• hans.golas

    Mám dotaz možná už to tady někdy bylo ale spíše asi ne, z důvodu prostoru musím mít kolo na zasklené lodžii a mám ho na stěně kolmo, přední kolo nahoře a zadní dole a moje otázka je jestli vadí nějak zima té vidlici nebo tomu oleji co je v ní a ten náklon vidlice jako že uchycení kola vidle je výše než hlavové složení jeslti se tam ten olej nějak nepřelívá, nebo nevlévá kam by neměl dík za odpovědi.HanzBas­sman www.KPB-crew.cz

    0 0
    • Tidli  

      olej sa v tejto pozicii akurat leje tam kam ma, cize mazaci olej sa dostava k puzdram a guferam. Olej v tlmiacej patrone sa nema kam liat, je totiz uzavreta ;)

      je ale mozne ze zima velmi neprospieva tesneniam. keby si lepsie specifikoval o aku zimu asi ide? minusove hodnoty?

      0 0
      • hans.golas  

        Bydlím v Nymburce takže tady zase až takové zimy mínusové nebývají ale tento rok se to trochu se zimou zvrtlo je tady více sněhu než na horách a hrozí teploty až –18 ale na té lodžii je tepleji. vřždycky

        0 0
    • Smazaný účet  

      hehe, kde že to bydlíš? hlavně bacha ať tu lodžii někdo nenavštíví.

      vidlici by to vadit nemělo, jen možná bude potom chvíli trvat než olej steče tam kam má. a vidle může ze začátku chodit hůř.

      0 0
      • hans.golas  

        no to se může stát ale lodžie je uzamykatelná takže jedině že by rozbil někdo skla a to jde dost blbě bo jsou tvrzené a když to montovali tak mi tu jako předváděci akci ukázali kolik to vidrží valil do jednoho skla pěstí byl to hluk a trochu se prohýbalo ale neprasklo tak snad to vydrží

        0 0
        • Smazaný účet  

          Kdyz uz ne v byte, tak navrtej bytelnou kotvu do stěny nebo podlahy a kolo přivaž nějakým řetezem, na které pákovky nebudou stačit. Sice výjde na nějaké peníze, ale lepší, než prijít o kolo.

          Zkoukni třeba sortiment u Pavlinka:

          http://www.vazaky-online.cz/…0003004.html

          na 16mm nerez řetěz potřebuješ flexu nebo kvalitní hydraulické nůžky. Když to ještě opatříš pořádnou kladkou s kaleným okem, můžeš klidně spát.

          0 0
        • spok  

          Znáš ty kladívka z autobusu ?

          To je panečku věc:)

          0 0
    • Krab  

      Zdravim,

      mam dotaz (nejlepe na majitele): na svem kole mam Fox Talas RL 2009 zdvih 100–140 a chci se zeptat, jestli je normalni, ze kdyz mam zdvih nastaven na 100 a predni kolo nadzvednu, tak se nohy vidlice samovolne vysunou na zdvih 140 a na 100 se dostanou az po zatlaceni na vidlici..

      Diky za odpoved

      0 0
      • Sobi  

        Tak to nemáš nastavený zdvih 100 ale 140 a sag 40mm.

        Pokud na přepínači 100 a dělá to ti to tohle… tak je něco špatně!

        0 0
        • Krab  

          Nene, mam zdvih nastaven na 100.. Kdyz mam vidli na 140, tak se po nadzvednuti predniho kola ani nehne a kdyz na kolo sednu, sag je maly (stejne jako u 100, kdyz na kolo sednu bez zvedani predni vidlice).. takze myslis, ze to je na reklamaci? Ty tuhle vidlici mas taky?

          0 0
          • Sobi  

            Mám RL 2008 což je prakticky stejný, tohle by to rozhodně dělat nemělo, tam bude asi něco špatně na systému Talas. Reklamovat určitě! Tohle je opravdu špatně!

            0 0
            • Krab  

              Tak Cyklo Svec odpovida, ze se takhle chova kazda druha vidlice.. Mno, priznam se, ze me jejich reakce trochu zarazila, ale pisou to v takovem duchu, ze to vyreklamovatelny nebude :(

              0 0
              • Sobi  

                Buď se tak mají chovat všechny, nebo žádná. Takže tohle je problém. Jinak od Švece jsem ani jinou reakci nečekal. Ale já bych to rozhodně reklamoval!

                0 0
                • Krab  

                  Po dvoudenni emailove komunikaci s pracovnikem Cyklo Svec jsem se dozvedel, ze nechapu funkci te vidlice. Kdyby doslo k reklamaci, pravdepodobne by se dostala ke Svecovi, takze se obavam, ze bych byl zbytecne bez kola mesic :(

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.