• Bulda

    zdar, tak kdopak letos jede? dlouhá má mít 209km na dýlku a 7km na výšku :)) a je to jeden okruh …jestli nás bude dost, tak bysme zas chtěli zkusit jet slowmotion tým (minule jsme nakonec byli čtvrtí), přihlásíme ho zas pod názvem Loneliness of a long distance rider, takže se do něj při přihlašování zaregistrujte a pokud víte o někom dalším, kdo jede, tak mu dejte vědět, ceny jsou docela zajímavý url""www.trop­hy.at/show_pa­ge.php?pid=188­":http://www.trophy.at/show_page.php?… tým může mít neomezeně členů, ale bude vydáno max. 100cen, sčítají se časy strávené na trati, takže nejlíp aby všici jeli dlouhou a/nebo pomalu :)) více zde www.salzkammergut-trophy.at/show_page.php?…

    Anketa: jedete?

    209
    8x
    36%
    110
    13x
    59%
    53
    1x
    5%
    24
    0x
    0%
    0 0
    • Bulda  

      aha, tak už jsme zaregistrovaní, TÝM č. 31!! www.mountainbike-challenge.at/…_wertung.php nechali to tam z minula …ty dresy vypadaj pěkně :)) sice by bylo nejlepší se přidat ke slovákům (10 – The Slovak Snail Highlanders, je jich dycky jak psů, minule i nějaký poláci atd. a dycky vyhrajou, švindlíři :)), ale my se přeci nedáme a budem bojovat, ne :))

      0 0
      • heretik  

        Já bych řek, že jim tam visí stránka z minula, že to prostě byli líný smazat… Slováků bylo jak psů, ale jasně nejvyšší průměr času na závodníka jsme měli my ;-P

        0 0
        • Bulda  

          no vidíš, to jsem nepočítal …sme prostě dobrý, no :))) možná to tam nechali schválně, aby si ušetřili práci, já ted na beskydu taky našel v seznamu náš tým z roku 2005 :))

          0 0
      • heretik  

        Uděláme tomu pořádnou reklamu, ne jako loni na poslední chvíli, a vyhrajem :-P A bude ultimátně vyřešená otázka B-F dresů, kdo pojede, bude ho mít, vepředu bude bike-forum, vzadu pak loneliness of a long distance rider!

        0 0
        • Bulda  

          no, to už je v jednání, on se karliner snad brzo ozve a hodí sem návrh loga Loneliness… až bude hotový, už ted je moooc hezký sice to maj bejt jen trika, ale což, tady nahoře bliká banner na dresy.cz :)) Loneliness ......powered by bike-forum :)))

          0 0
          • karliner  

            Milí rideři, logo je připraveno (dávám přednost hornímu návrhu z důvodu širších možností využití), je možno ještě podiskutovat o barevné kombinaci, takže kdo se chce vyjádřit, ať tak udělá. Dresy se do Salzky vyrobit nestačí, trika snad ano.

            0 0
      • digidaq  

        Jedu kilo. Berete ještě do Slow motion? Stačí nahlásit při prezentaci název teamu?

        0 0
    • heretik  

      Vlastně nám ke třetímu (nebo dokonce i k druhýmu) místu bývalo stačilo, kdyby tě nespravedlivě nediskli, že jo…

      Jinak koukám, že letos je těch cen nějak strašně moc… až do desátýho místa, a pak ještě pár dalších, třeba z dvacátýho místa pěkná nožní pumpa…

      0 0
    • Greyhound  

      Já letos zkusím dlouhou takže pokud správně chápu, že u slowmotion nejde o rychlost, hlásím se – já se rozhodně nikam nepoženu :-D

      0 0
      • heretik  

        Popravdě, protože se nás 100 určitě nesejde, tak je dobrý i každý, kdo pojede dětskou trasu (časy se sčítají). Ale jinak jeden člověk z dlouhý (200) je lepší než 5 turistů na ultrakrátký, a navíc to líp vypadá – minule jsme v asi 13 lidech měli větší čas než tým s 40 členy, nebo kolik těch němců bylo.

        0 0
        • karliner  

          Taky jsem se na ty stovce sakra snažil, abychom ve slow-motion uspěli :-))) Jinak do Loneliness of a long distance rider mám (mimo B-F) 6 stovkařů a jednoho, co si to chce užít pořádně a nezná loňský okruh :-)

          0 0
    • Beeda  

      az na ten angl. nazev… dam tam lidi on nas..

      0 0
    • jecnak  

      Muzes si u me udelat carku.

      0 0
    • přišlapávač  

      Slowmotion platí jen pro ty co jedou dlouhou nebo megadlouhou? A když už jsem přihlášenej??

      0 0
      • Bulda  

        platí pro všechny, viz heretik výše, časy se prostě jen sečtou at jedeš jakou jedeš, jen musíš bejt členem týmu, minukle se to dalo změnit po tom, cos dotal to přístupový helso mailem a mohs tak ke svejm údajum (cca 14dní předem přišlo to heslo) nebo jim polsat mail, já minule poslal jeden za všechny a bez problémů

        0 0
    • lempl  

      tak jasne ze jedu;) a pripiste si me i doto slow motion;) jen me fakt se*e ze jak sem povaha obetava:( se kousnu a prijedu po limitu;)
      mrzime ze si nebudu moct zazavodit..... (konecne mam objektivni vymluvu -uz sem myslel, ze…)

      0 0
      • heretik  

        Co to zase meleš?

        1. Pokud vím, loni byl ten limit hodně „soft“, například jedna dívčina na 200km trati dojela asi půl hodiny po limitu, a nejen, že ok, ještě byla na bedně (jediná v kategorii :-P)
        2. Už jsem psal, důležitější je počet, než to, jestli si dáš někde o housku navíc a přijedeš o čtvrt hodiny později – jinými slovy, klidně můžeš závodit, na nic se nevymlouvej a ujeď dlouhou za 10 hodin. Pořád to bude do slowmotion větší příspěvek než někdo s třema hodinama na padesátce (ale i ty budou dobrý)
        0 0
        • McBlacky  

          si to dvoukilo se soft limitem zkus sám :) jako každá holka co to dá je fakt hrdina. jsem kluk a měl jsem dost…

          0 0
          • heretik  

            O tom žádná, obdivuju všechny, co to dojeli, nejen holky :-) A jak tu zkoušel Bulda vysvětlit, tím „soft“ nebylo myšlený, že byl ten limit nějak komfortní, ale to, že nebyl přísně dodržovanej.

            No a jestli nebude hnusně, tak si to letos fakt zkusim. Ale po pár závodech v bahně (naposled letošní Malevil) mám pocit, že v takovým počasí 200 jet fakt nechci.

            0 0
            • Bulda  

              jenže tam žádný bahno vpodstatě neni, nemá z čeho bejt, je to jen samej slizkej kluzkej vápenec (nebo jinej slepenec :))

              0 0
            • Bulda  

              jenže tam žádný bahno vpodstatě neni, nemá z čeho bejt, je to jen samej slizkej kluzkej vápenec (nebo jinej slepenec :))

              0 0
              • jecnak  

                Vsak na Malevilu krome asi 2 mist taky ne :-P

                0 0
                • Bulda  

                  jo, jedno misto byl muj xicht a druhy cely kolo :)))

                  0 0
                  • jecnak  

                    ale v podstate jsi byl cistej :-P

                    0 0
                    • Bulda  

                      jak taky jinak z takovyho ocistce :))) …dusevne urcite, poslednich par km to byl slusnej tunel, jako bych jel ve vakuu :))

                      0 0
        • Darkson  

          jak píše blacky, zkus si ten „soft“ limit zajet, frajere

          0 0
          • Bulda  

            však mu nenadávejte, už je přihlášenej (už to je u nekoho kus hrdinstvi) a hlavně jste to nepochopili -limit byl 16hodin a oni zarazovali do vysledku i ty, co to jeli treba i 16,5 tzn. zo ten limit zas tak tvrde („hard“) nedodrzovali

            0 0
    • jecnak  

      Asi to chodi vsem ucastnikum, ale treba i pro ostatni jen tak pro zajimavost:

      10th anniversary Salzkammergut Trophy – New Course!

      209 km – 7000 change in altitude – one lap

      The Salzkammergut Trophy – Austria's biggest MTB Marathon – celebrates its 10th anniversary on July 14, 2007. On this occasion the „original course“ will be signposted throughout the whole „Inner Salzkammergut“! The first half of the extreme distance runs from Altaussee to Bad Ischl and back to Bad Goisern. It remains almost unchanged and is therefore identical with the UCI Marathon WM course of 2004.

      However, instead of a second lap the course will continue again through Obertraun, Hallstatt und Gosau like in the years from 1998 until 2003. There will be also some totally new legs as for example the new build bikeway along the East bank of the Hallstätter lake as well as a new bike passage between the Hallstätter Salzberg and Rossalm towards Gosau so it's not necessary anymore to carry one's bikes. The course leads through the UNESCO World heritage region Hallstatt-Salzkammergut – one of the most unique and spectacular areas in Europe. Highlights of this course are the Dachstein Mountain ridge and the track through "the Ewige Wand” – the Eternal Wall.

      The Trophy B-distance has been now completely relocated to the new course and is going to be about 110 km long. The well established 24km and 53km short courses remain unchanged.

      For downloading the map of the new courses please see the Trophy homepage. Registration is still possible!

      Gary Fisher at the start! Well, without Gary Fisher there would be no Salzkammergut Trophy. The inventor of mountain bike will tackle the 110 km course of Austria's biggest marathon celebrating its 10th anniversary.

      Although Gary had broken his ankle beginning of October, he is still a red-hot favorite within the "age group 4”. However if he should miss a spot on the podium, Gary will be still on the stage presenting the trophies to the winners of the 110 km and 209 km courses!

      Be sure to check out Gary Fisher's newest bikes at the expo area Friday and the whole day of Saturday; Gary is also more than happy to sign autographs for his numerous fans.

      www.fisherbikes.com

      More Information:

      Salzkammergut Mountainbike Trophy, 14. Juli 2007

      ASVÖ MTB Club Salzkammergut Kirchengasse 4 A-4822 Bad Goisern

      office@trophy.at www.salzkammergut-trophy.at

      0 0
    • nadrazak  

      tak sem se taky prihlasil. jedu dlouhou – muze nekdo z ucastniku predchozich rocniku napsat, jak je to s obcerstvovackama, povrchem, technickou narocnosti trati, kolik lidi jezdi dlouhou a pripadne nejaky rady do zivota? vim, nejlepsi je jezdit a jezdit, ale letos skoro nic – da se to ujet skoro z voleje? jak nakonec vypada trat? shodna se 100km, ale navic je tam nekolik pytlu?

      dik

      0 0
      • goood  

        Loni jsem to jel, takze ti muzu popsat lonskou trasu, ale letos co vim, tak se nejedou dva okruhy. Povrch jsou prevazne siroke sotolinky nebo asfalt. Asflat hlavne do kopce, ale zas to jedes na nejmensi pilu pul hodiny (aspon ja teda). V nekterych vyjezdech byly i volny kaminky, tak se to dost sypalo. Sjezdy nejsou nijak zvlast technicky narocny, ale nektery jsou po vapencovych kamenech, ktere kdyz namoknou tak je to skoro sebevrazda po nich jet, nevis kam ti to ustreli. Posledni sjezdik byl loni skoro trialovej, ale dalo se to sjet skoro cely. Dlouhou loni jelo asi 150 lidi, startuje se v 5 hodin rano. V druhem okruhu uz jedes se spoustou stovkaru, takze sam tam urcite nebudes :) Loni jsem to jel na dojeti, takze jsem zvolil vlazne tempo a casovy limit jsem stihnul a jeste jsem mel asi pul hodiny k dobru :) A to jsem to po prvnim okruhu chtel zabalit, protoze jsem mel hrozny krece. Ale asi po 15 minutach me projizdejici kamosi psychicky podporili a dojel jsem i druhy okruh, i kdyz skoro cely ve stoje :) Co se tyka obcerstvovacek, tak tam maji nejaky ovoce, nejakej divnej jontak, pak tam meli nejaky mlecny koktejl, susenky, pivo, vodu. Myslim ale ze tam nebylo nic slaneho – zadne pecivo ani salam nebo syr. Osobne jsem byl z obcerstvovacek docela zklamanej, ale mozna to bylo taky tim, ze to vsechno vyzrali lidi pred nama :)

        0 0
        • McBlacky  

          tak tak. Jídla mizerně málo. teda v prvním kole bylo i snad nějaká polívka ale ve druhým už téměř nic – hodně špatný. Když ti začně docházet a chceš se někde stavit na jídlo a zrovna nic nemaj :( mě na jedný občerstvovačce rozebrali tím že neměli vodu, jenom ionty.

          jinak se to dá jet na jednu flašku, litr nebo sedmičku. Nemá smysl tahat sebou dva bidony do těch kopců. Občerstvovaček je dost.

          0 0
          • Beeda  

            tak specialne v tech kopcich a v tom lonskem horku bych ty dva bidony nepodcenoval..

            0 0
            • jecnak  

              Taky si myslim, navic stavet na kazde obcerstvovacce, respektive resit bidon…

              0 0
              • jonti  

                Tiez si myslim, ze je treba brat 2 bidony, kludne pollitrove. Ak mas len jeden, tesne po obcerstvovacke ho stratis a 20km sa pecies v kopci bez vody… Este moja otazka, ak je sucho, je to v pohode na Fast Fredy s NT, alebo radsej brat bezdusove Pythony? Su tak tazke tie zjazdy. Idem len kilo.

                0 0
                • jecnak  

                  Ja jedu na, hm to je dilema. Ja ti nevim jaka bude letos trat. Kazdopadne loni to bylo na Fredy.

                  0 0
              • McBlacky  

                ze začátku podávali plný, a v druhým kole teda jsem stavěl na chvilku na všech.

                0 0
          • Greyhound  

            Hmmm, tak to jste mě vůbec nepotěšili-jestli to ujedu závisí především na tom jestli budu schopen dostatečně doplňovat tekutiny. S takovým výběrem abych si den předem někde po cestě poschovovával záchranný balíčky s kolou a něčím slaným… :-//

            0 0
        • tulda  

          No ty sjezdy mi i za sucha přišly dost o hubu. Dost často stačilo malý ustřelení předku a člověk by letěl hodně hluboko do údolí :-)

          0 0
      • goood  

        BTW nejel jsi letos nahodou Selu ? V tom singliku na 15.km za mnou nekdo najednou vykrikl: „Kde je nadrazak ?“ :) A ted koukam ze na BF je nick nadrazak :)

        0 0
    • heretik  

      A co letos doprava a ubytko? Pár lidí, co mělo jet, vyměklo, takže jsem aktuálně sám – sháním tedy buď místo v autě, nebo zhruba dvě nabízím. Pokud jde o ubytko, loni jsme bydleli v malým penziónku v Hallstattu, s výhledem na jezero, ale když jedu bez ženy, tak romantiku nepotřebuju, navíc vzhledem k brzkorannímu startu by se možná hodilo něco přímov Bad Gasteinu…

      0 0
      • karliner  

        Dopravu budeme řešit až v týdnu před startem a jede nás celkem 7 a pravděpodobně 3–4 autama, takže místo by být mělo, ale nespoléhej na to radši. Co se týče ubytování, letos to je nějaké narvané, rezervoval jsem penzion v Au (4 km na start) v únoru a měli poslední 4 volná místa (vloni byl poloprázdný).

        0 0
      • Bulda  

        zhruba pro mě a pro ječnýho :))???

        0 0
        • heretik  

          Jestli se ptáš na místa v autě, tak klidně, to by bylo úplně super:) (předpokládám, že se chystáte na dlouhou) Jak jste na tom s ubytkem?

          0 0
          • Bulda  

            bike camp? jinak ??????? :))) …nějakej most najdem, ne :))

            0 0
        • jecnak  

          Zavolej Lemplovi, dopravu uz mame, misto pro tebe by se asi taky naslo.

          0 0
      • Trance  

        Cus, nahodou nemas jeste fleka v aute,co? Nebo nevedel bys o nekom? Mne ted padla doprava.. :-( a kdybys vedel o nekom, kdo by to chtel objet za kamose, co nemuze jet…H.

        0 0
    • RADO77  

      Bohužel letos jet nemůžu. Jsem ale přihlášený v rámci Marathonmanna na 100km trať a dávám tímto k dispozici za rozumnou kompenzaci. Kdyby měl někdo zájem dejte vědět.

      0 0
    • digidaq  

      Jak je to s těma čipama? Na webu píšou 40 TEURO záloha a 5 půjčení… Znamená to, že můžu jet i bez čipu nebo si přinýst vlastní? Jak to vypadá v tom bike campu? Plánujeme příjezd okolo 8 hod. večer. Myslíte, že bude volno. Mají tam sprchy?

      0 0
    • Meesha  

      tak ani letos (snad popate uz) se nezucastnim. Letos mi v tom brani pud sebezachovy :-) Kdyz to vyjde resp. nevyjde neco jinyho, tak se prijedu podivat.

      0 0
    • jonti  

      Ponukam moje miesto na 100km, zial kvoli zraneniu zrejme nebudem moct ist. Ked tak sa ozvite na icq alebo 776247243.

      0 0
      • Medunka  

        Co si delal?

        0 0
        • jonti  

          Spadl na bruslich, 6 stehu na kolene, od vcera jsou venku, ale noha me jeste boli a nemuzu jezdit.

          0 0
          • Medunka  

            ze na to stoupas, to ti nestaci bajk?

            0 0
          • B0B0  

            S takymto kolenom a zlomenym malickom som absolvoval Maratona dles Dolomites v roku 2006. Narazil som nim do auta. Vlastne, tu nohu som na maratone ani radsej nepouzival a sliapal iba pravou nohou. Vzdy si hovorim, ked vidim na Tour nejaky strasny karambol a ako potom dalej pokracuju ti blazni zakrvacani, zodrati, doudierani dalej, aki su ti cyklisti blazni a magori. No a sam nie som vynimka. :-)

            0 0
    • přišlapávač  

      prosim vás, poraďte mi co bude nejvhodnější obutí…koukal jsem a od pátku má být krásně, třicítky a jasno až vymeteno.....

      no k dispozici mám RR 2,1" ale bojim se říznutí na tamních ostrejch šutrech

      Python 2,0" trošku sjetý Michelin All terrain 2,0"
      no a to je asi všechno, tak prosm vás, kdo jste to už jeli a malou pomoc, moc děkuju :-)

      nejradši bych jel na těch RR, ale …

      0 0
      • jecnak  

        Pokud bude stejny podklad a teren jako loni, tak idealni sjou Fredy/Ralphy/Na­noraptory, ja jedu na Kenda Klimax + No Tubes.

        0 0
        • přišlapávač  

          takže myslíš že RR vydržej i tamní šotolinky jo? :-)

          dobrý, tak tohle jsem nějak chtěl slyšet, dík ;-)

          0 0
          • goood  

            Loni jsem jel tech 200km na RR 2.25 a bez jedinyho defektu, takze bych se toho nebal.

            0 0
            • Bulda  

              já, NR 2,1 a taky v poho, bez defektu, bez ustřelení, parkrat mi to přišlo trochu nejistý na jemnější šotolině, ale jinak dobrý

              0 0
          • McBlacky  

            za sucha by mi ideální přišly pythony nebo nanoR. Je tam hodně šotolin. Jel jsem na explorerech loni a kromě asfaltu kde jsou fakt slabý mi sedly.

            Ralf taky dobrý, na svoji váhu 72kg bych foukal 35/40 víc spíš ne,

            0 0
    • Beeda  

      nebude tam nekdo jezdit uz zitra?. jedem tam dnes v set veco… B.

      0 0
    • Bulda  

      tak jak jsem psal vedle www.bike-forum.cz/…5/forum.html#… je možnost přihlásit i normální tým, krom dlouhé trasy tříčlenný, my můžem až šest kousků, počítejí se tři nejlepší …takže já, ječnej, lempl a kdo dál? …heretik, greyhound? …na přihlášku stačí startovní číslo a jméno, ale nikde jsem nanašel stratovku, víte ty čísla někdo, třeba kdo jste se nepřihlásili přes MM?

      0 0
      • heretik  

        No já nejspíš ne, dneska ležim v posteli s virózou, tak asi není nejlepší nápad pouštět se o víkendu do 200km trati, spíš zvažuju, že se přehlásím na kilo, pokud teda budu schopnej jet (což snad jo). Startovku jsem u nich na webu našel, jsme tam uvedený i když jsme se hlásili přes MM, ale čísla tam nejsou u nikoho.

        0 0
      • Greyhound  

        No jestli nebudete mít nikoho lepšího tak se samozřejmě rád připojím. Pokud ale bude přes těch třicet jako že jo, tak to pro mě bude primárně boj s dehydratací o dojetí a rozhodně se proto nikam nepoženu – jedno posezení v sanitce s litrem kapačky do žíly a dvěma pivama do žaludku mi víc než bohatě stačilo… Každopádně se hlásím do slow motion kde to vedro bude naopak ku prospěchu věci. Plus tam nahlásím tři svoje kámoše co jedou krátkou. Startovní číslo jsem ale taky nikde nenašel.

        0 0
    • Bulda  

      tak já to dam i sem, ta je sranda :))

      0 0
      • JancA  

        to je husta A-strecke.Chci dat kilo,tak jsem zvedava.Kde jsou vysledky z lonska abych vedela na co cca a na kolik hodin pekla se mam pripravit?diky

        0 0
        • Gorgov  

          rekl bych tak 6 a pul az sedm a pul pro holku.

          0 0
          • Medunka  

            Klidne 9, kdyz se zastavis na kazde obcerstvovacce, nacpes se k prasknuti a vychutnas si vyhledy ;-) Teda pokud clovek nezavodi ;-)

            0 0
          • JancA  

            no nevim..Zbynek Kugler to jel 6 hodin prej.Tak to vidim spis tak na 8 a budu rada:)

            0 0
            • Bulda  

              minule prvni kolo 5,5, ale to druhyyyyy :)) bych si u tebe vsadil na 7–7,5max …nejsou tam tezky sjezdy :)))

              0 0
            • Darkson  

              já jel loni první kilo 6:40, tak bych tě viděl tak na těch 7 hodin. ale musim přiznat, že jsem už při nájezdu do druhýho kola nebyl moc fresh…

              0 0
              • JancA  

                uvidime:).ted jedes?

                0 0
                • Darkson  

                  letos ne. možná příští rok dvoukilo, láká mne nová trať. tak všem Bikeforistům držim palce. hlavně těm na dlouhý, ať dojedou v limitu, opravdu to neni pr..l.

                  0 0
        • karliner  

          minulej tejden jsem se tam trochu projížděl, oproti loňsku je na dětské (100) mnohem víc asfaltu a ta 30 kilometrová časovka kolem jezera – řekl bych, že letos je to o fous lehčí, než vloni i když delší a s větším převýšením ale jestli bude ještě pár dní pršet, tak kolem tý řeky se asi bude muset jet na kánoi… racing ralphy jsou úplně v pohodě, jel jsem na nich bez problémů vloni a letos je to pro ně dle mého ještě vhodnější

          0 0
      • Greyhound  

        No, já si ten profil vytisk pěkně na velikost A3 a když se mi nechtělo na kolo, stačilo se na to podívat a hned jsem měl patřičnou motivaci :-D Co jste jeli loni, myslíte že to letos bude lehčí/těžší/srov­natelný?

        0 0
        • Beeda  

          bude to takovy jaky si to udelas;-) a ma byt horko..

          0 0
          • přišlapávač  

            jojo třicítky a jasno…už od pátku, ale jak koukám, tak ted tam je taky pěkně hnusně, to si to zejtra asi ještě vyžerem :-(

            0 0
          • Greyhound  

            …s horkem na trati bohužel nic neudělám, ale při večerním nákupu na víkend v Tescu jsem neodolal a myslím, že jisté řešení po závodě jsem nalezl a udělám si to tak hezký ;-) Kdo se zastaví, samozřejmě neodejde do vyčerpání zásob s prázdným kelímkem…

            0 0
            • Gorgov  

              Uááá kde tě tam najdu?

              0 0
            • JancA  

              :)zůstáváte do neděle?Jela bych někam na vejlet na bajku – fotit atd.:)

              0 0
              • Greyhound  

                Do neděle zůstáváme, ale nevím jestli budu mít zrovna náladu na bajka :-D Spíš bych to viděl na zevlování u toho jezera… I když pokud já i kolo přežijeme v rozumném stavu, klidně bych se v neděli regeneračně po okolí projel.

                Kdyby náhodou ještě někdo chtěl last minute startovný na 100km, jedno je volné.

                0 0
                • karliner  

                  U jezera je moc pěkný Strandbuffet v Obersee a v této hospůdce velice sympatická servírka. Na nedělní vyjetí okolo jezera je to ideální zastávka :-)))

                  0 0
      • Bulda  

        no a samozrejme Beedovy takticke machinace, ktere ovsem zaradil do uplne jineho threadu :)) …to tu proste byt musi :))))

        0 0
        • JancA  

          docela by me zajimalo, kdo dal v Beedovou vyznacenem useku „kase“ fakt kasi:))), v nasem sektoru uz kazdej pomalu blil:)

          0 0
          • karliner  

            pokud se za kaši dá považovat tlačení kola z posledních sil tak já :-)))

            0 0
      • Bulda  

        …a pro velky kluky :))

        0 0
    • jecnak  

      Přímý přenos ze Salzkammegut Trophy Celosvětově první ľivé vysílání z MTB maratonu. Poprvé se podařilo uskutečnit tento ambiciózní projekt a Salzkammegut Trophy bude k shlédnutí v přímém přenosu v cílovém prostoru a na internetu. Deset kameramanů Vám začne zprostředkovávat obrázky v 5:00, kdy startuje první závod, a skončí aľ po vyhla¹ování vítězů okolo 22:00. Na programu jsou nejzajímavěj¹í místa extrémní trasy a nejkrásněj¹í panoramata z jedněch z nejhezčích míst Rakouska. Kromě aktuálního dění ze závodu můľete sledovat na několika 50“ obrazovkách ve slavnostním stanu také reportᵝe a rozhovory se ¹pičkovými jezdci.

      Na internetu uvidíte závod 14.7. od 5:00 na adrese:

      www.trophy.cameleon-online.tv/

      0 0
    • Meesha  

      Nemáte někdo pls v autě volnýho fleka? Nejlip v sobotu z Prahy?! Nebo i v patek. V sobotu zpatky. Jen ja malinkej bez kola. Dik

      0 0
      • přišlapávač  

        volný místo prej má Véna Hornych, ale ten jede už ve čtvrtek a nevim kdy zpátky…

        0 0
      • Ice-goofy  

        hele kdyz se misto Bratislavy rozhodnu pro toto tak jsem Tvuj smer Praha.. od Prahy ne jsem mistni ;)

        0 0
    • Gorgov  

      Tak sem prihlasenej do slowmotion, doufam ze to vyhrajem, aspon kdyz mi sekne to vlastne nebude az tak spatne:)

      0 0
    • karliner  

      mě by se teda hodilo, kdybychom zopákli loňské čtvrté místo, protože ty brejličky by se mi hodily… www.salzkammergut-trophy.at/show_page.php?… mé současné jsou celé poškrábané a prasklé…

      0 0
    • smallbrother  

      …jsem taky ve slow-motion. Ve startovce mi tím dokonce přepsali mateřskej klub (to mi je celkem jedno, jedeme tam jen dva), takže jsem volnej pro normální soutěž týmů, jestli tu bude někdo něco skládat. Jedu kilo, startovní číslo B560.

      0 0
    • jecnak  

      Tak to byl docela masakr, nejen, ze zustaly vsechny technicke sjezdy od minula, navic pribyly dalsi dve prasarny, predposleni kopec s 1000m prevysenim, misty po sutrech, 35C na slunickum. Oproti lonskemu vedru navic jeste letos blato.

      A jak se mi jelo? cas lepsi nez minule, umisteni taky. Hned po startu mi bylo jasne ze predchozich pet dni prneho pracovniho nasazeni a nevyspani si vzalo dan na sile. Tepy vysoko, trapil jsem se. Ocividne se ale ostatni trapili vic nez ja. Vyrazili jsme s Lemplem velmi sviznym tempem a tak spolu dali asi 80km, pak jsem ho nechal jet a jel si svoje tepy. Na cca 45 jsme potkali Buldu s druhym defektem. Jeste predtim se jednou (NoTubes ;-) podarilo pichnout mne. Tesne pred trialovym sjezdem k rovince kolem reky a jezera se mi podarilo dojet Lempla s Buldou – Lepml znicil prehazovacku a zavod tak pro nej skoncil. Bulda se nasledne vydal za mnou, ale v predposlenim silenem stoupaku mu totalne seklo, takze nestihl limit na kontrole a byl odvolan z trati. Ja mezitim jsel tu technikou lahudku k obcerstvovacce u reky a svihal to mezi 35–40km/h kolem jezera abych se pak dve hodiny plazil v silenem horku do kopce na nejvyssi bod trati. Kdo to stoupani nezazil, tak si predstavu neudela. Nahore jsem dekoval bohu, ze to mam za sebou a cestou dolu do sebe nacpal dva banany a litr vody. Posledni stoupak pak v euforii vyjizdim a vychazim bez problemu a predjizdim pritom spousty lidi. Jezd – dalsich par skalpu. Dole na asfalte se pak chytam vedouciho 100karskeho tandemu a rozjizdime zbesilou jizdu ke Goisernu po silnici. Dolu pres 70, ja slapu v haku, nechapu. Zatacky krajime v 60, oni pritom slapou… V kopci ale tandemu ujizdim a nechavam ho daleko za sebou. Do cile dojizim na 85miste necelou minutu pred prvni zenou. 13:50 a neco.

      Bedna v teamech (ne ze bych se o to nejak zaslouzil ;-) Bedna v Slowmotion.

      Pisu to akorat jak jsem prijel dom a jen doufam, ze to trochu dava smysl.

      Pristi rok zas :-)

      0 0
    • Hnoj  

      Inu byla to pro mě sobota 13 tého…

      Jel jsem kilečko s jasným plánem se ze začátku neuhnat a jet výletně někam do 70ti a pak jet trošku rychleji :-) Bohužel můj plán nevyšel a celá ta akce se změnila na jeden z nějděsivějších zážitků mého života.

      Po startu jsem se držel cca na 300 místě (???, to tuším z informací podpory na trati). Na první kopec jsem se vydrápal za pomoci kašparových příbuzných za hodinu deset :-D To byla první chvíle, kdy mi došlo, že to asi nebude úplně sranda… Rychlý štěrkový sjezd, pořád bokem. Blíží se další kopec :-/ Ten jsem zas využil na kašpaří kamarádny s cílem se neuhnat, vše OK, jsem nahoře, tankodromem v bahně až po kotouče předjíždím horu lidí, kteří kolo používají při chůzi z kopce jako berli, asi aby neupadli. Cestička vytesaná ve skále (mámo, podívej ty panorámata :-) ) Sjedz dolu k jezeru, kde nastává problém, protože se mi podařilo přetrhnout řetěz a samozřejmě nemám nýtovačku. Snažím se zastavit nějakýho závoďáka a nedaří se, každej pospíchá do cíle, aby byl 385 a ne 386… Nakonec mě zachraňuje sedlák, co závod pozoruje a za jeho pomoci řetěz nýtuji, ale jeho nýtovačka má křivý trn a zprasil jsem to s ní ještě víc, zase zkouším stopovat závoďáky až mi zastaví krajan s nářadíčkem a já se super krátkým řetězem pokračuji vstříc smrti, kterou tuším po tom, co mě v nýtovací pozici na bobku chytla křeč. Pokračuji kolem jezera. Přichází nejhorší výjezd trati(50km), ve kterém se křeče vrací v plné síle a já zvažuji návrat do cíle a hanedbnou prohru v tomto souboji… Kašpar to jistí, vyhrabu se asi do třetiny a musím si sednout, 5 minut pauza a kašparuju dál, kde nakonec oblečený skáču do horské bystřiny ve které hledám spásu a hasím žízeň. Zase stoupám a ochlazuji se v potocích a vodu chlemtám jako kůň u žlabu. Cestou si ještě několikrát sedám a zaháním křeče a zlé pryč. Když se konečně dohrabu nahoru, čeká mě sjezd a občerstvovačka, kde jsem zhltnul 4 rohlíky a pořádnej kus salámu, což mi zvedá náladu a vydávám se dál. Další sjezd, a další pekelnej výjezd, nahoru za pomoci salámu valím na kašpara a předjíždím mraky lidí, co si salám nedali a jdou pěšky. Řítím se dolů, kde za pomoci, nějakého moc ohleduplného závodníka hazím na šterku tlamu a ochutnávám šutry a prach. Škody se stalo vcelku dost, biftek na zadku, rameni a koleni, upřímně se modlím za rychlý cíl a nebo radši smrt. Dál jedu v totálním deliriu a opatrnosti. Konečně jsem na silnici u jezera, a snažím se jet aspoň trochu rychleji než chodci okolo mě… Dojezd do cíle, kde mě předjíždí zcela svěží ječňák, projíždím bránou, a padám někomu do záhonku ve které trávím zhruba půl hodiny, než mě najde někdo od nás a zachraňuje mě… Za jak dlouho jsem se dohrabal do cíle nevím a ani mě to moc nezajímá, po tý šílenosti co jsem zažil jsem rád, že jsem to neotočil a do cíle se dohrabal.

      Poznatky: Nemám rád šterk, rakušáci neumí jezdi z kopce, salám je super, voda z řeky je taky super :-)

      0 0
    • funtomas  

      Ahoj.Byl všude,pořád slyšet „GGarryy Fišeeérr..“ a tak sem si ho na 100vce bliknul.

      0 0
    • přišlapávač  

      Výborný to bylo, teplíčko, blátíčko, krásný dokopce a izkopce :-) moc se mi to líbilo i možná že to kilo bych ujel, letos sem to chtěl jen zkusit, tak jsem jel s miminama, ale stejně dobrý :-)

      0 0
    • Meesha  

      Na Salzkammergut sem vzdycky chtel, ale po vcerejsku si tim uz nejsem jistej :-) Obdivuju lidi co dali dvoukilo. Nechapu. Trunda vypadal vpoho oproti lidem co to tam stravili 15 hodin. Kdyz sem sedel nahore na louce na nejvyssim bode trati a koukal na ty trosky co snad uz jen silou vule tlacili ty biky nahoru tak sem dost premejslel jakej to ma smysl. Ale evidentne ma :-) Bez kola to bylo tak akorat a vecer sem toho mel uz plny botky. Po 41 hodinach uz se celkem tesim do postele.

      0 0
      • heretik  

        Z pohledu účastníka musím říct, že ten kopec, o kterým mluvíš, stál za to :-) „Závodilo“ se rychlostí asi 5–6 km/h, všichni se pomalu vlekli nahoru, občas potkávali ty, co cestujou dolů, a přemejšleli, jestli to vzdávaj, nebo jestli se nahoře trasa točí. Bajkeři se váleli v trávě, skákali do potoka, hledali stín a odpočinek, jen aby se nahoru vyškrábali. Sám jsem tenhle kopec (asi 10 km, 1000 výškových metrů) jel skoro dvě hodiny, a fakt, že během toho nebyla žádná oficiální občerstvovačka považuju za chybu pořadatelů (ještě, že byly cestou ty potoky, a taky dědek s konví, co nám plnil bidony).

        0 0
    • Pido  

      Tak jsem nechcíp i když se docela divim.Jel jsem kylo a poprví v životě větší převíšení než 1500.První kopec jsem vyjel na pohodu a nahoře si to ještě fotil.Asi na 25 km tam co byla vysekaná ta cestička ve skále jsem měl defekt a opravoval to tam přilepenej u zábradlí.To že sem tam dal novou duši která byla taky píchlá a pak jí musel zas lepit to nebudu rozebírat.Pak jsem musel předjet hodně lidí,který to s kopce s koro vedli a ňák se mi nedařilo dostat se do tempa.Když jsem viděl na 60 km ceduli 50 do konce a představil si že mám před sebou největší kopec závodu tak mě málem klepla pepka.Kopec jsem chtěl jet jako ten první na pohodu,ale s pohodou už to nemělo nic společnýho.Po vyškrábání se na vrchol jsem myslel že už mám vyhráno,ale do cíle to bylo ještě ***** daleko.Na posledním výjezdu kde už jeli i bikeři ze dvoukila jsem obdivoval jejich výkon a to že to vůbec někdo může ujet.Když jsem dojel do cíle tak mi bylo jedno jak jsem se umístil, hlavně že jsem nechcípl.

      Jsem rád že jsem aspoň přispěl k 3 místu ve Slowmotion.

      0 0
      • Trance  

        Jak tak koukam, jsme tady všichni rádi,že jsme ten mazec přežili :-) jel jsem klo, byl na trati 8hod a v cíli jsem toho měl plny kecky. Během výjezdu/výšlapu na ten největší kopec jsem přemýšlel, zda člověk, co tu trať dělal, vůbec někdy seděl na kole :-) ale hodku po dojezdu jsem věděl, že když bude čas, za rok na Salzu opět zavítám :-) ale to asi většina „přeživších“, ne? :-)

        0 0
        • Gorgov  

          já teda ne:) nelibilo se mi to vuce teda. krajina krasna, ale teren na houby- porad po sotoline, a kdyz je pres 30, nema pro me smysl jezdit na kole:)

          0 0
          • heretik  

            Je to tak, pokud jde o techniku jízdy, byl ten závod naprosto o ničem. Buď široký cesty, asfalt a šotolina, nebo trial v bahně, kterej se stejně nedal jet. Ale zas to bylo zajímavý a poučný z jiných důvodů… no a pak ty panoramata, ze začátku výhled na Dachstein, pak nádherná cesta okolo hallstättersee, prostě super :-P

            0 0
            • Bulda  

              no jo, holt z nejmasovější trati ulkidili ty „prasárny“, co tam byly minule, což tomu asi dost ubralo, nám je tam nechali (další důvod jet 200 :)) a i byly na první půlce, kdy to kolo člověk ještě ovládá, já to letos skoro všechno sjel, ten sjezd za sítěma asi hlavně díky adrenalinu, co sem měl v sobě po už druhém skoro půlhodinovém zápase s pumpičkou (v rozmezí 5km, vyjel jsem s NoTubes, dojel s dvěma dušema, ufff, to sem se rozmejšlel, jetli mám tu druhou tahat, NT asi půjde do koše), pak naštěstí dorazil Lempl, a půjčil mi svojí funkční (kupodivu :)), jinak tam sand ještě jsem :(( v tu chvíli jsem byl tak nasr…j, že mi bylo fakt jedno, jestli se rozflákám a prostě jsem to pustil …takže aspon něco pozitivního, když už mi v tom předposledním kopci tak seklo …jsem si chtěl jen sednout, dopočinout a za chvíli (asi dost dlouhou, nevim :)) mě vzbudila nějaká holka bez čísla a dala mi kolu a gel, povzbudila …ty řeči o super atmosféře a lidech, co fanděj už v těch pět ráno sou pravda, tak už jen to vedro aby příště někam zalezlo …nakonec jsem měl „jen“ 204km/6400m a čistej čas v sedle taky docela šel :)))))

              0 0
              • Bulda  

                takže ještě dík Lemplovi za pumpičku, naštěstí po tom, co namotal přehazku a půjčil mi jí už nebyla potřeba (proč mám jen ten divnej pocit, že dokut tam byl NT s tim furt něco bylo, ucházel zadek, 5× jsem pumpoval a jak dám duše, tak ok :))?? .....Lemple, stačí když ti ji vezmu na BCH?

                0 0
                • Daf  

                  No me NT zachranil na 3 Vrsich. Kousek po startu defekt jako krava. Prosek jsem plast o neco hodne ostryho 5mm dira. Behem vteriny se to zatesnilo. Nemusel jsem dofukovat, ani zastavovat. Ale plast je na odpis a to byl uplne novej :(

                  0 0
                  • Bulda  

                    hm…5mm? nechapu, me to fucelo takovou mikro dirkou blbe v boku, vecer jsem to nasel v potoce, zalepilo se, do rana to drzelo, tak jsem si rikal dobry, funguje, ale na 8km poprve dofukovacka a pak cca kazdejch 10, nez sem to definitvne proriz …mozna toho tam bylo uz malo (vepredu asi jo, ale zezadu sem jeste trochu vylil) …no, mozna dam NT jeste sanci :))

                    0 0
                    • Daf  

                      To bude asi ten problen. Jako ze to bylo zboku, tak to tam asi nebylo primo v kontaktu s tou kapalinou. Ja to prosek na prostredku behounu pres spunt. Doma jsem v plasti jeste nasel spicku toho kamenu. Mam taky od nej promacklou vnitrni stenu rafku.

                      0 0
                      • Bulda  

                        hm, tak to je slušný, to jsem ještě neslyšel, bok jo, ale vnitřní stěna

                        0 0
                      • JancA  

                        ten NT je pekna s…a.kazdej zavod s tim mam nakej problem.modlim se,aby to prezilo Bikechallenge,ale beru sebou celou tu flasku tmelu pro jistotu

                        0 0
                        • Daf  

                          No ja ho vozim v bezdusovych plastich. Tedy presneji receno momentalne zadni bezdusovy a predni tubeless ready. Nemam moc duveru pouzivat Crossmaxy a plaste s klasickou patkou. Podle me se na holym rafku ten plast nezatesni tak dobre jako s tou NT vlozkou, nebo plast s bezdusovou patkou. Mel bych obavy jestli se klasicky plast na tom rafku lehce neprotaci a pritom ztraci tlak.

                          0 0
                          • Gorgov  

                            Je to právě naopak, dle mych zkusenosti drzi tlak lip obyc plast na ust rafku bez vlozky – prakticky neuchazi vubec nez klasicky plast na klasickym rafku s vlozkou- uchazi vic.

                            0 0
              • Trance  

                Já minulej ročník nejel, tak jsem byl překvapenej, že tady bylo minimum technických sjezdíků…to v r.2005 to bylo úplně o něčěm jiném…asi proto, že to byl Světovej pohár…nevím, nevím, asi usoudili, že ti, co jezdí 200 km stejně nejsou úplně normální :-)))))))))))))­))))))) tak vám tam ty finesy nechali :-) já jsem letos rád, že jsem přežil kilo :-) nevím, jak jsem někdy mohl mít obavy z Drásala, vždyť to je proti tomuhle taková pohodička :-)

                0 0
                • maaareee  

                  Když má člověk km v nohách, je pohodička všechno, že?

                  0 0
                  • Trance  

                    No jo, ale jak zjistuju, mit km v nohach je fakt relativni :-) a to jsem jeste na ty asi 20km rovine podel jezera brblal, ze tam meli dat radsi nejakej kopec :-) za jsem nebyl zticha :-) ale mela jsi jet, fakt to bylo SUPER :-) co takhle rikas na Nemecko 5.8? Honza je prihlasenej, ale jede s klientama do hajzlu, mohla bys jet za nej. Je to kousek za hranicema, na nemecky strane Krusnejch…

                    0 0
      • Gorgov  

        Jel jsem kylo a poprví v životě větší převíšení než 1500 jestli tohle neni ftip, tak už nevim teda :DDD

        0 0
    • Beeda  

      Kilo bylo terenem o nicem, spojeni trati nestastne, krajina krasnejsi nez loni, zajistni na trati v bufetech taky, lide fandili, trapna zaloha na cip… V tretim kopci jsem varil, tak jsem chladil v potoce asi 10minut a pak „nasadil svoje tempo“ viz obr:-)), to uz 2 lidi otocili, ze na to(se) pecou a dalsi 3 se podarilo sjet k vrcholu… Letos 16., po pohode v kolotoci 8.:-), cas nic moc, ale zase dalsi know-how;-)…

      0 0
    • Greyhound  

      No, zážitek to byl opravdu intenzivní. Trasa parádní, už jen výhledy z prvního kopce na zasněžené vrcholky stály za to. Jen člověk moc nesměl myslet na to, že mu po hodinovém stoupání do cíle zbývá jen cca. 195km a čtrnáct hodin :-)

      Vzhledem k očekávanému vedru mi bylo jasný, že dřív nebo později přijde krize a budu opravdu rád, když se dostanu do cíle. Nicméně se mi jelo výborně, jel jsem „pohodovým“ tempem s klukama z Drásal teamu a společně nám to až neuvěřitelně ubíhalo. I díky atmosféře – oproti maratonům v Čechách bylo kolem trati hodně diváků a nadšeně povzbuzovali. Výjezdy byly dle očekávání, ale několik sjezdů bylo překvapivě technických, hlavně díky tomu, že to po mokrých kamenech a v bahně místy pekelně klouzalo.

      Tato relativní idylka (drobné patálie jako bodnutí vosou nebo asi 50km se zasekávajícím se řetězem než jsem sehnal někoho s olejem nepočítám…) trvala zhruba do poloviny stoupání na nejvyšší bod trati. Nepřeháním, ale během dvaceti minut jsem úplně vytuh a to takovým způsobem, že stát se to o něco málo dřív dole, nemělo smysl pokračovat. V tu chvíli jsem si naštěstí už spočítal, že i když zbytek do kopců potlačím, do cíle to nějak stihnu takže jsem pokračoval a utěšoval se tím, že s přehledem pod 15h jak to vypadalo to sice nebude, ale zase kvalitně přispěju do Slow motion :-)

      Jinak v tom kopci to vypadalo jak v nějakém bajkerském katastrofickém filmu nebo hororu – nekonečné stoupání, slunce, cesta lemovaná buď ploužícíma se nebo rovnou u cesty ležícíma troskama, z kopce dolů sjížděli ti rozumnější co to vzdali. Přesně jak psal Ječňák, kdo nezažil nepochopí…

      Trochu zklamáním bylo, že na občerstvovačce za vymodleným vrcholem byla „nur wasser“. V tu chvíli bych třeba za kolu byl ochoten zaplatit nevím co…Bohužel to nebyl ojedinělý případ, občerstvovačky obecně nestály za moc. V tu chvíli mě to ale až tak trápit nemuselo, protože se vzápětí ukázalo, že to málo co jsem snědl a vypil mě stejně velmi rychle zase opustilo…:-/

      Abych to zkrátil, do cíle jsem se nakonec dostal a někdy i z asi dvacátého místa od konce za 15:21 může mít člověk sakra velkou radost :-)

      A jak Bulda potvrdí, mysteriózní samochladící sud zafungoval parádně takže celkově akci hodnotím na velkou jedničku!

      0 0
      • Greyhound  

        …ještě se pochlubím, že jsem zabojoval a příspěvek do Slow motion jsem nakonec měl skutečně nejhodnotnější:-D

        Bohužel satisfakce v podobě vyhlášení na pódiu a gratulace od Gary Fishera jsem se nedočkal neb v tu dobu bylo příliš krátce po dojezdu a nacházel jsem se ještě v silně (ne)stabilizované poloze ve stanu a mumlal „never more“ ;-)

        0 0
    • JancA  

      Velký obdiv všem, co jeli to dvoukilo!Já jsem dala 110 a musim říct, že nic těžšího jsem v životě nejela (ne technicky, ale převýšením)Apache Jestrebi hory – to bylo proti tomu Kolo pro život:).Ty kopce byly nekonečný, trošku už se mi to vzdalovalo od „závodění“. Jak píše Greyhound, ten poslední kopec připomínal spíš plazící se trosky, jeli jsme to fakt nulovou rychlostí. Neměla sem speed senzor na polar,radši,ale pořád mi vrtalo hlavou,jak můžu nějak rozumně dojet do cíle,když se tak ploužim.Nikdo ani nekomunikoval, pohřební průvod hadr, snažila sem se fórkovat,ale lidi měli dost kamenný ksichty:).Nakonec cíl splněn, spíš líp, čas 7:09, řízla jsem všechny co jsem chtěla,takže spokojenost.Je­diný,co mi vadilo, byla absence občerstvovačky na tom megagiga kopci.

      0 0
      • heretik  

        Já se minimální rychlostí plazil do toho předposledního kopce – Beeda tomu říká „nasadit svoje tempo“, tak jsem nasadil 5.5km/h a s přestávkama držel, ale poslední snad čtvrtinu už jsem kolo jenom vlekl. Po dvou občerstvovačkách jsem se dal trochu dohromady a ten poslední kopec už se mi jel ok (až na občasné křeče). Navíc jsem už kus předtím a pak do cíle jel s tvou týmovou kolegyní Evou, tak se hned jelo líp :-)

        0 0
      • Greyhound  

        Já tě sice předjel v tom blátivém sjezdu do Goisern, ale pak si mě velmi zkušeně předběhla v tom špuntu před schodama k mostu – podobný fintičky budu muset okoukat! ;-)) 7:09 – hodně slušný, to ses teda rozhodně moc neploužila…

        0 0
        • Bulda  

          vycpi si eurodvojky a pak te chlapi mozna taky pustej :)))

          0 0
        • JancA  

          aha sem si te vubec nevsimla:), tak to se omlouvam:)))za predbihani

          0 0
          • JancA  

            ale predjela me v tom sjezdu taky jedna holcina a to sem si nemohla nechat libit,tak ji chtela ujet:) (a zadarilo se – v cili 8 minut pred ni:)))..Fakt obdivuju,zes to dal,ja bch na tom dvoukile umrela

            0 0
          • Greyhound  

            Já na tebe při předjíždění i pak pokřikoval a zval tě večer na sud do kempu, ale tys mě v závodním nasazení nepoznala. Když jsem pak viděl jak se u schodů a u mostu probíjíš skrz ten dav dopředu, bylo jasný že bojuješ o každou vteřinu a není radno tě dále rozptylovat :-)) Pak se naše trasa odklonila takže jsem tě už znovu nedojel.

            0 0
    • Darkson  

      gratuluju všem co dojeli, hlavně tedy na dlouhý. toho Trundu jsem nepochopil, to je zvíře, avg 20 km/h…kdyžtak někdo hoďte výškový profil, zajímá mne reálné převýšení na dvoukile. dík

      0 0
      • jecnak  

        Mam 6300m pod posledni dva kopce (dosla pamet), takze myslim, ze to melo v realu tak 7500.

        0 0
        • Bulda  

          predposledni mel mit 1000 a posledni 500, tak to spis vic, ne?

          0 0
          • jecnak  

            To mas pravdu. Cimzto padem udaje poradatelu jsou vycucany z prstu – asi nas nechteli desit.

            0 0
            • Bulda  

              ale podle me to meli zmereny GPSkou, tak to by melo bejt presnejsi, nez zmeny tlaku, jestli se ti spis v tom vedru nezavaril polar …udaje o vzdalenosti do cile totiz sedely az neprijemne presne

              0 0
              • jecnak  

                Delka zavodu sedela na chlup… Zmeny tlaku myslim taky zadny zvlastni nebyly, tak nevim.

                0 0
    • karliner  

      Po pohodě v kolotoči jsem se doslova vyplazil na ten kopec jen kvůli tomu, že jsem zlákal do Loneliness of a long distance rider asi deset lidí a nevim, co bych jim asi tak řekl, kdybych to zabalil… Čas 9:32, z toho na kole strávených 7:40, zbytek jsem proflinkal na občerstvovačkách, při koupelích v horských bystřinách, pitím piva u Gosausee atd. Popravdě, nevím, jestli se vydám i napřesrok, jestli zůstane stejná trasa, tak asi ne.

      0 0
    • Meesha  

      tady je pár obrázků www.mtbs.cz/…am07gal.html

      0 0
    • rasto  

      100km trasa měla průměrné převýšení 8%. největší 23%. snad 10km? kopeček za 50. km měl 14% od začátku do konce. největší hukot v mém životě. totální vedro. v 1.500 m bylo 27st. C (ve stínu :-)

      0 0
      • B0B0  

        Z Bad Isch na Perneck bol kratky usek, ktory ma podla mojho Polaru prevysenie 60%. Tam som samozrejme tlacil. :-) Chcel by som verit, ze je to len chyba. :-)

        0 0
        • B0B0  

          Este dokaz. :-)

          0 0
          • Gorgov  

            opravdu jen chyba.)

            0 0
            • B0B0  

              Preco myslis?

              0 0
              • Běžec  

                Protože tak prudký cesty (snad) neexistujou, to by bylo o hubu i pěšky.I když offroady vyjedou i přes 40 STUPŇŮ, asi na ně existují testovací stoupání…

                0 0
              • Gorgov  

                fakt si myslíš, že si s kolem na zádech vyšplhal 60%? to už je na cepín skoro:)

                0 0
              • přišlapávač  

                si to přestav- to máš 60 centáků na metr ;-)

                0 0
                • B0B0  

                  Nepotrebujem si nic predstavovat, ja som sa na tu strechu trepal takmer stvornozky. :-) To nebola lesna cesta pre Offroady ako naznacil Bezec ale nejaka turisticka skratka ci co. Radsej nech sa k tomu vyjadri niekto, kto tam bol a nech si pozrie svoj zaznam. Bolo to okolo 85 km, trasa A. Mne Polar meria dobre a presne. Jedine, co by som bol ochotny uznat, ze by som bike do kopca niesol, koleso sa neotacalo ale vyskomer meral dalej. Potom by tam vznikol ten schod. Nespominam si vsak, ze by som vobec niekde niesol bike do kopca. Bike je na to, aby nosil bikera, nie naopak. Ani jazdci nenosia svojich konov. :-) Tot zahada.

                  0 0
    • jecnak  

      Kupoval jste nekdo DVD?

      0 0
      • Greyhound  

        Já si koupil jen fotky. Cena celkem vysoká, ale kvalita profesionální (EOS 1-D MarkIII) a hlavně emocionální hodnota nezměrná – stačí se podívat a ještě teď se mi udělá horko a špatně :-DD

        0 0
        • Trance  

          Vždyť ani nevypadáš unaveně :-)))))))))))) my teda jeli podel jezera hroznou kaši, ani teď nevím, jakej k tomu byl důvod :-) pak nám to horekopcom nejelo :-((((

          0 0
          • rasto  

            jestli jste natrefili na někoho, kdo na tom kopci kolabuje (umírá v příkopu, na vícero místech) a je v dresu sfinx, tak jsem to byl já. na kopci jsem oddychem strávil snad 1/2 hodiny :-)

            0 0
            • JancA  

              hele ja v tom nejvetsim kopci nekoho v dresu Sfinx potkala,rikal,ze mel defekt a ze ted se zaradi za nas baby:)- chvili jel se mnou, ale pak nejak odpad..taky rikal,ze uz to najizdel v tydnu pred zavodem:)…

              0 0
              • rasto  

                jj, tak to byl souputnik v boji. mel tyrkysovou prilbu, na startu se postavil vedle me. ja mel sfinx-dres z duvodu nostalgie za ukradenou nebozkou, on z fandovstvi ke sfinxu (na b-f nechodi, na startu jsem ho vyspovidal :-) je videt, ze jsme moc slavne nedopadli :-)) ja kousek kroutil s Petrou (Kottovou), taky jsem se jí neudržel :-)

                0 0
        • jecnak  

          Mohl bys mi prosim poslat na ukazku jednu fotku? Zajimala by me kvalita v plnem rozliseni. Diky

          0 0
    • jecnak  

      Par fotek krasne vystihujich atmosferu v Bad Goisernu: nyx.at/bikebo­ard/Board/show­thread.php?thre­adid=69338

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.