• Nehas

    Včera si takhle jedu domu vyšehradským tunelem (směr od centra), za tunelem uhnu ke straně, aby mě mohla auta předjet a nějaký frajírci v zelenym Favoritu po mě hodili nějaký jabko nebo co to bylo. Tak mě to pěkně nas…lo, šlápl jsem do toho a u Podolský vodárny je dojel (stály na červený). Jak jsem byl nas…nej tak jsme na sebe chvíli řvali a pak jsem jim urazil zrcátko. To zase naštvalo je a tak dva z nich vystoupili, zase jsme na sebe křičeli a šťouchali do sebe a pak jednoho z nich napadla zákeřná myšlenka a to šlápnout mi do zadního výpletu. Musím říct, že trefil dobře. Osma taková, že se kolo neotočilo. Na místě jsem to jakžtakž srovna a dojel domu. No nebudu to protahovat. Kelly'sáckej ráfek je na navyhození a tak jsem to vzal šmahem a objednal Mavic Crossride 06. Už jsem se stejně nějakou dobu odhodlával a takovejhle impuls jsem potřeboval.

    Anketa: Mělo by smysl v takovém případě volat policajty?

    1x
    4%
    0 0
    • mar_tin1  

      o to slapnutie si si koledoval, ked si im urazil zrkadlo… mali ste si dat po papuli a hotovo :)

      0 0
      • Nehas  

        Jo to pochopitelně uznávám, ale v tu chvíli jsem o tom nepřemejšlel tak jako teď. Kdybych o tom přemejšlel tak bych ani nezačal řvát na čtyři chlapy v autě. Nebejt to na rušný křižovatce tak tam ležím zmlácenej ještě teď. Tahle to odneslo „jen“ kolo.

        0 0
    • Treker  

      Já zase narazil na vola v sobotu v Jílovém když si to valím po kostkách dolů náměstím celkem svižně a celou dobu koukám na autobus který vyjížděl až nakonec vyjel na hlavní i když mě viděl … je větší no. Tak sme tam na sebe chvíli řvali na celý náměstí ale on nechtěl ven a já nechtěl pokládat kolo, tak jsem raději jel dál. Celkem jak sem byl nasr… tak to odsejpalo samo… :-) Takovou scénku jak píše jsem ještě nezažil ale muselo to být povedený :-)

      0 0
    • kankrlicek  

      Máš pěkný nick! :)

      0 0
    • Hejdik  

      Sem tam se mi stává to samé a abych pravdu řekl taky mě to dost vytáčí. Ale s blečkama nic nenaděláš,lidi se zkrátka chovají čím dál sprostějš a myslí si ,že jim všechno projde. Takovej vypatlanec si myslí,že nic tak hroznýho neudělal,ale že tím může způsobit vážnou nehodu a klidně za to můžou jít sedět. Nepřeju nikomu nic zlího,ale takový by si zasloužili,aby si ten svůj frajerskej rypák někde nabili.

      0 0
    • Gorgov  

      no v podstatě asi nemáš u policajtů šanci, pokud by třeba jejich řidič nebyl nalitej. Je jich víc, dosvědčí si, že oni po tobě nic nehodili, že sis je s někým splletl, a pak jim urval zrcátko -nakonec bys platil ty. Příště ukopnout zrcátko a rovnou jet, nečekat na ně.

      0 0
      • Ice-goofy  

        Dobra rada nad zlato ;)Ja teda musim rici, ze me si tyto prihody zatim vyhejbaj .. , ale radeji zatukam ;)

        0 0
      • Nehas  

        Jo jenže jak jsem je dojížděl na těch světlech tak jsem tam měl příliš těžkej převod. Nerozjel bych se dost rychle :o)

        0 0
        • Ice-goofy  

          Hold vzdy ve strehu ;)

          0 0
        • Gorgov  

          :) kdyz jedes sam, je to pri problemu s nejakyma idiotama vzdycky o hubu, kdyz sme jezdili ve ctyrech, bylo to vzdycky v pohode, nic si nedovolili. stačí rychle najet na chodník, většinou ho lemujou lampy, nedostanou se na tebe:)

          0 0
      • peky  

        souhlasím nečekat na to jestli se partě frajerů v hlavě probere že tě zmidlej. Urvat zrcátko nebo prohodit něco oknem pokud je to v tu chvíli možné a rovnou ujíždět třeba do protisměru po chodníku aby to nemohli otočit a dojet tě. Jinak si koleduješ o malér.

        0 0
    • Peslezedirou  

      Škoda, že jsi je objednal, mám jedny CR v bazaru staré cca pět dní.

      0 0
    • fluider  

      Tiež sa občas dostanem do konfliktnej situácie, taxikár, šofér MHD, šofér … Taxikárovi som chcel tiež niečo vyparátiť, lebo ten jebo si myslel, že na viacprúdovej ceste môžu cyklisti jazdiť len v najpravejšom pruhu po krajnici, a skoro ma zrazil. Lenže potom si uvedomím, že aj keby som mu čokoľvek urobil a stihol bezpečne odísť, nezmenil by som ho tým !!! A čo by bolo ešte horšie, kvôli mne by sa neskôr k inému bikerovi alebo obyčajnému človeku na bicykli mohol zachovať tak, že by si to odniesol nevinný človek.

      0 0
    • kesu  

      no zacal bych asi tim ze si mel jet po cyklostezce jelikoz podle zakona si ji povinnej uzit.jinak samozrejme je mi te vcelku lito ale ani nevim co v tydle situaci,kazdopadne clovek co po nekom jen tak neco hodi na silnici je u me debil.nicmene z pohledu ridice me lidi co prekazej na silnici kdyz je vedle stezka dost stvou coz ale nikoho normalniho nemuze vyprovokovat k nejakymu hazeni predmetu.spis ale obdivuju tvoji odvahu,v tom aute staci udelat jednu vlnu porpipade na cyklistu najet a mas dost velkej problem…

      0 0
      • Nehas  

        S tou stezkou to není tak docela pravda. Jako cyklista mohu vyšehtadský tunel překonat pouze po tram. kolejích jako auta. Pak taky v tom tunelu je třicítka a stejně jsem dobržďoval, protože auto předemnou jelo pomaleji.

        0 0
        • wewerka  

          Jako cyklista musis vyuzit soubeznou stezku. Takze pod mostem na kolejich jsi fakt nemel co delat. Jinak pri ceste od Vytone tam neni zadna cedule o sesedani z kola (v opacnem je), takze si to mohl klidne projet.

          BTW me by z urazeni zrcatka bolela asi hodne ruka, ale kdybych to udelala, tak bych hned zdrhla a necekala az vylezou :)

          0 0
          • Nehas  

            Značení na stezce tam cyklistům nařizuje aby se stali chodci. V ten okamžik je to dle mého názoru stezka pro chodce. Protože stezka pro cyklisty po které se nesmí jezdit na kole mi přijde trochu nelogická. Ale věřím že zákony a policisti by o tom jistě přemýšleli jinak.

            0 0
            • blue  

              obávám se, že tenhle tvůj výklad není správnej a asi bys s ním před policajtem neuspěl

              kromě toho mi přijde zrovna u vyšehradskýho tunelu mnohem bezpečnější na těch pár metrů z kola slézt, než se tam cpát mezi auta

              0 0
    • orca  

      něco podobného se stalo před časem u nás na vsi vyjuchané auto mla´doši se bavili a trefil dědulu jablkem docela přesně na lícní kost že mu vytriskla krev a vezli jsme ho do nemocnic.

      A jinak síla osobnosti je tohle přejít … možná si budeš připadat jako srab , ale to že někomu něco oplatíš nic nevyřešíš – leda to že za pár let se dostanem na úroveň asijských národů a krevní msty nás budou provázet desítky let až se tu všichny vymlátíme …

      0 0
    • Blade  

      Sorry, ale v tomhle případě seš blbec ty. Když už si měl tu potřebu urazit jim zrcátko(mimochodem dobrej nápad :-)) tak si měl ujet a nevybavovat se s nima dál…O to prošlápnutí sis koledoval.

      0 0
    • Dumbo  

      si husty ze si styrom idiotom v plechovke odkopol spetak… ja yb som to asi nezvladol :-) skoda len toho kolesa… nabuduce im este nieco hod do stiahnuteho okienka, pretoze v dnesnom svete naozaj plati kto do teba kamenom ty ponom dvoma :-) bol si v prave…

      0 0
    • Lance  

      kdyz jedes na tom kole, netvaris se tak jak v tom profilu ze ne?:))))

      0 0
      • Nehas  

        Ne ne to se tvářím drsně a neohroženě. :o)

        0 0
        • Hejdik  

          Ještě mě tak napadlo ,že jsi měl po nich taky něco hodit.

          0 0
          • black maniax  

            stačila by voda z flašky, ale asi jsi neměl, co?

            0 0
          • Nehas  

            Jasně zastavit, sebrat to jabko a švihnout jim ho do otevřeného okénka. To by mi taky přišlo nejlepší řešení. Má to ale jeden háček. Nejsem Olkyc abych je pak dojel. Už takhle to bylo tak tak. :o)

            0 0
          • André Vebr  

            Dokážu si to celkem živě představit. Bohužel, lidský xindl se mezi námi vyskytuje stále častěji a není proti němu prostředků. S hozenými jablky mám taky nějakou tu zkušenost, docela to i párkrát bolelo, taky mi jednou ve stoupání při jízdě ze sedla nějaký šikovný spolujezdec rozmáznul romadůr na sedlo (léto, asi 30st., no smrad děsný), nebo z dodávky malířů na mě bočními dveřmi cákali ze štětky vodu (taky v kopci, taky vedro). Když to uschlo, všechno bylo bílý. Všechno to bylo jen z rozmaru těch lidí, to jsou typy co musí všem za každou cenu škodit, dělat naschvály a velice se tím baví. Jak praví klasik, furt se něco děje a nic s tím neuděláš. Horší jsou zážitky kdy na mě mířili z auta zbraní, jen tak, ze srandy. To si pak člověk připadá opravdu naprosto bezmocný a chce se mu akorát brečet. Jednou se mi ale podařilo trefit motorkáře plným bidonem ve velký rychlosti (tak 130 km/h) rovnou do přilby. To jste neviděli ten tanec :) Jel proti a nacpal to na úzký silnici mezi mě a auto, měl jsem tam tak 20 cm, víc ne. Měl smůlu že jsem zrovna pil a počítal tak nějak s tím co provede. Škoda akorát že si neustlal, prevít. Znám případy kdy se i střílelo, holt za víc jak 20 let ježdění na kole toho člověk opravdu zažije hodně. Ale je fakt, že poslední dobou je toho nějak moc a nejde s tím nic dělat :( Občas si říkám – střílet, ale to taky není řešení. Respektive je, ale na jakou dobu, že?

            0 0
            • Hejdik  

              Však na každýho jednou dojde,ony ty boží mlýny melou.....

              0 0
              • Nehas  

                No jo něco na tom bude. Já urazil jedno zrcátko a hned mi to semlelo kolo. :o)

                0 0
              • peky  

                Proto buďme prasata celej život, v 70-ti nás to pomalu ale jistě semele! že?

                0 0
    • halo  

      podobny pripad, sli sme piati kamarati domov z trate a poceste do jedneho z nich hodil niekto z auta polku čízbugregu z mcdonaldu, chlapci mali pruser lebo asi o 50m chytili cervenu na semafore, samozrejmostou bolo ihned odrazene zrkatko + strasne vrieskanie, chalaniska vyskalaki z auta traja a sofer ostal sediet, to nemali, dostali pekne cez papulu a sofer len sedel za volantom…poucenie? → nedrazdit zjazdarov v chranicoch a fullface…

      0 0
      • Manas  

        :-))))

        0 0
      • Dumbo  

        tak to ma byt… silou na nich :-)

        0 0
      • Nehas  

        Jo jo taky bych si nechal líbit další čtyři bikery za zády. Klidně i XC. :o)

        0 0
        • marekvnoucek  

          Chlapci, já si někdy říkám, že řidičák teď dostane každý jelito. O to horší, že ta jelita jsou navíc dost agresivní. Nejlepší je, když předjíždí jeden kamion druhý a nekoukaj, že proti nim jede kdosi na kole. Mě se to stalo. No pak mě málem sestřelil ze silnice kamion naloženej ocelí. Prostě jsem šel párkrát do pangejtu a troufnu si říct, že už jsem se tak po pátý narodil. To jsem možná ještě skromnej..Tak nezoufejte..Jak se říká, na každou svini se vaří voda !!

          0 0
          • Dumbo  

            keby niesol hlinik tak to by ma nasral… ale ocel je ocel :-)

            0 0
    • karf  

      ja ti hrozne fandim, aspon meli starost se zrcatkem a museli to resit, priste treba jabko nehodi, kdyz jim to neproslo tak hladce, i kdyz tvoje ztrata nakonec byla vetsi…

      P.S. policie nic nezmuze, kdyz nase zakony chrani zlocince – moje presvedceni se hoooodne blizi anarchii

      P.S.S. myslite ze mi to brzo admin smaze ? :)

      0 0
      • Sobi  

        Nebo spíš ani nechce… Často jsem s nima ve styku! ;-)

        0 0
      • Sobi  

        Ale je fakt pravda že zločinec či pachatel či hajzl má víc práv než poškozený! Fakt nechápu tenhle systém!

        0 0
        • makki  

          to nechépe nikdo…holt systemický myšlení hadr

          0 0
          • Sobi  

            Fakt hodně v práci přicházím do jednání s úřady, policii atd. a je fakt hrozný… jsou dvě varianty:

            1. blbej zákon, se kterým ač by osvícený úředník chtěl něco provést nic nejde…
            2. když už je zákon rozumnej tak tam sedí idi.t s razítkem který má abs moc…

            Prostě vždy je to špatně!

            A myslet si že to jednou bude lepší je fakt…Anarchie!

            0 0
            • makki  

              to mi povídej…absolutní souhlas

              0 0
              • Sobi  

                Vždy mi to připomene tu hlášku toho policajta z filmu Horem Pádem: …my se už tady ničemu nedivíme…

                0 0
            • makki  

              jedeš přes dva kopce???marathon

              0 0
              • Sobi  

                Samozřejmě! :-) Super závod… naposledy jsem tam dělal fotografa a teď konečně pojedu! „562“

                0 0
                • makki  

                  noooo, bude to můj první závod,tak uvítám jakékoliv postřehy…bojim bo­jim

                  0 0
                  • Sobi  

                    Jak říkám já jsem ho nejel, ale zažil jsem atmošku z druhé strany, bylo to fakt super… právě proto jsem se rozhodl že to letos pojedu! Je to můj první závod v životě! Fakt se moc těšim! :-) Neboj! Bude to určitě v poho! :-)

                    0 0
                    • makki  

                      jeee můj taky.hned mam lepší pocit,že je někdo na tom jak já

                      0 0
                  • karf  

                    muj to byl taky pred 2 lety prvni zavod – jela jsem to na damskym trekingovym kole s rachtajicim nosicem :) a desne me to nadchlo na zavodeni – zadny dramaticky prevyseni, zadny mega technicky pasaze a nekdo ti ukaze primovy trajliky :)

                    0 0
                    • makki  

                      to už se těším…mám ráda trochu adrenalin,tak doufám,že se dočkám,když už vynechám každoroční degustaci oblíbeného moku (vínečka)

                      0 0
                    • Sobi  

                      jj právě proto to chci zkusit! Mě to taky nadchlo! Takže tentokrát tam budu s číslem! Už se fakt moc těším! :-)

                      0 0
                • makki  

                  jejda,tak se sejdem na startu:-))) teda spiš minem

                  0 0
                  • Sobi  

                    Já pojedu na pohodičku v zadu, chci si to užít a ne chrtit! :-)

                    0 0
                    • makki  

                      já ještě nevim,uvidim jak mě to strhne…netroufám odhadovat

                      0 0
                      • Sobi  

                        Já se znám… a navíc zase nejsem takovej borec, letos zatim jen 469 a s tím se nedá moc závodit! :-)

                        0 0
                        • makki  

                          njn já jen 630,takže podobný vyhlídky.ale těžkou hlavu mi to nedělá:-)))…spíš doufám,že navážu nějaký styky:-)))(s floutky z UL apod.)

                          0 0
                          • Sobi  

                            S flotky jsme floutkovali tenhle víkend a v poho… chceme tam zůstat na pařbu do ne a druhý den to dát znovu pod vlivem! :-)))

                            0 0
            • karf  

              pripadne synteza – osviceny urednik ma nad sebou i.ta s razitkem a pravem VETA

              0 0
              • Sobi  

                Klasický případ na ŘSD!

                0 0
                • karf  

                  jen zadna jmena :), a co je RSD – Racky Srazit Dolu ?

                  btw: na P2K jedu kratkou a ty?

                  0 0
                  • Sobi  

                    Ředitelství silnic a dálnic!

                    0 0
                  • Sobi  

                    Ale s těma racky to zní taky dobře! :-))) Krátkou taky… prostě pro radost :-)

                    0 0
                    • karf  

                      to bylo mysleny Řácky Srazit Dolů, a bezte se s makki tesit do jinyho dredu – nekde tu byl primo o tomhle zavodu :)

                      0 0
                      • makki  

                        tady je někdo dotčenej

                        0 0
                        • karf  

                          neee, jenom je tam o tom toho vic, vic hodnotnych podnetu a podnetnych hodnot :) dyt je za tim smajlik, dotcenej je az ted :)

                          0 0
                        • karf  

                          a taky ho posunete nehoru :)

                          0 0
                      • Sobi  

                        Když mě se to těšení líbí! :-)

                        0 0
                        • makki  

                          mě taky,ale radši vyklízím pole neb dotčeny lidi sou nebezpečný:-)))

                          0 0
                        • makki  

                          mě taky,ale radši vyklízím pole neb dotčeny lidi sou nebezpečný:-)))

                          0 0
    • rass  

      prvnimu hlavu blembou, poradne upravit nosanek, hlavne netrefit se do skviry druhymu proslavnout pajsl tretrou

      0 0
      • karf  

        aaaa, druhej caknoris, superman nosi tricko s cakemnorisem a caknoris nosi tricko s rassem :-)

        0 0
    • L_i  

      Teda sorry za zkažený hlasování, já čet měl jsi jim urazit zrcátko (taky by nebylo špatný zavřít hlavu do dveří!). Policajty nevolat!

      0 0
    • Frankie  

      Po me vcerejsi zkusenosti bych se pridal k tem, co rikaji, ze jsi mu mel urazit to zrcatko, pripadne jeste hodit dlazku do okynka a ujet… Sam bych to asi neudelal, ale asi bych o tom jeste dlouho premyslel :)

      FV

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.