• P-B2

    Chtel bych se tady mistnich zeptat, co znamena ROCK SHOX? Až do současnosti jsem si myslel, že se jedná o dejme tomu typ tlumiče, stejně jako je typ trouby např. mikrovlnná, a kvalita se pak dál rozděluje podle typu a výrobce (Reba typ A, Reba typ B,…, SID typ A, SID typ B,… Recon,…).

    Po několika návštěvách cykloshopů v CR i v Rakousku mám ale pocit, že tomu tak není, protože jen vždycky od prodavačů slyším: „Má to vidlici ZNAČKY ROCK SHOX, takže to je super!“ Copak sakra není rozdíl mezi mezi Rock Shox XC30 a Rock Shox SID RLT dual air?

    Díky za vysvětlení.

    0 0
    • Vilém  

      A proc si teda nedelal osvetu v tech prodejnach?

      0 0
    • janchi  

      No Rock Shox je znacka vidlic a tlmicov ktora spada pod Sram. A samozrejme medzi XC30 a Sidom je obrovsky rozdiel.

      XC30 je taky extra zaklad. Ja by som pozeral az od Reconu. Recon, Reba, Sid je funkcne na tom velmi podobne aj vnútornostami len rozdiel je vo váhe najtazsi je Recon najlahsi SID. Ale najlepsie bude asi ked napises co mas vo vybere a tu ti poradia.

      0 0
    • MirosPikos  

      Děláš si srandu, viď? :)

      0 0
    • Hynas  

      Jak může někdo soudný položit takový dotaz?!?

      Kór v současném světě, kdy když někdo něco neví, tak se podívá na google nebo wikipedii (výběr)…

      …nepochopím.

      0 0
      • P-B2  

        jee to me fakt nenapadlo, zkusit google, ale pri zadani rock shox jednak vyjede milion odkazu a na jedinym, ketrej dava smysl www.sram.com/rockshox je kulovy, tak me prislo jednodussi a rychlejsi se tady zeptat a dostat jednoduchou odpoved na 2 radky. Misto toho tady kazdej „expert“ pise hovadiny a poznamky, jak se muze nekdo takle zeptat. Ze se vam takovym s balastem chce psat, to zas nechapu ja. Prijde me, ze pak ma vetsi vyznam moje hloupa otazka, nez nektere hloupe a nic nerikajici odpovedi. Omlouvam se vsem expertum za hloupej dotaz. Snad jsem se jich nedotkl. Misto bike-fora priste pouziju google, slibuju. Da to asi vic prace, ale aspon se vyhnu tomuto…

        0 0
    • Ruprt2  

      Je to značka. Podobně jako Fox (to znamená liška)

      A pak jsou druhy jako Leader Fox, Red Fox apod.

      0 0
    • Milvus888  

      RockShox je znacka vidlic, tlumicu a hydraulickych sedlovek od americkeho vyrobce Sram. Vyrabi levne vidlice pod oznacenim XC a nejake cislo a potom drazsi vidlice jako Recon, Reba, Sid ktere jsou funkce o hodne lepsi nez ty XC. Vyrabi taky vidlice s vyssim zdvihem jako Sektor, Domain, Lyrik, Revelation, Pike a BoXXer. Potom vyrabi tlumice vzduchove i pruzinove. Mezi ty normalni na Crosscountry jezdeni patri Monarch a Ario, potom Monarch plus a Vivid AIR R2C s vetsim zdvihem,, a pruzinove Vivid R2C a Kage. A nakonec vyrabeji jeste hydraulicke sedlovky s nazvem Reverb a Reverb Stealth…

      0 0
    • JakeF  

      Ovce na to letí, ale jsou to normální sračky… Ta moje nechce pružit, když se opřu do řidítek a ani nemá lockout.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.