• RomanKa

    Zdarec.

    chtěl jsem letos na podzim koupit Fenix BC30r, ale nové kolo má aero rodla a vypadá to, že s uchycením by byl problém. Tak teď řeším otázku – čím svítit? Existuje nějaké solidní světlo, které se dá upnout nějakými gumovými pásky? Nebo máte dobrou zkušenost s nějakým světlem, které by se dalo umístit na předsazený držák pod computer? Za každý tip dík.

    0 0
    • MatS  

      Musis vybirat svetla s gumovym nebo paskovym uchycenim. Vykonnostne tomu Fenixu odpovida treba Gaciron http://www.led-expert.cz/…lna-dobijeci

      Sam vozim nizsi verzi a je to skvele svetlo.

      0 0
      • Alojs01  

        Toho Gacirona mám a můžu potvrdit, že to uchycení je variabilní. Na pravidelném oválu to drží, jestli na nepravidelných aerořidítkách nevím. Ale dá se koupit i univerzální předsazený držák, který by zřejmě šlo upnout ještě k krzhové části řídítek u představce.Tře­ba tento

        0 0
      • Coural  

        Mám z jiného obchodu a vozím na aerořidítkách naprosto bez problémů. Někde v v příspěvku o světlech na silničku jsem dával i fotku, jen se mi to nechce hledat kvůli odkazu.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Asi myslíš tohle (fotka), stačí se podívat na vlastní profil a kliknout Kde diskutuje, pak to najdeš hned.

          Jestli držák Gaciron půjde natvarovat kolem aero řidítek, aby to pak svítilo kam potřebuješ, si nejsem úplně jistej na všech modelech. Je to celkem pevnej pásek obtočenej okolo, ale je možný, že to půjde. Asi záleží na tom tvaru konkrétních řidítek, viděl jsem plno různých tvarů.

          Jinak, když je řeč o té značce, mám Gaciron V9S a podle mě to na silničku bohatě stačí. Není tak obří jak ty dvojitý světla a přitom svítí víc než dostatečně. Lépe řečeno, nedá se stejně používat na víc než 2. stupeň svícení, to si troufnu jen když mám jistotu, že nepůjde nebo nepojede nikdo naproti. Vyšší stupně jsou na rozbití držky. Vyhovuje mi i za šera a v mlze, že nemá jen přímo strobo (strobo se pouští zvlášť), ale takový pomalu pulzující světlo s ne úplně maximálním výkonem. Výdrž je taky skvělá (i když je kolem nuly). Uchycení při hodně divoké jízdě v terénu má trochu tendenci se občas povolit, takže se musí zase rukou dotáhnout a na řidítkách, který se od středu zužují mělo tendenci sjíždět při povolení na tu tenčí část, to jsem vyřešil namotáním pár zavitů černé izolačky vedle uchycení, už nemá ujíždět kam.

          Ještě jedno upozornění, kdyby to někdo chtěl kupovat kvůli dálkovýmu ovládání: Dálkový ovládání na řidítka má trochu blbě vymyšlený ovládání. Každý stisknutí je jen na další stupeň, takže když chceš právě někomu v protisměru ubrat oslnění, paradoxně mu přitopíš, než se proklikneš na nejnižší stupeň. Je to prostě jen smyčka. Ale za tu cenu jsem spokojen.

          0 0
          • Coural  

            Nechtělo se mi to hledat na mobilu, ale to je ono :-) Mě ten pásek drží výborně, mám pod ním proužek kobercovky, protože je v místě kde se aeroprofil začíná zůžovat k predstavci. Na panelech v rychlosti 40km/h úplně bez problémů. Při normální jízdě stačí nejslabší režim, nad 25km/h přepínám na druhý. Nejsilnější na.silničce ani nevyužiji.

            0 0
          • Renda69  

            String: To vpředu je co? Se zelenou kontrolkou.

            0 0
          • IndyCZ  

            Neoslňuje tě ten computer při jízdě? :-)

            0 0
    • jecnak  

      Vozim toto https://www.dcrainmaker.com/…-review.html – uz se to tu resilo v jinem vlakne. Dohledej si.

      0 0
    • RomanKa  

      Myslel jsem klasická řídítka z Canyonu Aeroad… Garmin vypadá pěkně, ale je to už velký ranec a nevím, jak by se ovládal s Boltem…

      0 0
      • nobody12  

        Kdyby jsi nějaké měl, dej vědět. Zrovna taky sháním něco na aero řidítka od Canyonu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.