Tak teď jsem se pořádně naštval ...

23 nepřečtených
  • Belial

    jedu si tak pěkně z práce a potkal jsem bagr, plížící se rychlostí asi 15km/h … po nějaké době cca. 300m, když se nic nedělo, rozhodl jsem se začít předjíždět. Až jsem byl asi u třetího auta za bagrem, rozhodli se tyto zmiňované auta předjíždět … naschvál mně vjížděli do cesty a nenechali mně předjet, ačkoliv se vybočil dřív a oni dobrých 300m nic pro předjíždění neudělali, ani nenaznačili. Mám snad na kole jiná práva přednosti v jízdě než auto ? Jeden dostal pěknou šupu do auta. Chtěl vystoupit, ale jak viděl můj výraz, radší si to rozmyslel. Už mně to štve. Mimochodem. Využil bych cyklostezku, ale vzhledem ke stavbám v okolí se po ní nedá jet, i když ji asi před rokem zasponzorovala EU. Už mně to tu sere !!! Sorry za špatnou náladu :)

    0 0
    • JMT  

      taky bych byl nasranej jezdit v tomle pocasi na kole :-/

      0 0
      • Belial  

        Nechápu .. tady VS je 22° a maximálně jasno … podle mně na kolo naprosto ideální

        0 0
    • Twister  

      Tak když už je tady ten nasranej thread, tak přidám taky svou trošku do mlýna. Jsem si právě ulevil do mailu:

      Zdar, jsem zapnul počítač, abych kouknul na pohyb na účtu, protože Francouzi jsou čůráci a protože to jsou čůráci, tak to musim někomu říct, než něco rozbiju. Strávil jsem zase příjemné odpoledne na sous-prefektůře kvůli povolení k pobytu. Musel jsem si kvůli tomu nechat poslat i rodnej list a tady ho dát přeložit. A teď mi ta paní řekla, že se ten úplně první člověk, co jsem s nim mluvil spletl, a že vůbec žádný povolení k pobytu jako student z EEC nepotřebuju! Zmrdi! 35euro za překlad, 16 euro za fotky, protože jsem jich měl mít 6 černobílejch a dvakrát jsem to posral a dostal barevný, něco za poštu a x hodin ztracenýho času. Když jsem teda chtěl aspoň papír pro ČVUT,aby opravili to info na stránkách a oni nic takovýho neměli, tak se slitovali a že mi to povolení i tak udělaj, že kdybych chtěl třeba pracovat. Tak jsem si řekl, že je to smůla. Přišel jsem domů, a mám tu dopis od ImagineR, že jsem jim se žádostí neposlal šek. HOVNO! Vždyť jsem ho vyplňoval a nikde tu není. Snad nejsem takovej *****, abych ho do tý obálky pak hned nedal! Takže teď jsem nasranej a nevim, co dělat. Vyplnit další šek? Volat jim tam, že jsem to poslal? Doprdele!

      0 0
      • McBlacky  

        vive la France!

        Bordel de Dieu, c´est normal dans les pays francophone.

        0 0
      • Belial  

        … A teď mi ta paní řekla, že se ten úplně první člověk, co jsem s nim mluvil spletl … tak to je slušný opruz … napiš jim, že posíláš šeky dva :) … neser se s nima.

        0 0
        • assassin  

          …spis ze jim posilas dalsi a az tam ten puvodni v tom jejich bordelu najdou at si za nej koupi neco peknyho na sebe:)

          0 0
      • Bully  

        Tady rikame, ze Francie je nadherna zeme, ale ma jednu velkou chybu: zije v ni moc Francouzu.

        0 0
    • assassin  

      to znam… stjna situace… ale me tam ten traktor odobil doleva.....kdyz uz jsem tu frontu predjizdel… nejel jsem na kole… nejel jsem predpisovou rychlosti a rozbil jsem traktoru zadni svetlo a blatnik:)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Jj. Takovou kolonu jsem předjížděl taky… jel jsem autem… překročil nejvyšší povolenou rychlost a bylo to za litr + 2 body:)

        0 0
      • fousek  

        A posunul si ten traktor o pul metru:-) coz neni spatny vzhledem k tomu ze autem si taky nejel:-)

        0 0
    • Blabas  

      Tak ti nevim. Oni zkrátka autodebilisti nějak špatně snáší, když je někdo předjíždí. Já to pro jistotu dělám tak, že je předjíždím vpravo. Úniková cesta sice vede do škarpy, ale tam nejede nic naproti. A předjíždět kolonu celou najednou když přeci jen jede, i když pomalu?! Chlape ty jsi sebevrah! To se přece nedělá ani na koni.

      0 0
      • fousek  

        Predjizdet z prava je podle me hrozna prasecina, i kdyz ve meste to maj cyklisti asi povoleny

        0 0
    • hribik A1  

      ked si zacal predbiehat ty celu kolonu, nediv sa ze ti to vratili pri bagri…to by urobili aj autu keby zacalo predbiehat kolonu

      tych prvych 300 metrov, nebola to trebars plna ciara, ktora sa v tom mieste skoncila? ako neni to stena, ale predsa len…

      0 0
      • krhac1  

        Základ autoškoly:"Plná čára dvakrát přejetá je čára přerušovaná"to neznáte?

        0 0
      • Belial  

        Plná nebyla … jenom to koncilo docela neprehlednym horizontem, ale na kole jsem si rikal, ze se vlezu 3×. Jelo to cele fakt 15 km/h … normalne na kole jedu tak 33, takze to netrvalo dlouho je predjed … sebevrah fakt nejsem .. jenom to proste nekteri ridici neunesli :(

        0 0
    • Lucke  

      co k tomu dodat…proste…na­davat na ridice nebudu..ridit budu nekdy taky..ze jo…je to dulezite..jen­ze…budu mit na aute nalebku..bikeri soucitim s vama!…a nebudu jak nejaka lemra..ktera si mysli,ze kdyz nema biker auto..ze je min..:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.