vidle Fox float r 32 140mm kolik za ní??

12 nepřečtených
  • Omen

    Zdravím všechny bikery. Chci prodat tohohle foxe je na něm najeto 3500 km a ne žádné brutality. O vidli bylo pečováno, protože jsem neměl v úmyslu jí dávat pryč. Ale zatoužil jsem po vidli s proměným zdvihem a tak zítra dorazí Fox Talas 36. Je to rok 2007 které jsou narozdíl od 08 v pohodě. Jen sem jí doladil k barvě kola a stříknul na černo. Mnohem líp tam tak seděla. Je tu spousta z Vás co to odsuzuje, ale to kolo s černou vypadá o dost líp než s šedivou. (viz mé foto) Vidle nemá žádný vakl, kluzáky jsou jak nové a na jaře byla komplet čištěná a dán nový olej.

    Otázka zní kolik je rozumná cena za tuhle vidlici. Koukal jsem že sundané 09 jsou na netu okolo 10tis jinak moje stála 17 a běžně se cena nové pohybuje 16500

    0 0
    • Tomcat  
      • maš k ní papíry?
      0 0
      • Omen  

        je koupená u švece 07/2007

        0 0
        • Omen  

          tím bylo myšleno že jo

          0 0
    • Omen  

      tak jaké jsou vaše názory kolik za ní mám chtít?

      0 0
      • kycis  

        No ja chapu, ze se ji potrebujes zbavit, ale presnou cenu za jekou to nekdo koupi se tu nedozvis. Na bazaru jsi to zkusil za 6,5 a vali se tam uz dost dlouho, tak se asi cena nesesla s poptavkou na trhu. Bud muzes vytrvat, nebo zkusit dat litr dolu a  uvidis. Treba ted tam byl novej talas sundanej z kola za 11, tak se sam sebe zeptej, co by sis koupil radsi. Podle me tej vidli desne ubirana cene, ze je prelakovana. Treba to vypada hezky, ale ja jako kupujici nevim, co je pod lakem, jestli nebyla total odrbana, a hlavne jestli se mi to nezacene za pul roku loupat a vidla nebude vypadat jak zebra.

        0 0
        • Tomcat  

          Ještě bych dodal že záleží kam ten inzerát bal = co tam chodí za lidi.

          To přelakování  beru jako velký mínus.

          0 0
        • baboon  

          Jak píšeš..Dvě varianty, jestli potřebuješ peníze,tak jí prodej za míň,jestli nespěcháš,zkus jí tam ještě nechat..:) Stejně nakonec dojdeš k tomu,že si jí necháš a postavíš třeba pevňáka..:) A nebo se naskytne možnost prodat jí nějakému známému,který bude vědět co je zač a že ten lak nic neskrývá..Je fakt,že tak to trochu působí a hlavně to co je už taky zmíněno a to kdo to lakoval a jestli to vydrží..

          0 0
          • Omen  

            Mám fotky těsně před lakem a na nich je přesné datum pořízení a je vidět v jakém byla stavu to není problém. Lakoval jsem to autolakem půl roku už na tom jezdím a nic se neloupe. Jak jsem psal když jsem jí v březnu lakoval nepočítal jsem s tím že bych jí dával pryč. Dokonce v té době byla ještě v záruce. Peníze by se hodili protože dnes nebo zítra dorazí talas. Ale mám cenovou hranici pod kterou už nepůjdu.

            0 0
    • Vilém  

      Neptal jsi se na totez uz pred casem? Nj prodat se nedari, tak proc neudelat propagaci inzeratu na foru:(

      0 0
      • pegas  

        kdyz pominu propagaci novym vlaknem, tak samo o sobe je odpovedi na otazku to ze se na bazaru proste za 6,5 neproda..tudiz snizovat a snizovat dokud se neproda, respektive na hranici kdy se to nevyplati prodavat a schova se to na jinej bajk…puvodni cenu a cenu sundane z kola nema smysl uvadet…

        0 0
    • McBlacky  

      za 4900 pokud ji chceš prodat rychle za 5900 to bude trvat o kus déle. Víc ti za ní asi nikdo nedá. 2 roky stará, přelakovaná. najetý km nikdo nikomu nevěří :)

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce