• tulda

    Zajímal by mě váš názor na tenhle náboj (osobní zkušenosti, neosobní zkušenosti atd.) http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

    0 0
    • Pekáček  

      No není slušné odpovídat na otázku otázkou, ale proč tenhle?

      0 0
    • Unca  

      Je to už hodně dlouho (tři roky?), co si na nich kámoš nechal vyplíst kola. Točili se pěkně, ale okamžitě na nich (na obou) byla vůle. Reklamoval to a dali mu tam pak radši ty od SRAMu. Je to ale dlouho, teď jsem se na ně taky koukal a taky by mě zajímalo, jestli má někdo jiný zkušenosti.

      0 0
      • Pekáček  

        Co sem viděl, tak ty od Sramu jsou v pohodě. Ono asi nejsou ložiskáče jako ložiskáče. Kdo jste kdysi jezdil na tuzemských ČZ tak víte co myslím. Vakl, mezi osou a ložiskem a nešel odstranit. Teda můj názor na náby je pořídit si Deore nebo LX (já vím, to má každej), ale jsou na to náhradní díly a s trochou šikovnosti budou sloužit dlouho. Dnes jsem měnil vazelínu na všech třech bikách, všichni mají náby Deore, stáří cca 2 až 3 roky. V zadních byla sice po sezóně černá vazelína, ale jinak vše v pohodě, žádné opotřebení. Kdo na to má, a? si koupí XT nebo XTR. Řadím sice Sramem, ale náby a pedály jedině Shimano.

        0 0
        • zirecek  

          ja bych si uz dozadu Deore nedal, ted mam LX a nesaham na nej vubec – jen kdyz cistim spice, :-)

          0 0
          • Pekáček  

            Snobisto :o) Najezdím víc než ty a náboje drží! Ono by se to točilo dál, ale údržba je potřeba, v autě si taky vyměníš olej, nebo ne?

            0 0
            • zirecek  

              Jestli najezdis vic, to nevim. Deore predni naba – ohla osa. Zadni naba, kupodivu klasicky problem s orechem jsem nemel. Ale nejak se vytratilo tesneni od orechu, takze naba v podstate sestrotovana. Urcite se o Deore musis starat vice nez LX, to mi nerikej. Mluvil jsem o Deore 2000.

              0 0
              • Pekáček  

                No při generálce jsem koukal že plechová prachovka u ořechu je krapet ošoupaná, otázka času kdy zmizí :o))) Ale jinak dobrý, asi jseš větší tvrďák než já :o))) PS: ten předek, nebude to absencí odpružený vidle? ;o)

                0 0
    • Mamut  

      Zisti si, ci maju stelovanie vole, ktora v loziskach casom vznikne. Aby sa to nemuselo riesit iba vymenou lozisk.

      Dalsie moznost mas Authora (mam ho pol roka, zatial je uplne v pohode)

      0 0
    • Vilém  

      Kamos ho vozi,ale velmi brzo vznikla vule v orechu,na funkci to vsak nema vliv.Alternativa jsou SRAM 9.0 alias M9000.Vozim je uz dost dlouho a neni zadny problem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.