• vikas

    Zdravím, není top ani týden co jsem s koupil Radona Stage 6.0 s vidlicí FOX Talas rlc 32. asi víte že se to fouká nahoře na noze a kolem dokola je kolečko na nastavení zdvihu a není tam zrovna kvůli tomu kolečku ideální přístup, zajímá mě proto jestli je potřeba vybírat nějakou speciální pumpičku, vybral jsem si tuhle, nevim jestli se tam právě vleze http://www.globtrotero.cz/…irshock.html Díky za odpovědi

    0 0
    • kubad  

      pumpicka pasuje asi kazda na vidle, a fouka se to na snizenem zdvihu, ventilek pak trochu vyleze.

      0 0
    • bluma  

      Pumpa by se měla vlézt v pohodě. Pro odšroubování je lepší přetočit na nižší zdvih, tím krytka ventilku „vyleze“ ven a jde lépe odšroubovat. Když je ta vidlice nová, jde to hodně blbě a můžeš si pomoct OPATRNĚ kleštěma, třeba přes kapesník.

      0 0
      • vikas  

        tak to mě potěšilo, díky :) ten radon není uplně novej, má najeto tak 300 kms a ani skrabaneček :) jak foukat se ptat nebudu, vyzkousím sám :) ted mám akorát SAG na 50-ti %, tak jezdím na pro pedal, uz to musím nafoukat, jezdění na pro pedal není problém ne? Mam to to kolo strach, to víte :)

        0 0
        • bluma  

          Tak to bych běžel pro tu pumpu velice rychle, protože nahrazovat tlak kompresí je hrozná blbost.

          0 0
          • vikas  

            Do pondělka počká, nehoupe se to tak hrozně a na doraz se cestou do prace a z prace po asfaltu nedostanu, zadnou divocinu s tim ted jezdit nebudu neboj, tenhle vikend je jen asfalt :)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.