Schwalbe Rocket Ron Evolution 26x1,85

14 nepřečtených
  • pajo26

    Jezdím na terénní koloběžce. Vpředu jsem doteď používal Schwalbe Rocket Ron EVO 26×2,1 kevlar a byl jsme spokojen. Teď potřebuje vyměnit a narazil jsem na Schwalbe Rocket Ron Evolution 26×1,85. Myslíte že ta šířka bude mít vliv na rychlost?? Pokud je tam šance, že to pojede rychleji, šel bych do něj. Nebo je to zanedbatelné? Jezdím na lesních cestách a šotolině. Děkuji.

    0 0
    • borda  

      Ten plast bude spis delanej do bahna, ze je tak uzkej. RoRo na to ma i do cela sikovnej vzorek. Jinej smysl me nenapada. Kvuli rychlosti to nebude a nebude to rychlejsi.

      0 0
    • novcze  

      má někdo zkušenosti s tímto pláštěm na bajku?

      0 0
      • zderes  

        Také bych se k dotazu připojil. Dnes jsem klukovi obul ron tlr evo 2,1 a jsou to na malé kolo pěkné balony! Původní Hutchinson Black Mamba2,0 byly akorát. Ty Rony bych tam chtěl, bohužel se nedělají 2,0. Dělají se 1,85. Dají se srovnat s původníma 2,0 HBM? Když 2,1 jsou na tom kole fakt balony? Nebo to bude úzký moc? Na fotce je videt i jak jsou vysoký ve vidlici. Díky za reakci.

        0 0
        • scalar  

          Tady máš reálné foto těch RoRo 1,85".

          0 0
          • zderes  

            Víc než pláště mě zaujalo to kolo :-D Dotyčný na těch pláštích ještě jezdí?

            0 0
            • Mikiviki  

              Na těch pláštích už nejezdí, krom váhy žádná výhoda proti 2,1. Dcera je jezdila, proti 2,1 se hrozně rychle sjížděli, větší počet defektů a tolik netlumí(jsou nižší) znát to bylo především na pevné vidlici. Pokud by jste měl nikdo přesto zájem mám 2 ks téměř nových.

              0 0
        • alinceb  

          RoR2.1 jezdí manželka na ZTR Crest jako bezduše a zrovna včera jsem si říkal, jaké to jsou užovky…:)

          0 0
          • scalar  

            Nedávno jsem nouzově hodil na kolo, kde mám Maxxis Crossmark 2,1", dopředu Rocket Ron 2,1" a vypadalo to, že mám jedno kolo 26" a druhé 27,5", nedalo se s tím jezdit. Odtud asi bere Schwalbe Ty své super hmotnosti plášťů.

            0 0
          • zderes  

            Já to mám na nejmenším rámu 26 co se dá sehnat. Na té fotce je to vidět jak se to tak tak vleze. Zajímalo by mě jestli ta vůle není už moc malá, že bych to nechal jen na předním kole.

            0 0
      • wego1991  

        kupoval sem ho v letě jako náhradu za sjetý zadní plášt (29 × 2.25 tuším). Držel pěkně v terénu, ale oproti předešlému Continental Race King dost malá výdrž. Continental vydržel zhruba 3.000 Km vpředu a 3.000 Km vzadu, kdežto RoRo měl za sebou necelých 2.000 Km a vypadal že vydrží max dalších 500 Km a byl by zralý na výměnu (to už sem ale kolo prodal). Znova už bych do něj nešel.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.