Kde jste ubytovaní na Salzkammergut trophy?

14 nepřečtených
  • holemen

    Chtěl bych se zeptat kde se necháte ubytovat když jedete na Salzkammergut trophy. Letos chci poprvé jet a tak bych si rád zjistil nějaké informace. Zajímalo by mě na kolik přijde jedna noc (popřípadě celý týden: 7–9 dnů). Budu rád když mi něco doporučíte, nejlépe i s WIFI. Díky

    Anketa: Jezdíte na salzkammergut trophy?

    Ano
    8x
    100%
    Ne
    0x
    0%
    0 0
    • karliner  

      Letos už to nestihneš :-)

      Ohledně ubytování napiš sem: info@trophy.at sesumíruj požadavky a oni ti pošlou nabídky. Pensiony jsou od 20 éček na den se snídaní, možná někde v kotěhůlkách v kopcích bude levněji.. V pensionech na wifinu spíš zapomeň.

      A nezapomeň se přihlásit do slow-motion teamu „LONELINESS OF A LONG DISTANCE RIDER“!

      0 0
    • Smazaný účet  

      Minuly rok sme boli ubytovany v Gosau. Ubytko perfektne len to bolo trocha od ruky t.j. 15 km do Bad Goisernu. Vybavoval som ho v maji (kveten). Cena na tri noci pre 4 osoby 220€ bez ranajok. Toho roku som uz v januari (leden) rezervoval apartman priamo v Bad Goiserne cca 300 m od statu. Ubytovanie trocha skromnejsie a cena na 6 noci pre 3 osoby 340€. V oboch apartmanoch bolo wifi k dispozicii, takze spokojnost aj u nasho doprovodu (synovia). V roku 2013 zase ideme do centra Bad Goisernu.

      0 0
      • pee.tr  

        V Gosau jsme byli loni, cenu si už nepamatuju (asi kolem 30E), letos jsme byly ve dvou na dvoulůžkovým pokoji se sociálním zařízením na pokoji a bez snídaně. Na jednu noc asi 54E za ty dva lidi. Ale už to bylo až za Gosau, konkrétně Hintertal, cca 20km od Bad Goisernu. Ale ač se mi to zprvu taky úplně nezamlouvalo, můžu nakonec směle říci, že těch 15–20km na ranní rozjezd před závodem je ideálních, navíc je to převážně jen z kopce nebo po rovince.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Na druhu stranu po 120 km na B strecke by sa mne uz nechcelo slapat spat do Gossau. My sme sa minuly rok doviezli na start autom. Aj to ma vsak nevyhody. Ja som startoval o 9.00 na B strecke a manzelka na E strecke(36 km). Ak chces zaparkovat auto poblizku, musi tam dorazit skoro rano. Manzelka po dojazde do ciela musela este cakat pokial dorazim ja. Toho roku to bola parada. Na start 300m. Rano som si pozrel start A strecke, deti nemali problem kde stravia cely den. Ked boli smedny, hladny, vratili sa do apartmanu, ked sledovali live timing. Po dojazde som bol za 3 min v sprche (toho roku ju aj bolo treba). Takze preto aj nabuduci rok bude ubytovanie v centre Bad Goisernu.

          0 0
          • pee.tr  

            Ne že by se to už zpět po 120km nedalo, ale ideální je samozřejmě, aby někdo autem přejel, jako jsme to měli my.

            0 0
          • kolda  

            parkovani je tam sranda, zvlast kdyz tak tak stihas start A a do toho musis vybavit nezbytne predstartovni ukony :)

            0 0
      • holemen  

        Poslal by jsi odkaz na ubytování?

        0 0
    • marios  

      Nejlevnější je kemp na hřišti, který funguje asi od středy. Je tam atmoška, prdel, wifi a na start kousek, což se ocení hlavně po dojezdu A. Ale letos při deštích tam bylo celkem mokro

      0 0
      • vlasto  

        Atmoska sice je, ale letos o spanku nemohlo byt ani reci z patka na sobotu. Nejdrive jsem byl do pulnoci hudebne pritomen na diskotece, pac nemam zvukotesny stan, pak kdyz to vypli, zacali prijizdet dalsi a dalsi a kdyz to zhruba ve tri utichlo, tak zacali vstavat prvni fanatici. Nechtelo se mi vstavat rano ve tri a jet z domu a to bylo velmi spatne rozhodnuti.

        0 0
        • marios  

          Jo ta Dýza byl fakt sq nápad, už jsem na to zapoměl , ale tehdy jsme je fakt proklínal

          0 0
    • holemen  

      Nemá někdo nějaký tip na levné ubytování? Jednalo by se o 7–10 dnů a chtěl bych se vejít do 200 EURO na osobu

      0 0
    • kolda  

      pokud na 1–2 noci, tak co nejblize startu, pokud na tyden, tak nekde na peknem miste u vody (ale pak dojezd na start autem). my bydleli letos u wolfgangsee a parada. cca 2min pesky k vode. cenove tak 20–30 € podle nisto (u jezer vice, nahore v Gosau i pod 20.

      info o wifi na strankach penzionu ber s rezervou, na druhou stranu v kazdem info centru mas wifi free.

      0 0
    • Pablo  

      Ahoj, chci letos zkusit A trasu, napsal jsem na všechny ty info@ a v místě už není volného nic (podle nich) a v těch vesnicích okolo mi poslali nejlevněji za 50€/os/noc i když jsem psal, že chci levné a bez jídla. Nemá někdo tip nebo třeba nekoupil celý apartmán a v něm jedno volné místo? V kempu spát nechci, prý je tam do půlnoci rámus a když mám vstávat ve 4, nebyl bych použitelný. Mám v plánu jen 2 noci, příjezd v pátek a odjezd v neděli. Nabízím místo v autě na trase z Jablonce n.N.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.