• Kovki

    Zdravím cyklisty!

    Rok se s rokem sešel a máme tu opět amatérský závod pro nezávodníky – Tour de Bechyně. Takže kdyby se někdo z vás (především z Jižních Čech, z Táborska, z Týna, z Milevska …) chtěl projet proti stopkám, rádi ho ve čtvrtek 9.9. přivítáme mezi sebou na startovní čáře! Parametry podobné jako loni, jen se nejede z Tábora, ale z Bechyně (sraz je v půl jedné na vlakovém nádraží). Trať měří 40 km, jede se po silnici (ale kromě silničních jedou i treková či horská kola), pro muže i ženy. Schází se nás někdy deset, někdy třicet – to podle počasí, volna atp. Vybíráme 60,– Kč na doprovodné vozidlo, šampaňské pro vítěze a tak, jinak ale žádné ceny nejsou, není to profi závod, je to spíš o setkání, než o výkonech (většina z účastníků jsou hobíci, kteří jezdí po silnicích sami, a tady se jen plaše poměří s ostatními jim podobnými). Takže kdyby se někdo z vás chtěl přece jen zúčastnit, ať klidně přijede… Podrobnější informace vám případně můžu poskytnout na tel. 774 090 165, nebo např. na http://www.kovki.kx.cz/viewpage.php…. Kovki. ;-)

    P.S.: vím, že je to všední den, ale většina z účastníků dělá na směny, takže v tom není problém. A pro normální lidi pracující ve všedních dnech – no, na dovolenou tenhle závůdek asi není… (Ale možná, že to příští rok bude přece jen už jinak.)

    0 0
    • Kovki  

      A ještě vás poprosím – poradili by jste mi nějaký další web, kam bych mohl dát pozvánku? Tady jste spíš bikeři, a moc se vám na silnici nechce. (Nemůžu to ovšem šoupnout na nějaké stránky „velké“ cyklistiky, tam by se tomu vysmáli.) Ale nějaké další cyklistické weby a fora podobné tomuto, kde by se třeba našel někdo, komu by se chtělo s námi si zazávodit… Díky za tipy. ;-)

      0 0
    • Kovki  

      Tipy, kam dát další pozvánky, se neobjevily. Škoda, ale nevadí. Letos se nás sešlo dvacet (o patnáct méně oproti loňsku), zřejmě kvůli špatné předpovědi počasí. (Ta se ovšem nevyplnila a závod se jel za téměř ideálního počasí: 19°C, oblačno, mírný vítr, suchá silnice.) Vítěz ujel 40km za (pro mě neuvěřitelný čas na amatéra nezúčastňujícího se žádných závodů jako je JAL apod.) 1:05 h., další za ním v různých odstupech (poslední, na trekovém kole za ním dorazil asi za padesát minut). Žádná zranění, pády, nic podobného, „tiskovka“ po závodu vydařená, takže – už se těšíme na další ročník TdB v roce 2011!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.