• kralovek

    Zdar,

    Prave se otevrel zapis na letosni (rijen) Roc d'Azur.

    Pokud se nekdo chcete prihlasit … a startovat z jeste „pouzitelny“ vlny, tak je to potreba udelat hned.

    Je mi celkem jasny ze to je zase mimo misu pac z cech je to daleko, ale treba tenhle rok se nekdo z krajanu vyda – at tu „nereprezuntuju“ zase sam … teda skoro … jeste tu pravidelne byva „nakej“ kulhavy a minuly rok jsem videl i „nakou“ hurikovou :o))

    V dobe kdy uz je v cechach vetsinou kosa a prsi, tak tady je porad krasne. Na ukonceni sezony idealni akce a navic asi jediny zavod … mozna na svete (?) … kde se muze uplne obycejnej hobik „pomerit“ s tim nejlepsim co na biku jezdi.

    picasaweb.goo­gle.com/karel­.kralovec.2013/201310­13_MTB_FRA_Roc­DAzur2013

    0 0
    • Chaingang  

      byl jsem tam v roce 2012 a trať super, bohužel vzhledem ke startu z pozdní vlny neustále ucpaná trať a nedalo se pořádně jet…

      0 0
      • kralovek  

        Jo? A to jsem si projizdel celej seznam ucastniku a z cechu jsem tam nasel jen jardu me a nakyho dvoraka co to nakonec nejel nebo nedojel … moh jsem se prehlidnout … ten seznam mel asi 15000 polozek :o))

        2012 jsem startoval z posledni vlny (4) na mathonu a je fakt ze na konci to byl fakt opruz .. to se do sebe vlevaj trate z jinych, prevazne nezavodnich disciplin, ktery se nikam moc nezenou. Na Roc d'Azur jsem mel pridelenou taky posledni vlnu (8) ale ukecal jsem je a na zaklade vysledku z toho marathonu me dali do 2 – takze to jsem si fakt uzil.

        Vloni jsem mel prvni vlnu na obou, jenze maraton jsem nejel pac mlada naridila nakou zasranou indii ze ktery jsme se vratili prave ten patek (marathon se jede v patek) a s brichem totalne na sracku (no jo exotika) jsem v ty prvni vlne vypadal dost trapne.

        Doufam ze letos to bude lepsi :o)

        0 0
        • Chaingang  

          Bylo nás tam rozhodně ještě víc, minimálně od nás z týmu 5 lidí v různých závodech. Nevím už ze které vlny jsem startoval, ale měl jsem v maratonu číslo 6827. V prvním kopci jsme dojeli konec předchozí vlny, takže hrozny probíjení se dopředu a neustále ucpaná trať, pak se to chvíli uvolnilo a v místě, kde se tratě spojovaly jsme dojeli lidi z 50ky a zase se to ucpalo. Jinak na konec sezony parádní výlet, ale je to bohužel od nás dost daleko. Nicméně někdy bych se tam ještě chtěl podívat…

          0 0
    • kralovek  

      Tak zase klasicka otazka …

      jste nekdo prihlaseny?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.