• kankrlicek

    Ne, že bych musel každou výjižďku dávat celou na b-f, ale toto chci. Šutřík se chce příští (?) týden zúčastnit závodu MTB v Č. Třebové a že si tedy chce prohlédnout trasu na vlastní oko. Na hřebeni nad Třebovou jsme se chytli trasy, občasné značky nás ubezpečovaly, že jedeme správně, pak se značkovaná trasa začala různě motat po lese a vrchol všeho byla značená cesta ve zničeném úvoze od lesáků, plno klád, roští, zbytků z kmenů. Prostě jet to nešlo. Nějak jsme se dostali mimo les, značka po chvíli zmizela. Snažil jsem se domotat na Andrlův Chlum, to se nepovedlo, ale zase jsme se dostali na známou trasu, ale v opačném gardu.

    Zabalili jsme to a jeli zase zpátky na Vysočinu. Výlet to byl moc pěkný, Chorvatsko je znát. Když Šutřík hodně zvolnil, tak jsem ji i stačil :)

    Doufám, že jsme se na trase sekli a ten závod pojede opravdu jinudy, jinak to bude fakt maso! :)

    foto1: První kontakt se značením závodu

    foto2: Po nádherném technickém kořenitém sjezdíku by se dalo pokračovat dál dolů, ale to né, to nás to hnalo přímo nahoru. Myslím, že to nikdo jezdit nebude. Choďák.

    foto3: Do tohodle jsme se dostali, fakt to nešlo, hbitý Šutřík by to přeběhl, ale dával na mě pozor :)

    0 0
    • poriz1  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • StuntJ  

      Ty stromy v cestě mě přimpoměli dnešní sjezd z Adamovské rozhledny ( po žluté ), hezky schované za zatáčkou, div jsem do nich nevlítl, jen je mi divné, kdy to tam popadalo, dlouhou dobu nefučelo … Na takový věci je dobrá dát si do treter hřeby, to se pak jinak skáče po stromech :o)

      0 0
    • kankrlicek  

      Další dokumentace:

      foto4: Tudy tedy závod nepovede, opravdu to nešlo jet.

      foto 5: Už jedeme zpátky

      foto6: Trochu umění :)

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Tenhle závod sice neznám, ale to, že cesta je plná bordelu neznamená, že tam nevede závod. To stejné se děje i s tratí Silesie, i když je celoročně značená a bez problému značky najdeš, přes rok bývá běžně zaprasená od bordelu lesáků tak, že se tam nedá ani moc jít.

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Když jsem hodně zvolnila, tak si mně i stačil, jo? Kdybych nevěděla, jak to ve skutečnosti bylo, tak se dmu pýchou. :-)

      Byl to perfektní výlet, díky, Kankrlíčku.

      0 0
    • Vojtas  

      No koukam jak puk teda :-)

      Jinak zitra se jede oficialni projeti trasy, asi tam teda nebudu ale uvidime jak se k tomu pak organizatori vyjadri jestli je stav takovy jak rikate.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Myslím, že ty oranžový šipky tam jsou z jiný akce. Všimli jsme si jich až po nějaké době po napojení na trať za Kozlovem. Sice pak šly s trasou, pokud jsem ji dobře vyčetla na mapě, ale po tom kořenitým sjezdíku uhnuly do toho strmýho měkkýho stoupání co je na fotce. Uvidíme, necháme se překvapit. Z mapky na webu závodu těžko vyčíst přesnou cestu, když čára značící trať je tak tlustá, že určitě zabere i několik souběžně vedoucích cest. POkuď to povede, jak se z nákresu zdá, víceméně po turistických, tak jsme jeli po něčem jiným. Ale bylo to fajné. :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.