• mil

    Ahoj,

    koupil jsem si letos kolo specialized stampjumper a ted´reším jak ho přepravovat.

    Koukám po střešních nosičích a našel jsem za pěknou ceno Thule ProRide 591.

    http://www.nosicethule.cz/…91-p-17.html

    Stampjumper má vedení bovdenu ze spoda rámu. Nevím zda to nebude s tímto nosičem problém (jestli nebude mačkat na bovdeny). Má někdo s tímto zkušenosti popřípadě jaký nosič používate.

    Dík za kaž´dou zkušenost

    0 0
    • jackasss1  

      Čauky,

      Tak já používám právě zmiňovaný nosič a jsem s ním maximálně spokojen. Ale bojím se, že ty uchyty na bowdeny tlačit budou :-(

      0 0
    • RaZzEr^^  

      bacha at si neposrabes auto!

      0 0
    • Dinoxus  

      S bovdenem pravdepodobne problem mit nebudes. Sam v tomto nosici vozim letosni Specialized Enduro, ktery ma take bovdeny dolem. Ten spodni posuvny dil na nosici je jakoby do vecka a do nej jdou dat ty bovdeny aspon u toho Endura. Trosku problem jsem u tohohle nosice spis mel s delkou. Pokud do druheho nosice davam CUBE Sting s kosikem na lahev tak ten drzak musi byt dost polozeny a pak je predni kolo uz hodne vepredu a ten predni plast je uz trosku z nosice. Ale jinak nosic je skvely zvlast rychla montaz na hlinikove aero  tyce od Thule.

      0 0
    • Tesak  

      Řešil sem stejnej problém tady

      Moje řešení byl nákup Thule 530, kterej je naprosto ideální na rámy tohodle typu.

      0 0
    • XC-biker1  

      Jednou jsme na závody měli tento

      http://www.nosicethule.cz/…29-p-63.html

      a kolo v něm drží uplně bezvadně. Díky vysoké hraně se přední kolo ani nehne, a utahovaní za ramovou trubku je taky dobré, je tam i nějaké místo takže by to rám s lankama dole škrábat nemělo.

      0 0
    • VladaTP  

      Mám také tyto nosiče + aero tyče Thule k tomu a je to paráda. Vzhledem k tomu, čelisti kterými to drží rám jsou do „V“, tak by ani s bowdeny neměl být problém. Teda pokud s nimi lze trochu hnout směrem ke středu. Nejlepší by bylo to před koupí vyzkoušet… třeba bude tady na fóru někdo ochotný. Ta cena, za kterou jsi je našel, je super.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce