• Dzany

    Stalo se vam nekdy neco podobneho, teda krom tech nasledku.

    http://www.novinky.cz/…viretem.html

     

    Budiz mu lehka zem.

    0 0
    • miki  

      Je to smutné ,taky jsem jednou minul srnku o 15 cm.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Pred rokem jsem v noci (kolem jedne) potkal praseci rodinku. Jedno podsvince mi tam vlezlo – tak jsem mu smirnul zadek. Docela jsem na to slapnul – priposranej, ze na me ta bachyne vyjede :)

      0 0
    • hribik A1  

      nie, ale u psov v mestach tomu bezne moc nechyba…

      0 0
      • hribik A1  

        aj na dedinach, nielen v mestach

        0 0
      • Biker jak Pes  

        Jj, takhle jsem už sejmel psa (rotvajlera) ve sjezdu na silnici, nepříjemné … :P

        0 0
      • drsnej márvin  

        Divoká zvířata se většinou vyhnou, nejblíž sem měl pár metrů před sebou stádo muflonů, ale to sem jel krokem do kopce. Za to psi zvlášť než se dostanu dál od civilizace to je jiný problém. Ti co jsou vidět sou v pohodě, ale jednou mě skočil ze křoví přímo pod přední kolo pudl a moje vyjížďka skončila asi po 5 minutách co sem vyrazil z domu. Doteď mě to připomíná díra na koleně tříčtvrťáků. Bohužel sem držel i pod krkem majitele toho psa, protože si ještě dovolil být na mě sprostý, že jezdím jako prase!!!!! Měl štěstí, že tam byl se ženou  a dětmi. A chudák pudl mohl doplatit krom mě, za jeho (jejich) blbost.

        0 0
    • Dalas  

      já sice nee, ale kolega-to když jsme už dávno kdysi jezdili silničky závodně-, jeli jsme parta asi 5 lidí, tak jsme si to při tréninku svištěli pěkně z kopečka a on jel první a z ničeho nic mu vběhla do cesty ovce a zůstala stát na pravé straně-ještě byl od ní daleko, tak myslel, že se jí vyhne, tak jel po levé straně a ovce se přemýstila nalevo, tak jel na pravo a ovce opět na pravo..jak to dopadlo si můžete domyslet :)) napálil to přímo do ní do těla :)) měl zohlou vidlici a asi menší osmici na předním kole a mám dojem že trošku odřený na rameni atak…ale mám to pořád před sebou, nebot jsem jel kousek za ním. První nám moc do smíchu nebylo, ale pak jsme se tomu smály ještě pěkně dlouho :)

      0 0
    • Motyll  

      Kde je Mastihuba??? Ten se předloni srazil s jelenem!

      0 0
    • mathasek  

      Já jednou srnky nahěl a bajku :D blbky místo aby zdrhali do lesa tak sem je asi 2kiláky naháněl po cestě :D

      0 0
    • r4d3k  

      Před cca 10-ti lety, jsem s tehdejší manželkou sjeli na silničkách Svojše a ohnuli to vpravo na Kašperky. Jak jsme se šplhali do kopce, tak ze svahu z pravé strany běžel směrem k silnici srnec, vběhl na silnici tak ve vzdálenosti 30 metrů před námi. Auto co jelo ze zhora ho nabralo a poslalo po silnice směrem na nás. Napálil přední kolo manželky a skončil ve škarpě. Přední videl v čudu, a tak jsem se se vrátil stejnou cestou na Kvildu pro auto a zbytek dovči jsme dojeli na MTB.

      Dobrý bylo, že když jsme se do toho kopce šplhali, tak jsme předjeli nějaké Holanďany. Potom když jeli kolem nás a srnce ve škarpě a auto už na místě nebylo, tak si jen prohlíželi manželky kolo a srnce a kroutili hlavama. Ani jsme jim to nezkoušeli vysvětlovat.

      0 0
      • dancing dog  

        Nejvíc se mi na tom story líbí „s tehdejší manželkou…“, ale i jinak dobrý. Já něco podobnýho zažil se psem, vlčákem, ale bylo mi z toho na nic, psy miluju… 

        0 0
    • Smazaný účet  

      Šelmíro, ty zvíře!!!

      0 0
    • hribik A1  

      jo a este o mne obcas hovoria, ze vraj ci som sa s konom zrazil… :-D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.