• krab007

    Máte někdo držák na kola od Force? http://www.kupkolo.cz/…-tuv_z97972/ Dřív to na KK prodávali pod značkou Peruzzo. Zajímaly by mě zkušenosti, případně nějaké doporučení na něco v podobné cenové.. Na kole spíš jezdím, na střeše ho budu vozit jen párkrát do roka. Díky za případné rady nebo tipy.

    0 0
    • Auditor  

      Takovy nosic bych se bal pouzit.

      Ale zalezi na kolu a tvemu vztahu k nemu …

      0 0
      • l.bily  

        Kvuli cemu? Cene?

        0 0
        • Auditor  

          Soude jen z obrazku, nemam k tomu uplne duveru.

          Napr. v porovani (z soob. zkusenosti) s Thule.

          Ta cena se nekde musi projevit.

          0 0
          • Amoondre  

            Rozdil v cene je hlavne zpusobem provedeni. Thule mas za jednu minutu nahozeny jenom rukama, s timhle se mrdas 10 minut a potrebujes k tomu klice. Rozdil v nasazeni a uhyceni kola taky jednotky vs. desitky sekund. Dale uzamykaci mechanismus jak drzaku tak kola. Vysledek je ale stejny, kola na obou drzi stejne.

            0 0
            • krab007  

              Delší montáž nosiče na střechu mi nevadí. Jak to jednou nahodím na „zahrádku“ tak už to na ni zůstane a budu to sundávat jako celek. Na nic jiného ji nepoužívám. Spíš jde o to, aby mi z toho kolo v zatáčce nevypadlo. Na druhou stranu se mi nechce dávat 3k za dva aerodynamický alu nosiče, když je použiju 3× do roka. Vozit kolo pravidelně, tak bych do toho investoval.

              0 0
              • Smazaný účet  

                co jsem před hodně lety podobný měl, tak celkem rychle chytly vakl dole ve šroubech co drží to rameno. Kola se pak musely chytat ještě složitě gumycukem aby se nehýbaly. Jako velkou výhodu u těhle vidím v tom, že je neukradnou a nemusíš to při častějším používání sundavat/nandavat.

                0 0
              • gerrard  

                Tento system funguje dobre na ramy s mensi kulatou trubkou. Na zbytek je to nic moc, na vetsi prumery trubek to ani pouzit nejde. To uz udelas lip treba s timto http://www.hakrbrno.cz/hakr-cyklo-pro , ale ver, ze to Thule za tu pohodu stoji :).

                0 0
                • Amoondre  

                  sam Thule mam, proto, ze kolo vozim 2× do mesice kdyz jezdime na navstevy, ale na prevoz kol(a) 3× do roka bych si to urcite neporidil. Do Italie a zpatky sme si bohate vystacili s nosici za 4 kila

                  0 0
    • Erknold  

      Je to prostě o ceně. Něco podobného se mi válí ve stodole na chalupě. Přidělání na matky. Na to si vyčleň pár minut. Hlavně pokud nemáš po ruce golu.

      Pokud nemáš drahé kolo, tak proč ne. Kolo za 20k a více bych do něj raději nedával. Ale vlastně nikdy mě osobně z toho kolo nespadlo.

      0 0
    • bagr84  

      Chvili jsem mel, ale neveril jsem tomu.

      Ted vozim toto a spokojenost.

      0 0
      • Lada,s  

        Na ten jsem koukal, je to v pohodě? Trochu mě odrazovalo že je to plastové

        0 0
        • bagr84  

          Nevidim v tom problem. Neni to duty, je to proste poctivej kus materialu. Pusobi na me urcite lepsim dojmem nez ten force (tam jsem to vsechno jeste jistil gumicukama, neveril jsem tomu). Navic pokud mas karbonovej ram, mel bych strach ty celisti vic utahnout.

          Jen je potreba s tim Peruzzem resit predni kolo (ja ho davam do auta). Kolo jako takovy je ale uchyceny behem par vterin. Dokonce to ani (aspon zatim) nelaka zlodeje, kolikrat to mam na strese tyden, na sidlisti.

          0 0
    • goofy  

      No vypadá to jako ten obyč co máme doma už x-let. Na obyč kolo to šlo, můj IH se už tam nevlezl. Na montáž si taky třeba nějaký ten čas vyčlenit.

      0 0
    • spodli  

      a co tohle kluci http://www.sport8.cz/…-stribrny-1/?…

      0 0
    • Esi  

      Něco podobného už mám spoustu let na takové to použití několikrát do roka a je to v pohodě, proti novým thule se to kolo na něm trošku vaklá do stran, ale nic hrozného je prostě trošku vůle u těch nýtů ramene, ale drží to v pohodě

      0 0
      • krab007  

        Nosič jsem nakonec nekoupil a půjčil si něco podobného od kámoše. Kole jsem převezl, nic mi ze střechy nespadlo, ale stejně jsem tomu celou cestu moc nevěřil a jel opatrně. Někam dál nebo po rozbitých cestách bych se asi bál. Na příští sezonu pořídím něco lepšího.

        0 0
    • spodli  

      a nebo od Thule : http://www.bikeprodejna.cz/…ide-591.html

      http://www.bikeprodejna.cz/…ide-532.html

      ten systém drženi u toho proridu je lepší že je dražší o těch 7kil cca

      a pak musím zjisit ještě jestli by mi to šlo na příčníky mám 5cm široké

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.