• Spící kníže :-)

    Ahoj jezdí někdo z okolí Brna, Velké Bíteše, Velkého Meziřičí pravidelně na silnici a chtěl by se připojit? Jezdím směr Jihlava Humpolec, Pelhřimov, Tábor, Písek nebo směr Ždár Hlinsko, Pardubice, nebo směr Tisnov -Černá Hora, Letovice? Budu rád když se někdo připojí. Jezdím skoro denně treninkově tak 100–350 kilců.

    0 0
    • pee.tr  

      Hezký. To jsem zvědav, kolik lidí tady má takovej denní trénink. ;-)

      0 0
    • madcat  

      Mohl bych s tebou jezdit na motorce, ty objemy by tak odpovídaly mojí průměrné vyjížďce. Doufám, že ti budu stíhat, mám jenom šestikilo :)

      0 0
      • Spící kníže :-)  

        No tak na té motorce bys byl asi rychlejší, šestikilo na to fakt nemám ani z velkého kopce :-) Jezdím ten pohodový průměr těch 27–35 km/h podle toho jak je trať kopcovitá.

        0 0
        • McBlacky  

          tak to budeš asi muset hledat dlouho :)

          Nebo začít jezdit pomalu. Kdo jezdí tolik a tak rychle jak píšeš, většinou už to myslí vážně a pak trénuje ve smyslu, že má rozmyšlený (nebo má plán) kdy co jezdit (komp, zdv, int), takže se těžko s někým sladíš. Navíc pro závodníky je v 95% případů cokoli nad 4hodiny kontraproduktivní i v přípravném období, v sezoně se jezdí už jen komp a int, zvd minimálně.

          Koukal jsem na tvoje výsledky na Sportave, přijde mi, že na to kolik píšeš, že jezdíš každý den to neumíš prodat. Respektive poráží tě lidé co mají tak třetinu, možná ani to ne najeto.

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce