• siempra

    Momentalne mam fisik vitesse s gelom v strede, cca 3 roky, a mam taky pocit, ze je coraz nepohodlnejsie. Mozno sa vysedel gel, mozno mi nesedi. Najvacsi problem je s otlacenim intimnych partii, preto uvazujem o sedle s dierou. Ma to byt hlavne na dlhsie MTB vyjazdy, aby som obsedela aj po 5 hodinach bez muk. Potencialne nominovani su:) :

    Specialized JETT WMN – da sa pouzit aj na MTB? Lebo pisu, ze je na silnici.. Selle Italia SLR Lady Gel Flow

    Kedze v blizkosti nie je nic, co by mi otestovalo prdelu:), tak sirka zrejme 155, uzsiu by som brala, ale neviem, ci by ma netlacili sedacie kosti. Ak mate nejake s nimi nejake skusenosti, pripadne viete, kde ich dostat, lebo v SR je situacia asi taka, ze v obchode vam povedia: tak o rok, a to mozno…

    0 0
    • stihac  

      Podla mna cez to lave s velkou dierou ti budu viat za kolom ziabre :)))

      (Ale ked chces tak sa skromne hlasim na to testovanie prdely)

      Inac podla mna sa nedrz len tych lady modelov, aj nejaky siroky ultranemoderny tvarom sice, ale overeny rolls by stal za uvahu. (mam na kole, mozes prist osedlat :))

      0 0
    • soc  

      Já bych se tady přidal s dotazem, nemáte někdo zkušenosti s tímhle sedlem: http://pcshop.pells.cz/…/default.asp?… ?

      Chci ho koupit přítelkyni k narozeninám, ale aby to nebyl takový dar nedar, aby hned nešlo do koše..... 

      Popřípadě jaké jiné sedlo pro slečnu tak do 1000,– ?

      0 0
      • stihac  

        Daj jej radsej poukazku na nakup – kupovat sedlo to je trochu ako kupovat topanky akurat s tym rozdielom ze tu je to este horsie, lebo velkost nie je rozhodujuca. Nech si vyberie sama, lebo lepsie ked si clovek uz zle kupi, tak aspon sam :)))

        0 0
        • soc  

          No jo, jenže výběr sedla, to je taky na delší projížďku, jen tak na sednutí vcelku asi nic nezjistíš…

          Spíš jestli s tím někdo nemá vyloženě špatnou zkušenost…

          0 0
    • ada  

      Mam Jetta 143, najazdila som na nom zatial len cca 500km, same male vyletiky s vozikom 20–40km. Pocitovo je dost tvrde, ale o intimnych partiach vobec neviem (konecne!), naozaj sedim na sedacich kostiach. Je to moje siedme sedlo a dufam, ze posledne. :-)

      Mam ho na horakovi a ziaden problem s nim nemam. Mozno je vhodnejsi Ariel- ten ma kevlarove boky proti odreniu. O nom ti urcite rada poreferuje Luka, Kamen alebo Vrabcak.

      S tou sirkou to moc neprehanaj, ak nie si „robustna“, moze byt potom problem, ze si budes o sedlo odierat vnutro stehna alebo sa nedostatnes za sedlo.

      0 0
      • siempra  

        Robustna urcite nie som… som skor subtilnejsi typ :), a nemyslim, ze by som mala nejake extra siroku panvu, takze asi ta 143 bude stacit…ako citam, vacsina zien jazdi prave tuto velkost. Jett som chcela aj preto, ze je vahovo na tom lepsie ako ariel, a je aj krajsi, so sportovejsim vzhladom. Len dufam, ze ten sportovy vzhlad nebude na ukor pohodliu, ako pises, je skor tvrdsie.. Mimochodom koko vazi ta tvoja verzia Jettu?

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Nevím, jestli Jett, ale nějaké spešlý silniční dámský sedlo má na pomezí horní části a boku vyvýšenou značku Spešla. Setkala jsem se s tím, že to dělá problémy. Já vozím Ariel SL. Pokud Tě zajmají mé dojmy, mrkni se do historie, během jednoho roku jsem to psala nejméně třikrát a už mě nebaví papouškovat se furt dokola.

          0 0
          • siempra  

            viem, tvoje recenzie ariela som uz pocitala, diki:)

            0 0
            • stihac  

              baby sak to dajte do offtopicu ked uz tu preberate tie prachy na pranie…

              0 0
        • Maroška  

          na silničce (letos 3000km) mám Jett, na horáku (1000km) Ariel SL, obé 143. Jednoznačně doporučuji na MTB Ariel, těch pár gramů ti to vrátí.

          Ohledně šířky, standard (tj. pro největší procento zákaznic) je 143, ale můžeš zkusit domácké měření, dej kopírovací papír mezi 2 čisté A4, polož na rovnou tvrdou lavici a posaď se na kosti stylem jakoby „na bobek“ – tj kolena od sebe jako na kole, tělo a stehna svírají hodně ostrý úhel. Na papíru bys mohla pak najít nejvíc vytlačená (otisknutá) místa právě pod sedacími kostmi. Změř to střed-střed (myšleno vždy nejtmavšího fleku). S tím se to už dá určit. Originál měření je v podstatě stejné, akorát místo na papír sedáš na pěnovou podložku s tvarovou pamětí, kterou pak asistující prodejce přeměří podle vytlačených důlků.

          0 0
          • ada  

            to je super, ze mozes takto medzi sebou porovnat Jetta a Ariela. Ked sa mi sedlo odporuca do vecnych lovist, aspon budem vediet, ze si mam kupit radsej Ariela. Diky

            0 0
        • ada  

          Pozrela som sa na tvoju fotku a s „robustnou“ som to prestrelila. :-)))) Dolezita je i tak ta panva.

          Kolko vazi neviem, ale bolo to podla popisu okolo 240–250g, je to minulorocna verzia. Jett sa mi zda tvrdy hlavne kvoli tomu, ze som predtym mala Velo plush-take pohodlne kreslo to bolo. :-) Zase oproti C2 a SKN je makksie. Vittnese som nejazdila, tak to neviem porovnat. No a vzhladovo je Jett fakt pekny. Najskor som chcela Ariel, ale nemohla som ho v sirke 143 zohnat, tak mam Jetta a su spokojna.

          Vraj su dost dobre i sedla od WTB, ale tie sa mi nepacia.

          0 0
          • vrabcak  

            "http://www.bike-forum.cz/forum/zen­ske-sedlo/822857/f­orum.html#unre­ad1 ":/forum/zenske-sedlo/822857/f­orum.html#unre­ad1 Zde se o tom hodně psalo. Jinak já mám ariel a jsem spokojená.

            0 0
          • siempra  

            jo jo Jett je pekny, ale radsej asi pojdem do toho ariel, lebo nema zmysel kupovat sice dizajnovo krajsie, ked ma z neho bude boliet moja prdela:)))

            este dufam, ze zozeniem 143

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.