Rukavice - GEL uprostřed dlaně

10 nepřečtených
  • Ahoj! Na základě mých dosavadních pocitů z jízdy si moje ruce žádají cyklictické rukavice s menší gelovou bulkou uprostřed dlaně. Například něco ve stylu Specialized Grail, ale gelová ploška by měla být spíše menší a podélnější. Neznáte někdo něco takového?

    Ještě jsem koukal na Force RAB Gel, ale neviděl jsem je naživo /jen na netu/ a z toho nelze poznat, jestli to uprostřed je výstelka, nebo jen průduch.

    P.S. Rukavice Specialized BG Gel, které prodávám na Bazaru, jsou přesným opakem toho, co je mi příjemné.

    0 0
    •  

      ***** nikdo nic podobného neviděl, nezná, nepoužívá???

      0 0
    •  

      Nakonec jsem si objednal ty krátkoprsté Graily /odzkoušeno v obchodech doufám dostatečně/ a jsem na ně zvědavý. Pokud to bude příjemné dle předpokladu, pokusím se jejich výstelky zreplikovat a přidělat i na zimní Endury. Napadá někoho z vás, jak to udělat? Ta výstelka by se možná dala odlít z běžného sanitárního silikonu ve formě z modelíny. A na rukavici to pak přišít pod kouskem měkké a tenké kůže stejného tvaru?

      0 0
      • Manzak  

        Ja mam nejake gelove z Intersportu, je na nich napsano Nakamura carple protection. Ale patrim zrovna mezi ten typ lidi co jim gel nesedi. Nejlepsi jsou pro me obyc rukavice bez jakychkoliv vycpavek. S jakymkoliv gelem me zacnou brnet dlane a prsty asi tak po 20 km.

        0 0
        •  

          Ty Graily mají naprosto unikátní konstrukci. Hledal jsem cokoli podobného a nenašel. Gelová výstelka je jen asi 2 mm silná, tvar má asi jako Biotop Radotín :-) ale hlavní je, že se nachází uprostřed dlaně. To znamená, že gelem jsou vypodloženy flexorové šlachy v dlani, které jsou při úchopu namáhány.

          0 0
    • Pán z Dubu  

      Tak si vem do dlaně medvídka Haribo;-)

      0 0
      • Pán z Dubu  

        Teď vážně: Co to vyřešit patřičně tvarovaným (případně polstrovaným) navinutím silniční omotávky namísto gripu.

        0 0
        •  

          To bys asi musel držet řídítka vždy přesně na jednom místě; při každém letmém přehmátnutí by se ti ergonomie rozhodila …

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce