• Kovki
     

    Zdravím cyklisty!      Nechtěl jsem tuto malou akcičku dát rovnou do „akcí“, neboť tam jsou opravdické závody, a ne takové, jako je tento. Přesto – kdyby se někdo z vás (z Jižních Čech, z Táborska) chtěl project se skupinkou dalších lidí proti stopkám, může přijít ve středu 9. září kolem poledne do Tábora – Čekanic, k hospodě Na Vyhlídce, kde se pojede (start je v půl jedné) amatérský cyklistický sranda závod. Měří 40 km, jede se po silnici (ale kromě silničních jedou i treková či horská kola), pro muže i ženy. Schází se nás někdy deset, někdy pětadvacet – to podle počasí, volna atp. Vybíráme 60,– Kč na doprovodné vozidlo, šampaňské pro vítěze a tak, jinak ale žádné ceny nejsou, není to profi závod, je to spíš o setkání, než o výkonech (většina z účastníků jsou hobíci, kteří jezdí po silnicích sami, a tady se jen plaše poměří s ostatními jim podobnými). Takže kdyby se někdo z vás chtěl přece jen zúčastnit, ať klidně přijede…  Podrobnější informace vám případně můžu poskytnout na tel. 774 090 165. Kov­ki. ;-)

      
    0 0
    • Kovki  

      Páni! Když se tak koukám na ty vaše diskuse, ani se nedivím, že nikdo nereaguje a že se nikdo nehlásí. Za prvé je to přece jen v podstatě silniční závod (a tady převažují spíše bikeři), a za druhé je to fakt amatérština, a tady na bike-foru, jak vidím, je naprostá většina znalých a fundovaných borců. (Klobouk dolů; když občas pročítám různá vlákna, některým výrazům – namátkově XC, AM, HT, FSR, ZTR, FS, full, hlína, … je jich mraky, a nedej bože, když se dostanete ke specialitkám okolo pláští, brzd, vidlic apod. – vůbec nerozumím. Možná, že by stálo za to udělat ještě novou záložku: slovník, pro takové neznalce, jako jsem já.  :-)  )      Jinak přeju všem, ať vám to šlape a zranění se vyhýbají!

      0 0
      • melton.z  

        Zdar .Já bych jel sice mám horáka ,ale co jsi to vymyslel za hrozný čas v půl jedný??? To normální pracující člověk nemůže stihnout…leda by si na to vzal dovolenou.Ško­da,žeto neni třeba víkend nebo  v týdnu po 16 hod třeba by se přidalo víc Táboráků.

        0 0
        • Kovki  

          Ahoj. Já vím, že ten čas je problém, ale zakládající členové TdB jsme ajznboňáci, a děláme na směny (noční apod.), takže když už nám vyjde volná sobota či neděle, chceme jí strávit většinou s rodinou… Jinak horák je v pohodě, určitě bys na něm nejel sám, a je pro něj vypsaná zvláštní kategorie. {Jestli končíš v práci odpoledne, můžeš se za námi přijít podívat do restaurace Na Vyhlídce v Čekanicích, kde bude po závodě probíhat „tisková konference“. Třeba si pak vezmeš na příště tu dovolenou. ;-) Nebo taky ne. :-)) }

          0 0
    • Kovki  

      Tak jen pro úplnost: Sešlo se nás dvacet devět závodníků (a k tomu osm výletníků), počasí bylo úplně světový, nebyla žádná zranění (což je v našem věku dost podstatné), čas vítěze (39 km, hodně hnusně kopcovitá trať) 1:05, čas posledního 2:25, vyvedená pozávodní „tiskovka“, … Snad se stejně vyvedou i další ročníky! ;-)

      0 0
    • Kovki  

      Další ročník TdB bude asi 6. září 2010, ale kdyby se někdo z blízkého okolí Bechyně (nebo i odjinud) chtěl krátce projet, tak ted' v úterý 18. května děláme malou (19 km dlouhou) časovku. Platí všechno, jako při TdB: jakákoliv kola (převažovat ale budou určitě silničky), cyklisti spíše hodně amatérští, než velcí závodníci, akce komorního rázu… Pokud bude rozumné počasí, tak se sejdeme v půl třetí u nádraží ČD v Bechyni. (Něco málo víc se dozvíte i na www.kovki.kx.cz, záložka časovky.)

      0 0
      • Kovki  

        (Hmm, to je nevýhodnej systém, že se ty příspěvky pořád posunují dolů. Pokud bych chtěl, aby se mi tohle pozvání udrželo pár dnů nahoře, muselo by se sem pořád něco dopisovat, což se asi nestane. Ach jo, tak asi zmizím v propadlišti dějin…)

        0 0
        • Kovki  

          A navíc se to přidá vždycky dolů, což je v tomhle konkrétním případě na škodu. Lepší by bylo, kdyby šel ten nejaktuálnější příspěvek dát nahoru, aby byl při otevření vlákna hned na očích, a nemuselo se rolovat někam do hlubin…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.