• dalimil

    Mám dotaz, líbí se mi tohle kolo pro syna, jenom zvažuju, jestli mu nebude chybět přední trojtác. Teď na 20´ kole ho nemá a nijak si myslím ho to nelimituje. Jezdí klidně, výlety a pod, nemá žádné ambice na nějaké soutěžení. Výdrž má a pokud jedeme ve skupině dětí ( tzn. ne jen s nudnými rodiči ), tak kopce i táhlé dává v pohodě.

    díky

    http://www.amulet.cz/…erlite-black

    0 0
    • Pán z Dubu  

      Jednoplacka nabízí užší Q-faktor klik – ten je příjemnější než šlapání doširoka. Je i nezanedbatelná váhová úspora – snáze bude mít kolo pod kontrolou. V kopcovitém terénu by se lehčí převod mohl hodit, to se dá ošetřit volbou vhodných profilů tras.

      0 0
    • Azmir  

      Kup to s pevnou vidlí, ušetříš 1,5 kg váhy, což u takového kola rozhodně není zanedbatelné. Ta suntour stejně spíš nebude fungovat než bude i když asi cool faktor u kamarádu bude větší u odpružené vidlice.

      0 0
      • dalimil  

        navrhoval jsem mu to, ale to vubec neprošlo. cool faktor je u pevné vidle v záporných hodnotách. Jde mi jenom o ten převod, jestli na normální ježdění v dalších cca 3 letech bude stačit…

        0 0
        • Lišák  

          32 / 32 je 1 : 1.

          Kluk na 24" odjezdí většinu vyjížďky na velké placce. 22 z vpředu dává jen do větších stojek. Nicméně pro naše jezdění ten dvojtác zbytečný není.

          Má 32–22 / 11–32 9sp.

          0 0
        • petr99  

          Tohle má určitě dostatečnej cool faktor tatínku ;)

          by se mu určitě líbilo

          anebo tohle, to by se líbilo víc i tobě

          P.S. Hrozný, já kupoval shreda za cca 12k a stinky byl za 35k…

          …ale už je to pár let

          0 0
          • zderes  

            Dobrej shit pro sedmiletý děcko…

            0 0
            • petr99  

              Který ? A čím, cenou ? S tim bych souhlasil…

              0 0
              • zderes  

                Ne cenou. Za 50 neni problem postavit 24 kolo, ale vypadalo by úplně jinak. Jak komponentama, tak váhou. A děcko s 20 kg na tomto kole se bude jenom trápit. Jediný plus je, že když přijede před barák, tak ostatní padnou na zadek. Ovšem do doby, kdy mu všichni vertevníci ujedou.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.