V sobotu 13.4. 2013 zemřel zakladatel legendárního závodu Král Šumavy...

5 nepřečtených
  • Fester

    Pánové zaregistrovali jste tuto zprávu???

    Podobné zprávy se nepíšou vůbec snadno, ale takový je zřejmě osud. Letos oslaví legendární marathon Král Šumavy své dvacáté výročí, bohužel však bez svého zakladatale a dlouholetého ředitele Františka Šraita z pořádajícího Triatlon klubu Klatovy.

    Pokud jste někdy měli odvahu a postavili jste se na start tohoto legendárního závodu, tak jste mohli slyšet jeho promluvy na startu, mohli jste ho vídat na trati v roli rychlé spojky převážně na čtyřkolce, nebo jste ho mohli potkat v cíli, jak předává ceny vítězům na pódiu.

    František se svým pořadatelským týmem připravoval závod, vyhledával nové trasy, vymýšlel, jak závod zatraktivnit pro co nejvíce lidí. Zkrátka a dobře Králem Šumavy doslova žil.

    V sobotu 13. dubna 2013 však jeho život po náhlé zdravotní indispozici skončil. Možná příznačně během cyklistické vyjížďky po trase Krále Šumavy.

    **Pro mne to byl těžký šok.. a kdo z vás co jezdí na Krále?? jak zareagujete?? co navrhujete?? **

    0 0
    • notobi  

      je to smutný, ale nějak nechápu jak chceš reagovat na smrt někoho koho vlastně neznáš jen vidíš na jednom konkretním závodu

      0 0
      • Mikikuba  

        tuto zprávu jsem napsala do vlákna Král Šumavy den po úmrtí Franty…byli jsme kamarádi tak jsem si dovolila…

        http://www.bike-forum.cz/…-zrusen.html#…

        0 0
      • Fester  

        Díky tomuhle člověku se jezdím už 8 rok potit na Klatovsko.. A ject tam a ject tam a minimalne se zúčastnit alespon nejak tím vzdat cest jeho osobě mi přijde normální… Tobě možná ne…asi jsme každej jinej…

        0 0
    • Blade  

      Zaregistrovali. Dokonce už před 14 dny..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.