Výhra kola AMULET v hodnotě 15 000 - Jaké, ale vybrat ?

28 nepřečtených
  • Hannys85

    Dobrý den,

    vyhrál jsem možnost zakoupení kola v hodnotě 15 000 Kč od firmy amulet v jednom časopise. Bohužel to není formou poukazu, který bych mohl prodat, ale musím si vybrat kolo. Díval jsem se na stránky amulet a mají fakt malý výběr a pánské jsou tam hlavně 29 (takové nechci). Já kolo nepotřebuju mám treka, ale partnerce bych koupil. Jenže je tam na výběr ze dvou kol, které by přicházely do úvahy:

    http://www.amulet.cz/…-coder-white – to horší

    http://www.amulet.cz/…et-night-cat – to lepší, s tím, že bych doplatil 5 000 a přítelkyně by měla konečně kotoučové brzdy :-).

    Chci se zeptat na zhodnocení těchto kol a Vaše doporučení jestli je to kolo za 20 000 pro holku dobré. Velikost rámu je 16 a 18. Přítelkyně má 158 cm. Jakou velikost popřípadě vybrat ?Jde o to, že nemáme možnost si ty kola nikde vyzkoušet, firma sídlí až v Liberci a prodejců kol, kde by měli tyto kola moc není.

    0 0
    • hovanec  

      Pravda, že Amulet má dost omezený výběr a navíc ty ženské geo jen v rozměru kol 26". To, co jsi vybral je prakticky jediná volba. Připlatil bych a šel do Noční kočky. Lepší vybavení, pro holku dostačující hydry. To levnější je vážně osekané na kost. Velikost 16"

      0 0
    • Azmir  

      A co vzít to první, hned po koupi to střelit a k penězům získaným k prodeje případně doplatit zbytek a nechat kolo pro slečnu složit u místních skladatelů?

      0 0
    • Hannys85  

      Ono já jsem popravdě i nad novým kolem pro přítelkyni uvažoval, takže se ten výběr kola šikne..Jsem hobby jezdci, max. 3–4× za měsíc..

      Dosud má:

      http://kolo.cz/…ane-wxc-2007

      Myslím si, že z tou noční kočkou si polepší, ne ? :-) Jestli jo, tak ji ho dopřeju..A to její snad ještě za dvojku, někde střelím :-)

      0 0
      • Le Corbusier  

        Osobně si myslím že na tom „Night Cat“ není jediný komponent který by stál za nějaké peníze. Když už šunt tak kup to levnější. Obě vyjdou nastejno. Rozhodně si nepolepší.

        • Nebo kup dvě dětská kola 20–24" – ty vypadají jakš takš slušně. Ty prodáš na bazaru vždycky.:)
        0 0
    • Hannys85  

      Reakce na Le Corbusier:

      Hmm zajímavý názor, je někdo, kdo s tímto názorem souhlasí ? Jak se tedy firma, která prodává šunty za hodně peněz udrží na trhu?

      0 0
      • Pán z Dubu  

        Např. tady je Night Cat za 14200 Kč http://www.okolokola.cz/…ne-d2331.htm , to už je reálnější cena. Koupě dětských kol je rozumné východisko.

        0 0
      • Le Corbusier  

        Vůbec neříkám nic proti značce Amulet. Jen prostě tenhle model „Night cat“ podle mě za ty peníze nenabízí vůbec žádný komponent, co by člověk chtěl mít na kole. A to stejné nenabízí i ten levnější model. Takže je podle mě výhodnější.

        0 0
    • Gustaf 81  

      tyvle, to je výhra za trest, ne? :D :D :D

      0 0
      • Hannys85  

        Jak to tady čtu, tak mi to také začíná tak připadat :-( Díval jsem se na ty dětské a ty se taky za moc nedají střelit…Začínám pochyboivat jestli se mi ty dva tisíce vůbec vrátí :-)

        Spíše jsem naštván, že by si přítelkyně nepolepšila, kdyby ji vzal ten model night cat.

        0 0
      • Hannys85  

        Jak to tady čtu, tak mi to také začíná tak připadat :-( Díval jsem se na ty dětské a ty se taky za moc nedají střelit…Začínám pochyboivat jestli se mi ty dva tisíce vůbec vrátí :-)

        Spíše jsem naštván, že by si přítelkyně nepolepšila, kdyby ji vzal ten model night cat.

        0 0
    • Jamin  

      Nevim jestli teda jenom neumim hledat, ale na stránce amulet.cz ve výběru horskejch jsou pouze „XC CORE“ dřív měli ještě kategorii „superlite“ (11,400, 9,300 a podobně) a ty byly aspoň líp osazený. Nevim jestli už to zrušili a nebo jsem jenom lempl co to neumí najít.

      0 0
      • Hannys85  

        TeĎ jsem si všim, že když jsem klikl na tlačítko koupit na jejich webu, tak mě to přesměrovalo na stránky http://www.mujamulet.cz, kde již mají toto kolo za 18 599 a mají tam i ty kola, jak píšete nejspíše…Ale žádné dámské ?

        0 0
    • Xhao  

      Btw. Kromě toho Codera, kterého zlevnili na 6k, zlevnili také ostatní Amlulety, které jsou trošku někde jinde… Vzduchová vidle na kole za 10k je myslím ok :-) Chtěl jsem ho vnutit přitelkyni – pro kterou hledám normál kolo na rekreační ježdění a bohužel se jí děsně nelíbí… Takže jsem objednal Codera a za ušetřený prachy koupím novou vidlici…

      https://www.mall.cz/…let-flash-29?…

      https://www.mall.cz/…et-maniac-29?…

      0 0
    • Rubi  

      http://www.amulet.cz/…amulet-rival

      Bych vzal tohle za 11 a nazdar, bud ji ho nechas, nebo strelis za vic

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.