• Grifon

Dobrý den, Má vidle RS Recon 351 U-Turn možnost nastavení floodgate? Vím, že určitě né externí. Podle mě by to mělo jít imbusem, akorát já se k němu nemohu dostat – je tam přes něj taková záslepka, tak nevim, jestli se jí mám snažit nák silou vyndat, děkuji

0 0
    • Zdyn  

Tenhle model stelovatelnej flood gate nema. Teda pokud nemas nejakou spesl verzi. U brany mas bud zlate kolecko, kterym jde tocit a nebo zlatej kovovej spuntik, kterej jde vindat a imbusem (napriklad tim v kolecku odskoku na spodku nohy) stelovat branu. ty tam mas asi plastovej cernej spuntik, kterej nevyndas a branu nemuzes nastavit.

0 0
      • Grifon  

Díky moc za odpověď, přesně to jsme potčeboval vědět. Je fakt, že tam mam černý gumový kolečko, ale zase tam mam taky ten imbus pod kolečkem odskoku.

0 0
      • Grifon  

Jo a ještě jedna otázka.. Když teda nemohu nastavit bránu, tak se ten Lockout nebude při nárazu vypínat? Nebo je tam od výroby nastavená náká hodnota? Díky

0 0
        • Lister  

Měla by tam být z výroby nastavená nějaká hodnota síly impulzu při kterém se vidla otevře.

0 0
        • Zdyn  

Jo otvirat se bude, akorat si nenastavis holt pri jake sile. A ten imbus v kolecku odskoku je zdycky, pac tim se steluje prave ten odskok a v RS chytre vymysleli, ze tim samym se bude stelovat vnitrni flood gate, aby se nemuselo shanet dalsi naradi.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.