, že občas blbej nejsem jenom já :-) Tím narážím na můj pád před dvěma lety ve sjezdu z Dvoraček dolu, kdy mě odvezla sanitka a který jsem tu už někde kdysi popisoval. Tam jsem sice viděl daleko před sebe, že nikde nikdo a rovná cesta, ale to mi bylo prd platný když jsem to podobně nerozvážně nechal rozjet na moc velkou rychlost (když je to bez lidí a bez zatáček a jedu po asfaltu) a pak přišli nečekané odvodňovací jámy v pravidelných intervalech současně s přechodem na šotolinu, tedy spíš pasti na mamuty :-).

          0 0
          • kankrlicek  

            Jel jsem taky příliš rychle. Ta 29 má něco do sebe – jede to pocitově o mnoho lehčeji, myslím že na tom mým kole bych tam na vršku zbrzdil. Ale třeba se pletu :) V každém případě byla blbost jet tak bezstarostně na cizím kole.

            0 0
            • Pebe  

              to vůbec neřeš, fakt, holo funguje, rám je bez škrábance, žádný boule a díry, patku jsme srovnali, tak je to dobrý ;-)

              jsem rád že se Ti nic nestalo a pro mě je to důležitější než celý kolo a fakt si z toho nic nedělej

              0 0
        • blue  

          a jaký byly následný reakce řidiče? :)

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Mírný, protože si Létající muž sypal popel na hlavu. Nenadával, nezuřil. Jen několikrát poznamenal, jak se lekl a před odjezdem prohodil cosi o nevolnosti. :-)

            0 0
    • Pi†el  

      Ja cekal nejaky novy televizni porad.. a ono todle.

      0 0
      • kolda  

        pekne fotos. jen kde je ta 206ka???:)

        0 0
        • Pebe  

          :-) to jsem si nedovolil tam pobíhat s foťákem, vypadal bych jako pojišťovák co to bude hrát ve prospěch Kankrlíčka :-D

          0 0
      • wert_1  

        Krásný fotky, bezva krajina. Gratuluji k pohodovému víkendu :-)

        0 0
    • Pedro RB  

      Ahoj, teď v út. a st. (3. a 4. 6.) budeme s přítelkyní na pohodu jezdit v Maštalích a okolí (základnu máme v Podchlumu – kousek od Bílého Koně)

      Takže: a) s dovolením se trochu inspirujeme vašimi trasami

               : b) kdyby se chtěl někdo přidat, je vítán!

      0 0
    • kankrlicek  

      Ještě mi k dokonalosti tohoto příspěvku chybí závěr:

      Dvacetdevět palců je na maratóny lepší. :) Ale fakt, je to znát. Díky Pebe

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.