• chodec

    http://auto.idnes.cz/…automoto.asp?…

     

    Kdysi tu pár lidí řešilo jaké – tady je pár testovaných, mezi nimi i některé známé „firmy“ a ne všechny, co se tu probírají dopadly dobře … viz třeba Atera. mrzí mě, že těch na střechu bylo testováno málo – od Thule třeba jen jediný (530) přestože v nabídce jich mají hafo.

      
    0 0
    • jecnak  

      Docela zajimave poznatky k te Atere Strada 3. Bohuzel mam ale pocit, ze testujici necetli navod. Tzn. pro pouziti nosice na kouli ma byt tazne zarizeni suche bez mazaciho tuku. Stejne tak pri zaklapnuti pojistky mechanismu vysouvani kol nemuze dojit k nechtenemu vysunuti.

      Vim, ze se mi nosic taky lehce otacel na kouli do stran, kdyz byla namazana koule tukem. Vycisteni to spravilo a od te doby zadny problem a to s kolama jezdim opravdu hlava nehlava. Co se tyce vysuvneho mechanismu, tak tam se mi jednou stalo, ze kola sjela s nosicem do vyklopene polohy, ale nastesti se nic nestalo ani nosici ani kolum. Stalo se to ale moji blbosti, protoze jsem nezaklapl pojistku vysuvneho mechanismu.

      Je ale taky mozny, ze se proste nepotkali ve vyrobnich tolerancich koule a mechanismu uchyceni na te Atere. Kdo vi.

      Taky uplne nerozumim znamkam u hodnoceni pristupu do kufru, kdyz u Thule se proste u nekterych aut s vyklopenym nosicem nedostanete. O ostatnich chybach v tabulce ani nemluve :-/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.