• almafo

    Zdravím všechny,

    chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vás nemá náhodou zkušenosti s touto sedlovkou – http://www.kupkolo.cz/…Al_5384.html

    Popřípadě můžete uvést její klady, či zápory – za každou reakci budu vděčný. Pěkný zbytek den.

    0 0
    • TC  

      By mě zajímalo, jestli tenhle OneBolt drží krapet líp než klasika.

      0 0
    • tovin  

      Ahoj, ozivuju tohle vlakno s prosbou o radu. Potrebuju si koupit sedlovku 31,6/400mm. Vaham mezi dvema. Muzete mi rict duvod, proc brat tu drazsi, resp. nebrat tu levnou? Tech par gramu navic pro me nehraje roli. Vazim 75 kg, takze s pevnosti asi taky nebude problem.

      Ritchey Logic

      Ritchey PRO

      Predem diky za reakce.

      0 0
      • Vilém  

        Pokud vybiras pouze mezi temato dvema, tak bych osobne vzal radsi Pro. Je z jednoho kusu, nemuze ti zlobit spoj trubka, zamek. Trubka ma vevnitr ovalny profil a je tim padem o neco lehci.

        0 0
      • deekay  

        Ta drazsi je z jednoho kusu, cemuz bych veril vic nez dvoudilne. Navic u ni pisou, ze je kovana, ta levnejsi je pravdepodobne trubka spojena s odlitkem ve vrchni casti zamku. Takze asi nejaky rozdil v pevnosti a vydrzi tam bude. Skoda ze nemaji, Ritchey comp, je to o jedno nizsi rada, mohla by byt levnejsi a je taky z jednoho kusu.

        0 0
        • tovin  

          Dik za rady obema. „Comp“ mam na kole, ale bohuzel 350mm. Kouknu se, jestli ji sezenu nekde jinde. Jinak pujdu do te „PRO“.

          0 0
    • lukeenho  

      Zdravím,

      poradil byste mi někdo prosím, jestli k této http://www.kupkolo.cz/…lesk_z91535/ sedlovce bude pasovat sedlo z Giantu Trance X4 ? Trochu mě vyvádí z míry to co tam píšou o ližinách, myslel jsem si, že to je všechno univerzální a nerad bych sedlovku kupoval zbytečně.

      Díky za pomoc

      0 0
      • Vilém  

        A co na nich pisou? Co tam mas za sedlo?

        0 0
        • lukeenho  

          Na webu kupkola právě píšou „fixační systém je určen pro ližiny s průměrem 7mm (Ritchey), pro sedla s carbonovými ližinami Selle Italia 8×8,5mm nebo Fizik 7×9,6mm je nutné dokoupit odpovídající 1-bolt kit“

          Já mám původní sedlo od Giantu ještě, s tím jsem relativně spokojenej, ale sedlovka mi padá a má už asi vyžvejkaný vroubky, co držej polohu, tak potřebuju novou a vyhlídnul jsem si tuhle Ritchey … jen nejsem moc moudrej z těch průměrů ližin

          0 0
          • Kouba_2005  

            Z toho popisu bych to pochopil tak, že pokud máš sedlo s carbon ližinama od Selle nebo Fizik, tak potřebuješ „adaptér“. Pokud máš jakékoliv jiné sedlo s ližinami 7mm, tak nepotřebuješ nic. Já mám v tomhle systému sedlo Ritchey Biomax WCS a drží to bez problémů bez jakýchkoliv potřebných dodělávátek.

            0 0
            • Smazaný účet  

              záleží, jestli „ližina“ je od „lízat“ nebo „lyže“ ;-)

              0 0
              • Japhy  

                V tomhle případě žádné koťátko nechcípne, ližina je od slovesa líhat.

                0 0
                • Rychlej turista  

                  Tuhle teorii už jsem slyšel, ale nějak si to nedovedu odvodit a to neberu v úvahu, že i toto samotné slovo je někdy z hlubokého jazykovědného pravěku a dnes se už nepoužívá :-)

                  0 0
                  • Japhy  

                    Jedu říkáš? Do kávy! A mně se zdála jakási ztuchlá. Proč seš na mě taková zlá, Maryšo? Co nemůže bét u nás jináč? Tak jsem si sliboval, že až budeš mó ženó, všechno pro tebe udělám. A zatím, podívé se na mě, podívé se na sebe. Na hromech líháme, na hromech vstáváme. Musí to bét, Maryšo?

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.