• Aira666

Budu si kupovat rám Giant Anthem X a chtěl bych poradit s velikostí, měřím 187cm, délka nohou 85cm. Jezdil jsem 20" Meridu a neměl jsem žádný problém, snad jen více vysunutou sedlovku. Uvažuju o velikosti L tedy 20" pak mají v nabídce jen XL a to je 22" a těch 5cm o kterých se sedlová trubka prodlouží by už bylo asi moc podle mě. Potřebuji se rozhodnout, tak děkuji za každou radu, jakou máte výšku a jakou velikost jste zvolili. Díky

0 0
    • smatly3  

Nevím jestli Ti to pomůže, ale mám Trance a stejnou výšku jako ty a mám L + 400mm sedlovka a uplně v pohodě

0 0
    • nox159  

merim 188, nohy dlouhe cca 91 cm bral jsem XLko ale poskladal bych se i na Lko

kdybs chtel samotny ram tak mam na prodej XLko + fox float RP23, vymenene vložky na oku tlimice za HD kit od TF tuned cena kolem 10–11k ( rocnik 2011 myslim)

0 0
    • Aira666  

Tak zatím se přikláním k velikosti L, uvidím co napíšou další. Jinak díky za nabídku rámu, ale už mám sehnaný za dobrou cenu.

0 0
    • Ïuričko  

Ahoj,mám X4 2011,měřím 187 a Lko je mi úplně akorát!

0 0
      • Aira666  

A nevíš jak máš dlouhé nohy? Já mám právě na svou postavu krátké nohy, teda aspoň podle tabulek na netu podle délky mých nohou se na mě hodí to Lko.

0 0
    • Pytlik  

Mam 192 cm a XL. Lko mi bylo pocitove dost maly… Zvlaste pri velkem zatoceni jsem se nemohl vtesnat – kopani kolenem do riditek… XL padne dobre.

Byt tebou, sel bych to kazdopadne projet aspon na par metrech u obchodu. At muzes porovnat…Ja jsem byl taky (kvuli cene po sleve) rozhodnutej pro L, ale proste to neslo.

0 0
    • Kamikaze 591  

Mam 175cm, trance, nohy 86cm, sedlovka 400mm po rysku. Kdybych to chtěl jako XCčko tak bych chtěl delší rám.

0 0
    • Cepon  

mám antíka 29er v L, měřím 185 a je to akorát, je to hrana a XL by bylo moc. Šel bych to nejdřív projet,…to je asi to hlavní

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz