Rukavice Specialized BG GEL LONG

20 nepřečtených
  • Jan Mužík

    Chci si koupit rukavice Specialized BG GEL LONG za 999,– http://www.specialized.com/…qProduct.jsp?…

    Cena se mi zdá být dost velká ale, jestli mi to má pomoc od otlaků a brnění prstů tak sem ochoten ty peníze dát. Prosím napište, kdo máte s těmito rukavicemi zkušenosti.

    0 0
    • Raada  

      Mam je a jsou vyborne. Zatim je mam kratce (asi 1700km), byly nekolikrat prane a jsou stale jako nove. Komfort pri jezdeni je vybornej. Vrele doporucuji.

      0 0
    • kolečko  

      Já je mám teprve týden a byl jsem s nima jen jednou, ale jsou v pohodě. Celkem dobře větrají, na palci je mikroplyš na pot a ten gel nijak netlačí a snad i něco absorbuje. Jen jsem měl problém s velikostí, protože do Lka se mi nevlezl palec, tak jsem vzal XL, ale aspoň nic netlačí.

      Jestli ti ale brní prsty, možná bys měl poladit posed.

      0 0
    • Horatio  

      Vozím je letos od dubna a jsem s nimi naprosto spokojenej. Na ruce pěkně sedí, gelové výstelky nikde netlačí. Komfort super, odvětrání též super, takže ti je určitě doporučuju. Při koupi jsem taky váhal, cena je přece jenom vyšší, ale jsem rád, že jsem do nich šel.

      0 0
    • Excel  

      mám je měsíc, komfort parádní, bez komentáře, trošku nedůvěru ve mě zbuzujou konce prstů – přechod tkanina kůže, zdá se mi že ten jemnej materiál má tendenci se odírat a že do půl roku to odejde a budou bezprsťáky

      0 0
    • martin_bakov  

      Necekej ze te prestanou bolet dlane – to musis mit hlavne mekci gripy a mozna min vahy na rukou a vidlice+tlak predniho kola taky dela hodne.

      Koupil sem si je protoze dobre vypadaj, myslim ze celoprstaky s nejakou mekci vystelkou by se daly sehnat v pohode i za polovicni cenu…

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Mám je taky a nemůžu si stěžovat, bral jsem je na doporučení.

      0 0
      • gargamel  

        Měl jsem je a na od brnění mi pomohly (ty s tim gelem). Teď mám fox, taky s gelem na „kritických“ místech a taky fungujou. Jen byly levnější než spešly a mají větší výdrž.

        edit: blbě zařazeno, ale to je asi jedno :)

        0 0
    • rdx  

      mam ty posledni bilo/cerne . puvodne jsem je kupoval jen do chladnejsich dnu, ale ted je vozim stale neustale, kratke uz ani nevim kde mam. po 2000Km a ~10 vyprani, stale jako nove bez znamky opotrebeni.

      0 0
      • radek.g7  

        Mam tu kratkoprstou verzi, verim ze dlane budou ale stejne, vozim je 4 sezonu a jsou nad neznicitelne. Vahal jsem mezi dlouhoprstyma Specialized nebo Pearl Izumi. Nakonec jsem koupil izumi, ale moc nadseny nejsem. Maji na dlanich takovou hrubou sitovinu, ktera bohuzel moc nevydrzi a to jsou jeste drazsi jak ty specialized :-(

        0 0
    • ememem  

      to je tazko povedat, treba skusit, niekomu sedia niekomu nie. napr. mne proste mi nevyhovuje ta hruba vystelka, dost to znizuje citlivost a proste sa mi zda ze drzim rajdy tak nejak cudne. navyse ososbne o nejakom extra prinose v tomto pripade dost pochybujem aj ked inak technologiu bg uznavam a vyuzivam. myslim ze dobre padnuce gripy a rajdy poriesia viac. ale jak hovorim treba vyskusat.

      inak vo vseobecnosti u doplnkov specialized s nejakou ultra zivotnostou nepocitaj, skor velice primernou.

      0 0
    • gumid  

      A co se podívat na tyhle? http://www.specialized.com/…qProduct.jsp?…

      0 0
    • frederick  

      Mám už druhý a jsou super…jen kamarád si je koupil taky a stežuje si, ze ta vystálka je moc velka a jakoby necítí grip pod rukou…

      0 0
      • Jan Mužík  

        Díky všem za vaše příspěvky. Je rozhodnuto půjdu do nich. Po nějaké době užívání napíšu příspěvek jak mi sedli.

        0 0
    • Aspean  

      Oživím téma:

      Už má někdo z vás tyhle rukavice model 2012. Ty loňské sedí na rukou perfektně, ale tyhle sem ještě neměl možnost vyzkoušet. Cenově vyjdou prakticky na stejno.

      0 0
      • Aspean  

        Vážně nikdo? I jak tak koukám, tak je docela problém je sehnat třeba v černé verzi

        0 0
      • tonik666  

        Nej dlouhoprsťáky co jsem jezdil jsou Giro Rivet. Lépe bez gelu a měkčí gripy (eg. ESI), takže od Spešlu model Elite.

        0 0
    • Staarky  

      Oživuju téma…kluci co co vozite tento model, jak je to s životností s modelem rukavic RUKAVICE SPECIALIZED BG GEL LONG? Moje Northwave skeleton jdou po 7 letech do důchodu a rád bych je nahradil důstojným nástupcem :-) Dnes jsem si ty spešly šel vyzkoušet a na ruce sedí příjemně, jen mám strach z té síťoviny na hřbetu ruky..nepárá se to nebo není to náchylné k trhání? Díky za odpověď.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Uff, rukavky ti vydrží 7 let?

        Jinak je potřeba si občas ostříhat drápy kvůli té síťovině :-)

        0 0
      • rdx  

        mam je skoro presne rok. Materialova vada zadna, jen bila uz neni bila a vystelky jsou oproti novym uz trocha promackane :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.