• X-plod

    Ahoj lidi, tak se mi domů dostal 2010 Lyrik coil s Motion Controlem IS. Připadá mi jako docela fajn vidlice, na který lítám jak sjezdový tratě, tak i XC a AM toulky po luzích. Motion Control se dá prakticky zamknout, což mý 16.5kg bestii umožňuje i něco vyjet, ale do prudších kopců, si myslím, bylo fajn mít možnost snížení zdvihu. Proto se ptám: Myslíte, že by šel do téhle vidlice namontovat systém U-turn bez nějakých velkých (resp. drahých) zásahů?

    0 0
    • Jenda  

      da se koupit U-Turn kit za cca 90 euro, i kdyz tobe by asi stacila jen pruzina a horni kroutitko, tim tak 15–20euro usetris.

      Druha moznost je pockat na dual position air, vidle s nim by uz mely byt dostupny, kdy bude ten system jako takovej je otazka. Kazdopadne investice by to mela byt srovnatelna nebo nizsi nez do U-turnu a navis usetris tak 200g na hmotnosti. Akorat predpokladam ze ten system bude mene progresivni nez je U-Turn (ten je treba na me progresivni az moc).

      Kdybys kupoval U-Turn bacha na tvrdost pruziny – pokud nejezdis nejak superagresivne je lepsi vzit o tridu mekci nez kolik doporucuje RS (ja mam 85 a standardni pruzina je na me moc tvrda)

      0 0
      • X-plod  

        No, to by bylo možná nejlepší, u Revelationa se mi to docela líbilo :) Akorát ty Lyriky ještě, pokud vím, nejsou – víš určitě, že to bude na 2012? Navíc docela dost lidí předělávalo solo-airy na coily, tak aby to nějak slušně chodilo, hehe :)

        0 0
        • mr.antik  

          vždycky budeš mít možnost návratu zpět :-)

          Lyrik 2012 to bude mít určitě, ale je otázka, kdy a jestli se to začne prodávat samotně jako u jiných vidlic. A jestli to bude do starších modelů pasovat.

          0 0
          • Jenda  

            samostatne se to prodavat bude urcite – je to standardni nahradni dil, # 11.4015.551.030 – komplet sestava. Samozrejme je otazka od kdy to bude dostupny a za kolik, ale tenhle kit na revelationa byl kolem cca 70 euro. Do starsich modelu to pasovat bude – na vidli se nic nezmenilo.

            X-plod: duvod predelavani soloairu na coil byl ten ze driv byla debilne vyresena pruzinka pritlacujici soloair pistek a ta praskala na nekterech vidlich skutecne velmi rychle (me na 2-stepu kde ten pistek byl stejnej praskla druha asi za 14 dni). Ve chvili kdy to ruplo zacalo dochazet k nahodnymu samovolnymu prepousteni vzduchu mezi pozitivkou a negativkou. Novejsi verze uz to maj udelany nejak lip a tenhle problem by mel byt vyresen.

            0 0
            • X-plod  

              Já myslel, že to bylo vystřízlivěním ze vzduchu :) A k těm všem cenám v € – od Žitnýho nebrat?

              0 0
              • mr.antik  

                nejde o žitnýho a ceny ale o dostupnost třeba 2 měsíce :-)

                0 0
                • Smazaný účet  

                  2 mesice v lepsim pripade. Vpodstate to po nejaky dobe kdy si to u nej objednas, objedna sam z nejakyho skladu a pak cekas pripluje lod…

                  0 0
              • Jenda  

                tak ja jsem momentalne v italii takze je pro me jednodussi to resit z nemecka nebo odjinud, kazdopadne zitny toho nema moc skladem, casto ti to primo neproda ale musis se domluvit s nejakym RS prodejcem aby to pro tebe objednal a dodaci lhuty jsou fakt desny. No a ta cena je casto vyssi a to nekdy i o dost nez za kolik to koupis treba v Belgii i s postovnym.

                Vystrizliveni ze vzduchu – treba pro me byl 2-step lepsi nez U-turn protoze byl min progresivni, zase citlivost U-turnu je o tridu jinde. Osobne v pruzine nejakou extra vyhodu nevidim ale ja taky jezdim jak baba s nusi, takze jak by rekla Mana neni to smeroplatny.

                0 0
            • Jenda  

              tak uz jsem ten kit objevil na www.hibike.de ale cena nic moc :-( 160 euro

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.