• Kami

    Čau!

    nenajde se mezi vámi soustružník, který by si našel čas na malou fušku? Velké firmy bohužel nerady dělají kusovou výrobu a žádného menšího soukromého soustružníka neznám. (materiál hliník, průměr obrobku 5cm a tloušťka 1cm, výkres zašlu mejlem)

    Dík a sorry za offtopic

    0 0
    • danny.key  

      Ahoj jednou mi dělali vložky mezi tlumic a rám v Modřanech, na mapě je to jakoby před modřanama napravo od videnskej,asi nějaký strarý jzd pokud si pamatuju. Udělal mi to rychle levně a řek bych, že jsou tam šikovný. Dole máš mapku snad to pomůže. Fakt už nevim.

      0 0
    • Patar  

      Ostopovice , Nová ul.6. Důchodce Vlastik. Naproti přes cestu bydlí Svorada.

      0 0
    • romachain  

      Přátelé, POMOC! (Ne)povedlo se mi strhnout vnitřní závit ve válečku z páčky Wolftooth Remote. Soudruzi to udělali z bláta a potřeboval bych to vyrobit nové, ideálně železné (ocelové). Je to váleček s vnějším průměrem 6,4 mm a vnitřní dírou se závitem M4. Výška válečku je 9,3 mm a je v něm navíc díra kolmo na osu se středem 2,9 mm od bližšího okraje (6,4 mm od vzdálenějšího okraje) opět v rozměru se závitem M4. Mít materiál a příslušné nástroje, udělám si to, bohužel nemám ani jedno. Prosím pomozte, potřeboval bych to zprovoznit. Su z Brna, najde se šikovná hodná duše s příslušnýma potřebnýma věcma a zachrání mě? Nechci to zadarmo, hlavně pokud možno co nejrychleji…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.